• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz !

Canlarimmm hepinize Gunaydinnnn herkes için güzel bir gün olsun inşallah ben şimdi yatıyorum öğlen gelirim yannıza

SU cnm sen birazdn uğrarsn topigi acmaya seni merak ediyorum k d et

Hepinize bol bol dua ettim ben mesaimi tamamladım şimdi girdim yatağıma midem birazcık kötü ama uyumaya çalışıcam sizleri seviyorum kızlar :16::16:

karasu görevimi yaptım topiği açtım sagol canım iyiyim sen nasılsın

günaydınlar nasılsınız neler var neler yok yeni hamişler varmı biz aynı eşim ilaçlar için heyet raporu çıkarmaya çalışıyo bakalım dün bir urologa gittik biz yazamayız demiş bakalım hayırlısı

Günaydın herkeseeeee:118:

günaydınnn güldencimmm.......

hepinize günaydın canlarıımmmm...güzel birgün olsun inşallahhh...

topiğimizin güzel hatunlarına güzel bir gün diliyorum...
böyle giriş yaptığıma bakmayın aslında bir çoğunuza küsüm..
2 gündür topiği ihmal ettiniz herkes nereye kayboldu anlamıyorum:19:...
EKİNCİMMM Bugün ilk randevun inşallah güzel haberlerle gelirsin canım arkadaşım:16:

gunaydın cnm nasılsınn kusme yaa gelırler ıslerı vardır hatunlarında akasya dun cıktıktan sonra gelmemısss:44::44::44:

gulden cnm senın kırmızı ne zaman gelıyor sen ne zaman baslıycan :44::44:
ekınım cnm ıns guzel haberlerle gelırsın kuzum

gunaydın cnm nasılsınn kusme yaa gelırler ıslerı vardır hatunlarında akasya dun cıktıktan sonra gelmemısss:44::44::44:

gulden cnm senın kırmızı ne zaman gelıyor sen ne zaman baslıycan :44::44:
ekınım cnm ıns guzel haberlerle gelırsın kuzum

iyiyim kuzum ama hatunlara bozulmuş durumdayım...bir sürü isim sayarım kaç gündür ortalıkta yoklar...neyse benim kırmızılar 4 marttan itibaren gelebilir bu da ben mart ın ilk haftası 2.tedaviye başlıyorum demeekkk:52:

iyiyim kuzum ama hatunlara bozulmuş durumdayım...bir sürü isim sayarım kaç gündür ortalıkta yoklar...neyse benim kırmızılar 4 marttan itibaren gelebilir bu da ben mart ın ilk haftası 2.tedaviye başlıyorum demeekkk:52:

onlar gelecek kuzum sen dert etme o zaman hesap sorarız bız onlara ....
yaaa 4 amrt demek yaaa bu ara beya kısı tedavıde topıkte ne guzel Allajım ıns hepımızın kucagını doldursun kımse evlat hasretı cekmesın tatlım yaaa sımdıden hayırlı olsun o kırmızılara soyle cabul gelsın gelemsede olur ama bebıs yoksa hemen gelsınnnn...:1::1:

Ay hadi inşallah.umarım herşey yolunda gider ve en kısa zamanda göbüşün dolar canım.güzel haberler alman dilegıyle:nazar::nazar:

herkse hayırlı günler arkadaşlar. nasılsınız???
ya size sorum olucaktı? ben aralık ayında negatif almıştım 2. adeti gördüm. bugün 10. gün ve çook koyu kahve şeklinde akıntı geliyor lekenmeler şeklinde analamım gitti. tedaviden sonra böyle sorınlar lekenlemeler gören varmı cvplarsanız sevinirim:26:

günaydın kızlar;
ekinin randevusunun güsel haberlerle geçmesi julietta nın transferinin iyi gitmesi ve tüm kızlara bebiş nasip olması dileğiyle hepinize günaydın. bna da bgn hemşire den haber geldi yumurtalarla spermler den iy haberler var herşey yolunda gidiyomuş gelşimleri devam ediyomuş yarın yada perşembe transfer için çağıracaklarmış.

günaydın kızlar;
ekinin randevusunun güsel haberlerle geçmesi julietta nın transferinin iyi gitmesi ve tüm kızlara bebiş nasip olması dileğiyle hepinize günaydın. bna da bgn hemşire den haber geldi yumurtalarla spermler den iy haberler var herşey yolunda gidiyomuş gelşimleri devam ediyomuş yarın yada perşembe transfer için çağıracaklarmış.

hayırlı olsun arkadaşım. transferin inşlh sorunsuz geçer ve bebişine kavuşursun. diğer transfer aşamasındaki arkadaşlarada Rabbim yardımcı olsun inşlh..

