• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz !

yiyen war yiyemeyen varrr:60:60:60:bakk gülmekten yas geldi gözlerimdennnnn yaaa:1::1:
yaaaa hayy sizz çok yaşayınnn pek bi ii geldi bu elma konusu bana:9::9:

demek yiyen var yiyemeyen var bak bu süperdiii:60::60:
ay bilseydim canının çekeceğini yedim demezdim...
+18 e bağladık...neyse saat müsaitmiş...

Bakk sennnnnnnnn mesajj yazmakla meşgulmüş hatunnnn bizee..Demek meyve tabağıııı sevvdimmmm bunuuu:32:
:32::32:
:32::32:

:17::17::17:

Ben burdayımda ekincimm güldeninn laptopa sabotajj var gibime geliyorrr..Bir anda koptuu gittiiii....Anlamadımmm:52:
:53:
net te sorun var arada bir bağlantı kopuyoooo...

Son düzenleme:
walla doğru ama rahimi güçlendiriomuş elma ve siyah çekirdekli kuru üzüm..konu ciddiyete doğru kayıyorr:1:

cildede iyi geliyormuş kırmızı olanı daha kaloriliymiş yeşil ya da sarısı kilo almak istemeyenlere tavsiye ediliyor şeker oranı düşükmüş:39::39::39::9:

Ekini yalnız bırakıcakmışım gibi geliyor yaaaa.Egunall sen nasılsa meyve tabağınıda yedinnnn,dur biraz daha yanında kızcağızınn..ben kaçarrrrr nedense bugünnn..Öptüm sizi...

canlarım ben yatayım artık sabah erken kalkcam 9 da klinikte olmam lazım.ii geceler öptüm sizii sewiyorummm çokkk:16::16:

slm kızlar bgn julietta dan haber alan var mı transfer için haber bekliyodu acaba oldumu bgn hiç görünmemiş, bnde merak ettim

haber yok canımmm

selam kızlar bu ara bayağı yoğunum giremiyorum bugün doktora gittim artık haşimota troidim olduğu kesinleti ama tsh normal çıkıyo bugün parathormon bakıldı o 92 çıktı bunun ne olduğunu bilen varmı

tsh normalse nasıl anladılar haşimota olduğunu bende de tsh normal ama ya varsa hangi testle anlaşılıyoo...
parathormonu da daha yeni duydum ay neler var daha ya...

bekliorumm heyytt kimse giremez içeriii:41:işşallah yetişirsinn..bende seni öptümm kocaman..ii geceler.ağlama gül sen güll:34:
gel canım kabul etmezmiyiz zaten bi kere girersen bida çıkamazsın burdan.ama bi kaç zararı war bizim topiğin mesela bağımlı oluo insan gözleri falan bozuluo bide kocalar artık isyan edio bizim topik bağımlılığımız yüzünden:1:şaka şaka hoşgeldin aramıza.sen yaşını merkezini sorununu yaz listeyi hazırlayan arkadaşımız ve topiğin demirbaşı egunal seni listeye ekler..

süpeerrr topiğe sahip çıkmışsın :13: ne güzel şeyler yazmışsın arkamdan teveccühüüüünnnnn...saol canım benim...

ekin canım zaten bu bebiş meselesi yüzünden bilgisayarla bağlı geziorum nerdeyse.araştırmalarım sayesinde kitap yazabilirim:))))
yaşım 25 3 senelik evliyim anakaradan katılıyorum:)) merkezim gürgan clinic yada genart düşünme aşamasındayım.sebebini hala bilmioruz araştırma aşamasındayız:))

hoşgeldin aramıza:71::71::71:bu çiçekler sanaaa..
bende ankaradayım...valla bizimde 7 yıldır sebebi bilinmiyor ve anne olamıyorum..neyse online olunca bol bol muhabbet ederiz..bilgilerinide ilk fırsatta eklerim listemize..

canlarım ben yatayım artık sabah erken kalkcam 9 da klinikte olmam lazım.ii geceler öptüm sizii sewiyorummm çokkk:16::16:

sanada iyi geceler canım...yarın herşey yolunda gitsin ve hemen tedaviye başla inşallah...ilk fırsatta haber ver...çok öpüyorum senii:54::3::16:

Ekini yalnız bırakıcakmışım gibi geliyor yaaaa.Egunall sen nasılsa meyve tabağınıda yedinnnn,dur biraz daha yanında kızcağızınn..ben kaçarrrrr nedense bugünnn..Öptüm sizi...

hepimiz yatalım artık ekincimde yatıyooo...ben kızların mesajlarına cevap yazayım öyle yatayım...iyi geceler kuzum sana...elmanı yiyemedin diye üzülme önemli olan niyet etmektiiii:9::9::9:

kuzum bende anti tpo 120lerde bide nodülüm vaa ondan haşimato teşhisi koyuldu parathormonda casiyum eksikliği sanırsam ama tam teşhisi henüz koyamadım kendime birz araştırmam lazım :)))))))yarın troid için ultrasona gşrmem lazım ama başka işlerim çıktı gidemiycem randevum yanıcak :20:

kızlar bn kaçar egunalim çok güzel kokuyor galiba yok ortada :25::25::25::25::25::25::25:
tatlım mis kokulu kardeşimmm iyi geceler
hepinizi çokkk :54::54::54:iyi gecelerrr:3::3::3::3::3:

pek bi güzel kokuyodum bu akşam onu duydun sen herhaldee:12::12::12:
keyfin yokmuş kuzum mide bulantısı iştahsızlık vs...eeee hamilesinnnnn napalım annecik azcık çekeceksin bebişin için...inşallah en kısa zamanda geçer canım...

