• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz !

haklısın zuzucum ama kadınız ve insanız nihayetinde..koyveriyorum bazen..herzaman bu durumu korumakta mümkün olmuyor be canımm
bende de var daha tedavide değilken bile :27: ayyy karmakarışık oluyoo insan Rabbim kolaylık versin sukunet versin huzuru içimizde tattırsın müjdelerden önce yoksa kalbimiz dayanmaz bee müjdeye bile :52: ön alıştırma yaşayalım inşşşşş :31::29:

hoşgeldin canım nasılsın bebiş nasıll...

inşallah tutar canım pozitifliğini kaybetme kendimizlede barışık olmazsak bu stres çekilmez kiii...

canım arkadaşım hala anne olma ihtimalimiz var yeter ki rabbim ol desin....

inşallah canım inşallah ....

haklısın zuzucum ama kadınız ve insanız nihayetinde..koyveriyorum bazen..herzaman bu durumu korumakta mümkün olmuyor be canımm

öyle canım çok zor bi durum iğnelerin etkisi ile hormonlar tavan yapıyor ama bebişleri alınca daha dikkatli olmak gerek bunlar nazlı bebekler ....

canım gündüz çıkmam gerekti yazamadım. evet emeliyattan 5ay kadar sonra sayı baya yükseldi ama hamile kalamadım. kürler falanda işe yaradı dönem dönem düşüp yükseldi. dr şansınız yüksek dedi ama olmadı işte sonra zaten git gide düştü sayı. ben tüple hamile kaldım.

valizimi hazırladım...içine sadece eşyalarımı değil umutlarımı,bekleyişimi,sabrımıda koydum.eşimin aşkını sevgisini desteğinide iliştirdim köşesine.annemin kayınwaldemin babamların sizlerin dualarınıda en üste koydum..

evimden ayrılmanınn hüznü üzüntüsü çok büyük olsada bebeklerime kavuşmanın mutluluğuyla çıkıyorum bu yola..

evimde bebek sesleri olsun,evi dağıtsın kirletsin istiyorum..onu kimseye bırakamadığım için gezmeğe gitmeyip evde kalmak istiyorum..uykusuz kalmak sabaha kadar o küçük şeyin nefes alıp vermesini izlemek istiyorum..doğduğunda heryeri bazılarına göre çok kötü görünsede ben onu o halinde öpüp koklamak istiyorum..
doğum anını daha önce yaşamıştım ama öpüp koklayamadan meleklerimi alıp gitmişerdi.bu sefer öle olmasın herşey güzel olsun istiyorum..
eşim baba bende anne olmak istiyorum..
ALLAHIM HEPİMİZE YARDIM ETSİN..hiç tanımasakta birbirimizi aynı yöne yürüyoruz.yönümüz doğru tedavilerimiz güzel geçsin.hepimiz bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alalım işşallah..
sizi çok seviyorumm...

bende çok agladım ne güzel yazmışın eşimede okudum canım ya gözleri doldu aglayamadı sonu çok güzel olsun inşallah birdaha yaşama bu acıları....

bende de var daha tedavide değilken bile :27: ayyy karmakarışık oluyoo insan Rabbim kolaylık versin sukunet versin huzuru içimizde tattırsın müjdelerden önce yoksa kalbimiz dayanmaz bee müjdeye bile :52: ön alıştırma yaşayalım inşşşşş :31::29:

şifacım başlamadan önce gerginlik oluyor..
ben iğnelere başladım inanmazsın belki heyecanla olacak Allahımın izniyle diyerek..
ama diyorum ya..insanız bazende ya olmazsa diyorum..ama toparlıyorum kendimi..
toparlamak zorundayımda..başka çarem var mı?
sürekli üzülsek ağlasak bize ne yararı olur??

şifacım başlamadan önce gerginlik oluyor..
ben iğnelere başladım inanmazsın belki heyecanla olacak Allahımın izniyle diyerek..
ama diyorum ya..insanız bazende ya olmazsa diyorum..ama toparlıyorum kendimi..
toparlamak zorundayımda..başka çarem var mı?
sürekli üzülsek ağlasak bize ne yararı olur??
evet canım benim hafif çaplı atlatalım o koyvermeleri inşş canım hepimiz pozitif düşünelim ki pozitif olsun inşşşş :52::49::16:

