• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz !

kızlar kapıdan girdim pc yi aldım kucağıma... evimin bi aylık erzağı antrede saçılı:))) gidip yerleştirmem lazım... geri geleceğim....

transferden sonra nelere dikkat ettiniz yaa???

ve ne yemeli ne içmeli??

bebiş için ve tuvalet sorunu için?
?

zuzum benimmmmm.. teşekkür ederim beni düşündüğün için.....

düşünürüm tabiii bugün olacak 699. sayfa da 8 mesajdan sonra kimse yazmasın sen son 3 mesaji yaz:1:

evet canım aynen bende sabırsız biriydim şimdi ise bu dağ ne rüzgarlar gördü diyorummm :31::16:

süper süper süper canım 699 da tıp oynarız hepimiz akasyam 700 e imza atar :52::52::52::52:

evet evet bu gece olacakk :)))

geçmiş olsun cnm..mr'dan bende korkuyorum dışarıdan çok ürkütücü geliyor insana içinide sayende öğrendim:31:
bende dün korktum anestezi almamıştım ben hiç..
dün opuda aldım ama çok korktum almadan önce ağladım tir tir titredim vallahi..
parmağıma mandal taktılar kalp atışım tansiyonum falan onu takip etmek için..
ben heyecam yaptıkça o hızlı öttü..ben sakinleşince yavaşladı..
bende onunla dalga geçtim zaman geçsin kafam dağılsın diye:1:

korkmana gerek yoktu canım ben anesteziyi seviyorum hani bayılmadan önce şöyle bir hoş oluyorsun hiçbirşeyi hissetmiyorsun işte o ana ara ara ihtiyacım varr....

cicim zaten birazdan 700 e ulaşırız 699.herkes bekler bi akasya yazar..bu kezde dek getiremezse artık ben umudumu kaybedecem napıyım:1:

çok geçmiş olsun zor bir gün geçirmişsin...bi panik atak eksikti aman kendine dikkat et yeni yeni hastalıklara davetiye çıkarma...

biliyorum canım ama benim çook uykum varda erkenden yapalım diye dedimmm........

valizimi hazırladım...içine sadece eşyalarımı değil umutlarımı,bekleyişimi,sabrımıda koydum.eşimin aşkını sevgisini desteğinide iliştirdim köşesine.annemin kayınwaldemin babamların sizlerin dualarınıda en üste koydum..

evimden ayrılmanınn hüznü üzüntüsü çok büyük olsada bebeklerime kavuşmanın mutluluğuyla çıkıyorum bu yola..

evimde bebek sesleri olsun,evi dağıtsın kirletsin istiyorum..onu kimseye bırakamadığım için gezmeğe gitmeyip evde kalmak istiyorum..uykusuz kalmak sabaha kadar o küçük şeyin nefes alıp vermesini izlemek istiyorum..doğduğunda heryeri bazılarına göre çok kötü görünsede ben onu o halinde öpüp koklamak istiyorum..
doğum anını daha önce yaşamıştım ama öpüp koklayamadan meleklerimi alıp gitmişerdi.bu sefer öle olmasın herşey güzel olsun istiyorum..
eşim baba bende anne olmak istiyorum..
ALLAHIM HEPİMİZE YARDIM ETSİN..hiç tanımasakta birbirimizi aynı yöne yürüyoruz.yönümüz doğru tedavilerimiz güzel geçsin.hepimiz bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alalım işşallah..
sizi çok seviyorumm...

Canım çok güzel yazmışsın..hepimizin duygularına tercüman oldun...
Rabbim yüreğindekini kucağına almayı nasip etsin...Dualarımız seninle inşaallah evine ailene yalnız dönmeyeceksin..

hangi filmi izlediniz ve güzelmiydi? varmı tavsiyen?

ilk yenılmez amerikalı cnm guzel tafsıye ederım netten ındıyoruz genelde cnm maymunlar cehennemı vardı ben 4 numara tors var onalr guzeldı tatlım ben genelde romantık komedı severım bunalr aksıyon ama korku ızlemem

slm kızlar bugün yumurtalarım toplandı 18 tane toplanmış,biraz kasık ağrılarım var ama sabırsızlıkla yarını bekliyoruz bakalım embriyo durumu ne olacak . inş kaliteli ve bol olur...

kuzum son adet tarihini(SAT) ve muhtemel bebişin doğum tarihini yazarmısın listemize ekleyecem...

slm kızlar bugün yumurtalarım toplandı 18 tane toplanmış,biraz kasık ağrılarım var ama sabırsızlıkla yarını bekliyoruz bakalım embriyo durumu ne olacak . inş kaliteli ve bol olur...
canım hg geçmiş olsun inşş geçsin hemen kasık ağrıların :34: maşallah yumoşların güzel güzel döllensin göbişine konsunlar , her şey gönlünce olsun :49::29::16:

ve ne yemeli ne içmeli??