Canım sonucların iyi cıkmış sanırım coook sevindim,hadi hayırlısı,gülden le martta catıya cıkıp bebelerinizi alıp gelin:))şaka bi yana mart size ugurlu gelsin inş.akupunktur işe yaradı demekki ne güzel..öptüm seni,elmaları besmeleyle yiyin bakalım,şifa olsun inş.:)):34:

martta kesin hamileyiz biz millstone da bende üreme mevsimini kaçıramayız artık damlarda gezeriz :9:

kuzum bende anti tpo 120lerde bide nodülüm vaa ondan haşimato teşhisi koyuldu parathormonda casiyum eksikliği sanırsam ama tam teşhisi henüz koyamadım kendime birz araştırmam lazım :)))))))yarın troid için ultrasona gşrmem lazım ama başka işlerim çıktı gidemiycem randevum yanıcak :20:
hergün yeni bişey öğreniyorum acaba bende de varmıdır diye sorguluyorum...sebepsiz infertilite diye tanı konulunca herşeye atlıyorum böyle bende de olabilirmi diye...yazdıklarını bi de ben araştırayım merak ettim...

topikte kimse kalmamış bugün gececiler yok glibaa bende yatayım bari hepinizi öpüyorumm canım arkadaşlarım

Canlarimmm hepinize Gunaydinnnn herkes için güzel bir gün olsun inşallah ben şimdi yatıyorum öğlen gelirim yannıza

SU cnm sen birazdn uğrarsn topigi acmaya seni merak ediyorum k d et

Hepinize bol bol dua ettim ben mesaimi tamamladım şimdi girdim yatağıma midem birazcık kötü ama uyumaya çalışıcam sizleri seviyorum kızlar :16::16:

Ekinim bugün senin icinde hayırlı unutulmaz bir tarih olsun inşallah

Yaaa kızlar ben yine grip oluyorm burnum tikali sonra sürekli hapsuruyorum sonra genişim yanıyor bana ilaç verin ne yapicam ben ama şimdi :14::94:94::94:

karasu görevimi yaptım topiği açtım sagol canım iyiyim sen nasılsın

günaydınlar nasılsınız neler var neler yok yeni hamişler varmı biz aynı eşim ilaçlar için heyet raporu çıkarmaya çalışıyo bakalım dün bir urologa gittik biz yazamayız demiş bakalım hayırlısı

Son düzenleme:
Canlarimmm hepinize Gunaydinnnn herkes için güzel bir gün olsun inşallah ben şimdi yatıyorum öğlen gelirim yannıza

SU cnm sen birazdn uğrarsn topigi acmaya seni merak ediyorum k d et

Hepinize bol bol dua ettim ben mesaimi tamamladım şimdi girdim yatağıma midem birazcık kötü ama uyumaya çalışıcam sizleri seviyorum kızlar :16::16:

Ekinim bugün senin icinde hayırlı unutulmaz bir tarih olsun inşallah

Yaaa kızlar ben yine grip oluyorm burnum tikali sonra sürekli hapsuruyorum sonra genişim yanıyor bana ilaç verin ne yapicam ben ama şimdi :14::94:94::94:

gunaydın cnm dualarında bızede yer verdıgın ısın tesekkur edrız kuzum :54::54::54:
aman hasta olım deme dıkkat et kuzum aaaaa cok gecmıs olsun hayatımmm

günaydınlar nasılsınız neler var neler yok yeni hamişler varmı biz aynı eşim ilaçlar için heyet raporu çıkarmaya çalışıyo bakalım dün bir urologa gittik biz yazamayız demiş bakalım hayırlısı

gunaydın cnm ıns hersey yolunda gıderde raporu cıkartırsınız tatlımmm

Günaydın herkeseeeee:118:

gunaydın cnm

günaydın canımm .........ne ilacı kullanacaktı okumuştum da unuttum....

topiğimizin güzel hatunlarına güzel bir gün diliyorum...
böyle giriş yaptığıma bakmayın aslında bir çoğunuza küsüm..
2 gündür topiği ihmal ettiniz herkes nereye kayboldu anlamıyorum:19:...
EKİNCİMMM Bugün ilk randevun inşallah güzel haberlerle gelirsin canım arkadaşım:16:

topiğimizin güzel hatunlarına güzel bir gün diliyorum...
böyle giriş yaptığıma bakmayın aslında bir çoğunuza küsüm..
2 gündür topiği ihmal ettiniz herkes nereye kayboldu anlamıyorum:19:...
EKİNCİMMM Bugün ilk randevun inşallah güzel haberlerle gelirsin canım arkadaşım:16:

günaydınnn güldencimmm.......

Back
X