güzelim her işte bir hayır vardır ne olur kendini üzme dün dedin ya etki etmez belki diye kürler işte zamanı koskoca 3 ay var önünde bebeğim çok inatçı ol ve kocanı kampa al:)))olmaz diye bişi yok hayatta herşey insanlar için ben geçen senelerde burda bi kızı okmuştum tedavi oluydu kocasında sperm yok kendiside yumurtaları çok kötüydü çok üzülüyou bir gün kendiiğinden hamile kaldı dşünsene mucize hayatta her şey insanlar için.....benim her tedavimden sonra negatifi alınca sanki allah önüme hep biryeni kapı açtı üzülmeme fırsat vermedi o açılan kapıya yöneldim.....sende böle düşünüceksin çözüm arayıp alernatif tedavilerle bu sorunu çözeceksin hadi allah yardımcınız olsun bakkk moral çook önemli fark etmeyebilyoruz ama çok etkileniyolar...allahh yardmcnız olsun...

haklısın canım bencede bunda var bir hayır su kendini bırakmak yok bak kürlerle herkes sperm sayısını artırmış .....

arkadaşlarım hepinize iyi geceler

ekin cim sana bakmak için girdim sana bir hoşçakal allaha emanet ol demek istedim rabbim elini boş döndürmesin emeklerinin karşılığını versin inşallh tedavin hayırlı uğurlu olsun kardeşim rabbim iki kolunuda doldursun inşallh ben de seni seviyorum dediğin gibi hiç tanımasakta birbirimizi aynı kaderleri paylaşıyoruz hepimiz, duygular da aynı yaşanan sıkıntılarda,özlemlerde aynı biz tanışmasakta kadar arkadaşıyız canlarım annelerimiz bile eşimiz bile bizi bizim gibi anlayamaz.nasrettın hocanın dediği gibi bizi eşekten düşün anlar ancal biz birbirimizi anlayabiliriz işte böyle inşallh ben bu ay sonu senın transferdn önce orda olucam bır aksilk çıkmazsa haberleşiriz yine hayırlı yolculuklar rabbım yolunu açık etsin sağlıkla git sağlıkla gel inşallh evine bebeklerinle

egunalim sen nasılsınnn ve diğer arkadşlarım benm 3 gundur misafirim vardı şimdi yeni çıktılar hemen size koşturdum onlar kapıdan ben bacadan misali yanınıza koştum ama kımsecikler yok bu gece:14::14:

iyi geceler karasuu hoşgeldin evet topik sakin ama olanlarla idare et....:34:

ben geldim ama ekinin yazısını okuyunca dağıldım... zaten sulugözdüm iyice sulugöz oldum.....
hosgeldın kuzum evet ıkıgundur kızlar ıyı yazıyorlar bızde aglıyoruzzz....
bitirdin temizliği kocişle keyif yapıyon dimi?
aynen kuzum yaaaa ne zamandır yapmıyorduk fılım keyfııı ohhhhh nasılsın kuzum...

ekin cim sana bakmak için girdim sana bir hoşçakal allaha emanet ol demek istedim rabbim elini boş döndürmesin emeklerinin karşılığını versin inşallh tedavin hayırlı uğurlu olsun kardeşim rabbim iki kolunuda doldursun inşallh ben de seni seviyorum dediğin gibi hiç tanımasakta birbirimizi aynı kaderleri paylaşıyoruz hepimiz, duygular da aynı yaşanan sıkıntılarda,özlemlerde aynı biz tanışmasakta kadar arkadaşıyız canlarım annelerimiz bile eşimiz bile bizi bizim gibi anlayamaz.nasrettın hocanın dediği gibi bizi eşekten düşün anlar ancal biz birbirimizi anlayabiliriz işte böyle inşallh ben bu ay sonu senın transferdn önce orda olucam bır aksilk çıkmazsa haberleşiriz yine hayırlı yolculuklar rabbım yolunu açık etsin sağlıkla git sağlıkla gel inşallh evine bebeklerinle

egunalim sen nasılsınnn ve diğer arkadşlarım benm 3 gundur misafirim vardı şimdi yeni çıktılar hemen size koşturdum onlar kapıdan ben bacadan misali yanınıza koştum ama kımsecikler yok bu gece:14::14:

ıyı geceler cnm evet alıskanlık yaptı bu topıkkk yawww hep merak ıcınde oluyoruzzz....

ben geldim ama ekinin yazısını okuyunca dağıldım... zaten sulugözdüm iyice sulugöz oldum.....
sorma yaaa valla dağıldım resmen...