Canlarimmm hepinize Gunaydinnnn herkes için güzel bir gün olsun inşallah ben şimdi yatıyorum öğlen gelirim yannıza

SU cnm sen birazdn uğrarsn topigi acmaya seni merak ediyorum k d et

Hepinize bol bol dua ettim ben mesaimi tamamladım şimdi girdim yatağıma midem birazcık kötü ama uyumaya çalışıcam sizleri seviyorum kızlar :16::16:

canım nasılsın ?? bayadır görüşemdik arkadaşım bebiş nasıl inşlh hamilelik güzel gidiyodur.bende nasipse bütün genetik testler için uraşıyorum.28 de randevu aldım genetik testi, artık neler yapılacaksa. inşlh herşey temiz çıkar sorunumuz nerde ise öğrenicez bakalım....

onlar gelecek kuzum sen dert etme o zaman hesap sorarız bız onlara ....
yaaa 4 amrt demek yaaa bu ara beya kısı tedavıde topıkte ne guzel Allajım ıns hepımızın kucagını doldursun kımse evlat hasretı cekmesın tatlım yaaa sımdıden hayırlı olsun o kırmızılara soyle cabul gelsın gelemsede olur ama bebıs yoksa hemen gelsınnnn...:1::1:

bekliyorum hatunları bakalım ne diyecekler...valla zaman yaklaşıyooooo heyecanlanıyorum sanki ilk kez başlayacam..inşallah son olur kuzum...tamam kırmızılara bi telefon açarım şimdi ecrin çabuk gelin dediiiiiii derimmm:1:

Ay hadi inşallah.umarım herşey yolunda gider ve en kısa zamanda göbüşün dolar canım.güzel haberler alman dilegıyle:nazar::nazar:

inşallah canım sağol...bu kez olacak diye çok udumum var...

herkse hayırlı günler arkadaşlar. nasılsınız???
ya size sorum olucaktı? ben aralık ayında negatif almıştım 2. adeti gördüm. bugün 10. gün ve çook koyu kahve şeklinde akıntı geliyor lekenmeler şeklinde analamım gitti. tedaviden sonra böyle sorınlar lekenlemeler gören varmı cvplarsanız sevinirim:26:

ben yaşamadım canım edetimde geçikme oldu sadece...negatifi aldığım adetimde o kahve akıntıyı çok yaşadım ama...

günaydın kızlar;

günaydın cicim...ne güzel haberle geldin maşallahhh...sen perşembe transfer olursun kesin...

elektrıklerımız var bu sabah neyseki ama biz iyice tembelleştik saat kaç olmuş anca uyandık:52:

ohhhhh sefanız olsuuuunnnnn...yan gelin yatın ama topiğede yazın arada zaten kızlar beni sinir etti bu ara:19:

hepinize günaydın canlarıımmmm...güzel birgün olsun inşallahhh...
Cnmmm çok sevindim az kaldı senin tedaviye ama ben yine buay inslhh kendiliğinden gelir bebeğin diyorum senin için bizim gibi sebepsiz infrtiletnn heray kendiliğinden hamile kalacağına çok inaniyorumda Dr um bile buna inanmış beni uzun süre bekletti tüp için sizin hiçbir sebeb yok hamile kalmamanıza deyip durdu gerçi bnm sonum tüp oldu:9:İnşallah sen buay hamileyim diye tepin bu topicte:62::62::62::62::62::62:
karasu görevimi yaptım topiği açtım sagol canım iyiyim sen nasılsın

günaydınlar nasılsınız neler var neler yok yeni hamişler varmı biz aynı eşim ilaçlar için heyet raporu çıkarmaya çalışıyo bakalım dün bir urologa gittik biz yazamayız demiş bakalım hayırlısı

Cnm. İnşallah hersey cooook güzel olucak sen buna İnan eminimki Enkisa zamnda raporda çıkacak sen Cook sabırlı bir anne olacaksın Rabbim size yar ve yardımcı olsun esine de şifa versin inslhh

canım hayırlı uğurlu olsun tedavin inşlh Rabbim . tedavinde bebişini nasip edecek.Allahım yüzünü güldürür inşlh.sen hangi merkezdeydin cnm ?

naptılar kuzum sana :20:
dün geçmişi okurken gözüme çarptı gruplaşma olmuş sanki topicte:35: ne oluyo diye soramadım elekrıkler gidince

canım nasılsın ?? bayadır görüşemdik arkadaşım bebiş nasıl inşlh hamilelik güzel gidiyodur.bende nasipse bütün genetik testler için uraşıyorum.28 de randevu aldım genetik testi, artık neler yapılacaksa. inşlh herşey temiz çıkar sorunumuz nerde ise öğrenicez bakalım....

Cnmmm evet Bayadir görüşmedik seninle biz iyiyiz hamd olsun arada bir arıza yapıyoruz ama o kadarda olucak iste oo süper ne yapılması gerekiyorsa yaptr cnm. İnslhh hiçbir sorun çıkmaz sende rahatlasın

Back
X