• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz !

ben de burdayım da kociş tehditle şantajla haydi haydi tepemde bekliyor uyumaya gidecek bensiz gitmiyor..bir alışmadı bensiz yatmaya işten çıkınca napacak bilmem ben sabahlarım o uyur ..ben de kaçıyorum göremeyecem galiba 700. sayfayı
canım seni hiç farketmedim yaaa :50: kimse yok diye azcık oyunlara takılmıştım :55::16: canımmm yaa uykunu güzelce alırsın inşallah :31:

birde gizli kullanıcımız var.....
benim o :3: ama yazmıyom ki 700 ü yakala diye :46:

Tahmin ettim burda oldunu akasyam
yaaaa yaaaaa ama bu mesaj akasyamın hakkıydı :5: bende yazmamıştım tıp oynuyordum :12: akasyammmm 750 ye inşallah :34::54:

ya selo ya...... gene olmadı.... baltaladın beni:)))))))) kızlar bana totosuyla gülücekkkkkkkk.....
yok yok en azından 700. sayfada mesajı tutturdunn ama çok çırpındın canım ben bizzat şahidim :29::16: tebrikler :52::52::52:

700. sayfanın ilk msjını yazayım diye kendi kendime yazıp duruyoodum kocamın kızgın bakışlarına aldırmadan... bu sefer başaracaktım..... baktım topiğe birileri geldi yazsınlar diye bekledim yazmadılar... kociş hadi diyo o ara adını gördüm baktım hemen yazmadın bende sana sakın yazma diyerek 10.mesajı yazdım o ara sende yazdın ve 700 ilk sen geçtin:)))))))

700. sayfanın ilk msjını yazayım diye kendi kendime yazıp duruyoodum kocamın kızgın bakışlarına aldırmadan... bu sefer başaracaktım..... baktım topiğe birileri geldi yazsınlar diye bekledim yazmadılar... kociş hadi diyo o ara adını gördüm baktım hemen yazmadın bende sana sakın yazma diyerek 10.mesajı yazdım o ara sende yazdın ve 700 ilk sen geçtin:)))))))
canım benim yaaa kıyamam çok çırpındın uğraştınn

:29::16:

HOsbulduk canım valla 700 sayfada çıkanı tahmin edemedim tatlım tuh ya valla üzüldüm şimdi
neye niyet kime kısmet işi oldu bu :9:

Tuh ya bende diyon bu niye yalnız yazıyor koçise anlatta gülsün bari kızmasın benim akasyama yahuuuuu

Tuh ya bende diyon bu niye yalnız yazıyor koçise anlatta gülsün bari kızmasın benim akasyama yahuuuuu
komedi dram oldu işte bu anı kaldı akasyamm :32::16:

evet canım ya gene ilk yazamadım üstelik baya çabaladım bu sefer.....16 msj yazdım kendi kendime.......
canım ben hemen gelmedim son3-5 mesajında burdaydım yazmaya tereddüt ettim çünkü başkalarıda vardı ya onlarda yazarsa dedim :26: bekledim işkenceni izledim :27:

komedi dram oldu işte bu anı kaldı akasyamm :32::16:

canım ben hemen gelmedim son3-5 mesajında burdaydım yazmaya tereddüt ettim çünkü başkalarıda vardı ya onlarda yazarsa dedim :26: bekledim işkenceni izledim :27:
evet ya... bende bekledim yazan olurmu diye baktım yazmıyolar korka korka yazdım... ama yine beceremedim:52::50::50::50::50:

Back
X