Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım resmen ayağımı sürüdüm bir geldim baktım kimse yok yazdıktn sonra kardeşler pıtır pıtır döküldüler![]()
canım sen... biliyosun dimi? listeyi gördüm sat ımı ve muhtemel doğum tarihimi bile eklemişsin ellerin dert görmesin....
zuzum benimmmmm.. teşekkür ederim beni düşündüğün için.....
evet canım aynen bende sabırsız biriydim şimdi ise bu dağ ne rüzgarlar gördü diyorummm![]()
süper süper süper canım 699 da tıp oynarız hepimiz akasyam 700 e imza atar![]()
geçmiş olsun cnm..mr'dan bende korkuyorum dışarıdan çok ürkütücü geliyor insana içinide sayende öğrendim
bende dün korktum anestezi almamıştım ben hiç..
dün opuda aldım ama çok korktum almadan önce ağladım tir tir titredim vallahi..
parmağıma mandal taktılar kalp atışım tansiyonum falan onu takip etmek için..
ben heyecam yaptıkça o hızlı öttü..ben sakinleşince yavaşladı..
bende onunla dalga geçtim zaman geçsin kafam dağılsın diye![]()
cicim zaten birazdan 700 e ulaşırız 699.herkes bekler bi akasya yazar..bu kezde dek getiremezse artık ben umudumu kaybedecem napıyım
çok geçmiş olsun zor bir gün geçirmişsin...bi panik atak eksikti aman kendine dikkat et yeni yeni hastalıklara davetiye çıkarma...
transferden sonra nelere dikkat ettiniz yaa???
ve ne yemeli ne içmeli??
bebiş için ve tuvalet sorunu için??
hangi filmi izlediniz ve güzelmiydi? varmı tavsiyen?
kızlar kapıdan girdim pc yi aldım kucağıma... evimin bi aylık erzağı antrede saçılı:))) gidip yerleştirmem lazım... geri geleceğim....
canım hg geçmiş olsun inşş geçsin hemen kasık ağrılarınslm kızlar bugün yumurtalarım toplandı 18 tane toplanmış,biraz kasık ağrılarım var ama sabırsızlıkla yarını bekliyoruz bakalım embriyo durumu ne olacak . inş kaliteli ve bol olur...
ve ne yemeli ne içmeli??
sigara,alkol,cips,cola,kahve ne varsa ye iç pek bi faydasını görürsün
dermişiiimmmmmm![]()
slm kızlar bugün yumurtalarım toplandı 18 tane toplanmış,biraz kasık ağrılarım var ama sabırsızlıkla yarını bekliyoruz bakalım embriyo durumu ne olacak . inş kaliteli ve bol olur...
ama ama ben ananası ALLAH korusun düşük yapma riski yapıyormuş diye duymuştum :44::44::26:aşkolsun yaaaa egunal...
bende birazdan cips yiyicem son cipsimi daha yok artık..
tutunması için ne yapmalı??
ananas diye okudum bir yerde ama:26:
slm kızlar bugün yumurtalarım toplandı 18 tane toplanmış,biraz kasık ağrılarım var ama sabırsızlıkla yarını bekliyoruz bakalım embriyo durumu ne olacak . inş kaliteli ve bol olur...
canım kabız olmamaya dikkat et dengeli beslen şimdi diyecen sanki bunu ben bilmiyorum :))) ananas ye bol bol kabızlığı önlüyor bide ben hep zeytinyağlı yiyorum hatta çorbalarıma salatama ekstradan katıyorum kabız olmayı önlüyor . kabak çekirdeği var onuda bazıları bazıları yeme diyor ? ?
ay coooooooooook t ederim uğurlu oldum dimekkk mutluaynen kuzum yaaa topıgın ugurusun sen bundan sonra![]()
şaka gibi ama ben alkol dışında bide cips dışında zararlı olanların hepsini yaptımmmsigara,alkol,cips,cola,kahve ne varsa ye iç pek bi faydasını görürsün
dermişiiimmmmmm![]()
ve ne yemeli ne içmeli??
ama ama ben ananası ALLAH korusun düşük yapma riski yapıyormuş diye duymuştum :44::44::26: