ay şimdi hatırlayınca bende güldümevet bide öle bi maceram vardı okunmayan bi topikte yine saçmalamıştım 100 e ulaşmak için:)))) daha yeni üye olmuşum tüp hakkında bişey bilmiyom zaten endişeliyim opudan transferden ödüm patlıyo.... ay ay ne günlerdi... çok zaman geçmiş gibi ama kasım sonuydu şimdi 1500lere ulaşmışım msj sayısında üstelik o zaman msj sayılarına bakıpta 1000li sayıları görünce deli mi bu kadınlar ne konuşup ne yazıyolar tanımadıkları insanlara diye düşünmüştüm..... ama şimdi tüm dünyam burası oldu ne kadar içime kapandığımdan haberim yokmuş..... deli gibi oyun oynardım kaç aydır bikere bile oynamadım sürekli kocişi atlatıp buraya gelmenin derdindeyim...
yeğene gelince be en büyük olduğum için kardeşlerimden yeğenim yok ama sülale çok büyük olduğu için bebek çok.. benimde bi yiğit'im var 2,5 yaşında ve en büyük aşkım kendisi.. herkeze karnımda bebek olduğunu söylüyomuş sürekli arayıp çıkar bebeği karnından diyo ölüyorum gülmekten... o yüzden ne kadar tatlı olduklarını tahmin edebiliyorum iyiki yakınsınız insanın burnunda tütüyo veletler...
:))) canım benmmm o bebek olayından çok etkileniyolarr ben transferden sonra alamıyodum tabi kucağıma inatlada gelmek istiyolardı anlayamadıkları için tuhaflarına gidiyodu sonra bir gün yerde duruyodum kuzey geldi kulağını karnıma koydu şşşşş yaptı ne oldu teyzem dedim bebek var burda dedi uyuyo dedi ben şokkk adını ne koyalaım teyzecim dedim arya atladı hemen kaan dedi bana :))) ve kaan adınıda aylarrrrr öncesinden rüyama geldi oğlum benim :)) adı kaandı onu anlatmıştım annemlere blebölee diye onu dinlemiş fırlama ve unutmamışş bize orda onu söledi inanamamıştım ....ayyy valla rüyama gelmişti bak gene etkiledim aklıma gelince ...çocuklar çok etkileniyorlar ve çok akıllı şimdiki çocuklar inanılmazlaer allah hepsiine sağlık ömürler nasip etsin....