?

canım kabız olmamaya dikkat et dengeli beslen şimdi diyecen sanki bunu ben bilmiyorum :))) ananas ye bol bol kabızlığı önlüyor bide ben hep zeytinyağlı yiyorum hatta çorbalarıma salatama ekstradan katıyorum kabız olmayı önlüyor . kabak çekirdeği var onuda bazıları bazıları yeme diyor ? ?

sigara,alkol,cips,cola,kahve ne varsa ye iç pek bi faydasını görürsün:27:
dermişiiimmmmmm:9:

aşkolsun yaaaa egunal...

bende birazdan cips yiyicem son cipsimi daha yok artık..
tutunması için ne yapmalı??
ananas diye okudum bir yerde ama:26:

geçmiş olsun canım...inşallah yarın güzel haberlerini alacaz...şimdi spermlerle yumoşlar aşk yaşıyorlar ne romantikkkk...ağrın olması çok normal nefes darlığı mide bulantısı yüksek ateş kusma yaşarsan hastaneyle görüş çok yumoş toplanmış OHSS riski var bendende19 yumoş toplandı ben neler yaşadım herkes bilir aman dikkat et kendine...en son e2 hormon değerin kaç çıkmıştı bilgin varmı?

aşkolsun yaaaa egunal...

bende birazdan cips yiyicem son cipsimi daha yok artık..
tutunması için ne yapmalı??
ananas diye okudum bir yerde ama:26:
ama ama ben ananası ALLAH korusun düşük yapma riski yapıyormuş diye duymuştum :44::44::26:

a. selam canım geçmiş olsun ... maşallah eğer yumurtaları hepsi güzel aşk yaşarsa 18 embriyo annesi olacaksıın:16::16:

canım kabız olmamaya dikkat et dengeli beslen şimdi diyecen sanki bunu ben bilmiyorum :))) ananas ye bol bol kabızlığı önlüyor bide ben hep zeytinyağlı yiyorum hatta çorbalarıma salatama ekstradan katıyorum kabız olmayı önlüyor . kabak çekirdeği var onuda bazıları bazıları yeme diyor ? ?

zuzucum dünden beri salatalara z.yağına alıştım sanki normalde bana ağır gelir ama yiyorum..

günde 1,5 lt su içiyorum..

kabız olmak istemiyorum çünkü bu zorlaştırabilir..ananas evet duydum onu eşim alacak cnm..

ani hareketlerdende kaçınmak lazım değil mi?

aynen kuzum yaaa topıgın ugurusun sen bundan sonra :16::16::16:
ay coooooooooook t ederim uğurlu oldum dimekkk mutlu :17::17:
sigara,alkol,cips,cola,kahve ne varsa ye iç pek bi faydasını görürsün:27:
dermişiiimmmmmm:9:
şaka gibi ama ben alkol dışında bide cips dışında zararlı olanların hepsini yaptımmm:17::17:

ve ne yemeli ne içmeli??

?

canım bence herşeyy ye, herşey iç ama birtek stresten kendini yemeeee:20::20::20:ok mi süreci kendi haline bıral walla ben ilk 4gun içmedm ama sonraki gunlerde 1 kahve 1 sigara bile içtim:26::26::26:tabi öğrendm ve o anda bıraktgm birdaha hiç elime almadım sadece ben çok mutluydum busefer ve çok dua edıyorum

ama ama ben ananası ALLAH korusun düşük yapma riski yapıyormuş diye duymuştum :44::44::26:

burada bir topictede ananas yiyin diye yazmışlar..
bir arkadaşta tp bebiş yaptı onada demişler günde 3-4 dilim ye diye şifacım amaa

Back
X