maşallah kızlar size valla topik hızla ilerliyor ;) hepinize hayırlı akşamlarr

sanada hayırlı akşamlar canımmmm:16:

kolay gelsın kuzummmm bızde sınama keyfı yapıyoruz kocısımle bu aksam da mı mac yaaa fenerınkınımı ızledınız yarın besıktasımızn var onu ızlerızzzz bız

ya canım bırde altta acık olanlar varya senınkınde neden + ısaretı var ????

maç varsa maç izlenir bizde fenerin yenilmesi için pek bi umudumuz vardı ama olmadı...

kuzum burayız yaaa...hem haftasonu diğer zamanlara göre topik tenha oluyor herkesin bir planı var...gelen giden oluyor derken biraraya gelmemiz zor oluyor..ama bak beraberiz yine...maşallah cicim ne çok misafir ağırladınız...

öyle canım çok zor bi durum iğnelerin etkisi ile hormonlar tavan yapıyor ama bebişleri alınca daha dikkatli olmak gerek bunlar nazlı bebekler ....

nazlı ki ne nazlı zuzucum??
bir doğsunlar popişe popişe vurup vurup ısırıcam

canım gündüz çıkmam gerekti yazamadım. evet emeliyattan 5ay kadar sonra sayı baya yükseldi ama hamile kalamadım. kürler falanda işe yaradı dönem dönem düşüp yükseldi. dr şansınız yüksek dedi ama olmadı işte sonra zaten git gide düştü sayı. ben tüple hamile kaldım.

akasyacım? ne ameliyatı cnm sizinki?
daha doğrusu sorun neydi cnm bnm..
bnm eşimdede morfoloji düşük %2 başka sorunumuz yok.
sizin morfoloji kaçtı cnm:26:

evet canım ya ne güzel ifade etmiş kendini insanın içine dokunuyooor
içime işledi valla....

hoşgeldin canımm bende okudum az evvel Rabbim yardımcısı olsun inşş güzel haberlerle dönecek hepimizin dileği bu bereket yılına nasip olsun inşş hayırlı ve sağlıklıca inşşşş

amin canımmm...

evet canım benim hafif çaplı atlatalım o koyvermeleri inşş canım hepimiz pozitif düşünelim ki pozitif olsun inşşşş :52::49::16:

inşallah şifacım inşallah..
valla ben bu işlere girmeden önce sabır neydi bilmezdim..
ama öğrendim bu yaştan sonraaa:31:

haklısın canım bencede bunda var bir hayır su kendini bırakmak yok bak kürlerle herkes sperm sayısını artırmış .....

iyi geceler karasuu hoşgeldin evet topik sakin ama olanlarla idare et....:34:
cnmmm ne demek olanlarla idare oo baya kalabalık olduk sanki nasılsın zuzu cummm
hosgeldın kuzum evet ıkıgundur kızlar ıyı yazıyorlar bızde aglıyoruzzz....

aynen kuzum yaaaa ne zamandır yapmıyorduk fılım keyfııı ohhhhh nasılsın kuzum...

ıyı geceler cnm evet alıskanlık yaptı bu topıkkk yawww hep merak ıcınde oluyoruzzz....

evet cnm ya ciddi bir bağımlılık var yani bu topikteki kilşiler arasın da ee nasaılsınz

nazlı ki ne nazlı zuzucum??
bir doğsunlar popişe popişe vurup vurup ısırıcam

akasyacım? ne ameliyatı cnm sizinki?
daha doğrusu sorun neydi cnm bnm..
bnm eşimdede morfoloji düşük %2 başka sorunumuz yok.
sizin morfoloji kaçtı cnm:26:
canım varikosel ameliyatı. bizde normal morfoloji idare ederde. sperm sayısı düşüktü ileri hızlı hareketlimizde genelde %0 dı. ondan ameliyat oldu eşim bibuçuk yıl önce ama pek faydasını görmedik. keşke o zaman o dr.a inanmayıp tüpçüleri araştırsaydık ama nasip böyleymiş.

kızlar biliyorsunuz kaç gündür topiğimizin 50 ve katlarındaki mesaj sayfasına kutlama yapıyoruz güzel hamilemiz akasyacığımız topikte olmasına rağmen kutlama sayfasını kaçırıyor yada son anda yazıyor bu onun makus kaderi olduuu onu bundan kurtarmamız lazım bol bol yazışalım ve 699. sayfaya ulaşıp onu mutlu sona ulaştıralım hadi parmaklarınıza kuvvet:1::1:

Back
X