Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
birde gizli kullanıcımız var.....
Tahmin ettim burda oldunu akasyam
canım seni hiç farketmedim yaaaben de burdayım da kociş tehditle şantajla haydi haydi tepemde bekliyor uyumaya gidecek bensiz gitmiyor..bir alışmadı bensiz yatmaya işten çıkınca napacak bilmem ben sabahlarım o uyur ..ben de kaçıyorum göremeyecem galiba 700. sayfayı
benim obirde gizli kullanıcımız var.....
yaaaa yaaaaa ama bu mesaj akasyamın hakkıydıTahmin ettim burda oldunu akasyam
yok yok en azından 700. sayfada mesajı tutturdunn ama çok çırpındın canım ben bizzat şahidimya selo ya...... gene olmadı.... baltaladın beni:)))))))) kızlar bana totosuyla gülücekkkkkkkk.....
nasipli kısmetlisin canım 700. sayfanın ilk mesajı sana ait700 sayfaya ulaştık akasyamhaydi akasya kutlayalım bende deliyim galiba
![]()
ya selo ya...... gene olmadı.... baltaladın beni:)))))))) kızlar bana totosuyla gülücekkkkkkkk.....
canım benim yaaa kıyamam çok çırpındın uğraştınn700. sayfanın ilk msjını yazayım diye kendi kendime yazıp duruyoodum kocamın kızgın bakışlarına aldırmadan... bu sefer başaracaktım..... baktım topiğe birileri geldi yazsınlar diye bekledim yazmadılar... kociş hadi diyo o ara adını gördüm baktım hemen yazmadın bende sana sakın yazma diyerek 10.mesajı yazdım o ara sende yazdın ve 700 ilk sen geçtin:)))))))
neye niyet kime kısmet işi oldu buHOsbulduk canım valla 700 sayfada çıkanı tahmin edemedim tatlım tuh ya valla üzüldüm şimdi
700. sayfanın ilk msjını yazayım diye kendi kendime yazıp duruyoodum kocamın kızgın bakışlarına aldırmadan... bu sefer başaracaktım..... baktım topiğe birileri geldi yazsınlar diye bekledim yazmadılar... kociş hadi diyo o ara adını gördüm baktım hemen yazmadın bende sana sakın yazma diyerek 10.mesajı yazdım o ara sende yazdın ve 700 ilk sen geçtin:)))))))
HOsbulduk canım valla 700 sayfada çıkanı tahmin edemedim tatlım tuh ya valla üzüldüm şimdi
canım benim yaaa kıyamam çok çırpındın uğraştınn
neye niyet kime kısmet işi oldu bu![]()
komedi dram oldu işte bu anı kaldı akasyammTuh ya bende diyon bu niye yalnız yazıyor koçise anlatta gülsün bari kızmasın benim akasyama yahuuuuu
canım ben hemen gelmedim son3-5 mesajında burdaydım yazmaya tereddüt ettim çünkü başkalarıda vardı ya onlarda yazarsa dedim :26: bekledim işkenceni izledimevet canım ya gene ilk yazamadım üstelik baya çabaladım bu sefer.....16 msj yazdım kendi kendime.......
güle güle canımm iyi gecelergüzel arkadaşlarım kaçıyom ben... sizi seviyorum... yarın görüşmek üzere tatlı rüyalar.....
evet ya... bende bekledim yazan olurmu diye baktım yazmıyolar korka korka yazdım... ama yine beceremedimkomedi dram oldu işte bu anı kaldı akasyamm
canım ben hemen gelmedim son3-5 mesajında burdaydım yazmaya tereddüt ettim çünkü başkalarıda vardı ya onlarda yazarsa dedim :26: bekledim işkenceni izledim![]()