• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz !

niye bana küsüyosun kiiii...ama gece 2 buçukta yattım sabah 6 da kalktım beyin damarlarım kısa devre yapmış olabilir bende insanım hata yapabilirim...yoksa seni unuturmuyum ben unutmadım listede tarihide gördüm ama bugünün 22 si olduğunu sen deyince farkettimmm..bak tutamıyorum ağlayacam içim çıkana kadar :84::84::84::84:

tamam tamam kusmedım ozaman aglama olurmu kuzummmmmmm :16::16::16::16:sevıyorum senı olsun olur oyle karısıklık sıkıntı yokkkk canım hehe :1::1::1::1:

canlarımm geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim...doktora yorum için girdiğimde odaya bana sakın kötü bişi demeyin daha doğurmadım dedim kadın yüzüme bakakaldı şok gülmeye başladı:)) anlattı durumu ama ilaç vermedi oda içine sinmedi önce çocuk yap ta dedi tmm dedim yapacam söz...zaten çelik korse kullanıyodum ona devam bide jel bide ağır kaldırmak yok bide 10 kilo vermem gerek galba hamilelik olursa baya yük bincek çok sıkıntlardayım spora başlıcam sanırım bu hafta falan gerçi fazla kilom yok:20::20::20::20::20::20::20::20::20::20: dermişim.........1,72 boya 70 kilo şöle 60 olduğum günü bide hamile olduğum günü görmek istiyorum..........

evet yaaa doğurmadan bişi olmasın hatta hiiiççç olmasın...aynaya bakıyorum sanki göz altlarımda kırışmalar başlamışşş hayıııırrr olmaz daha doğurmadan yaşlanamam ben diyorummm...boyun iyi maşallah ta kilo versen süper olur..hem sağlığın hem tedavin açısından daha rahat edersinnn...

vardır sölediysen bi alakası yaaa kısmettt işte dediğin gibi bi yerden başlamak gerektiii :49:

yok kız ne alakaaaa geyik yaptım işteeee:9:

tamam tamam kusmedım ozaman aglama olurmu kuzummmmmmm :16::16::16::16:sevıyorum senı olsun olur oyle karısıklık sıkıntı yokkkk canım hehe :1::1::1::1:

ohhh rahatladım du bi sarılayım :48:

bana sitem ediyonda niye durumla ilgili bişi yazmıyonn..ne zaman gidecen daktıra ya da gidip geldinmiii

benimde hayalim topiğin kızlarıyla bir araya gelmek..nasıl güzel olur kimbilir...

evet canım iyi oldu zaman geçirdiler ama ayrılması zor olmuş her zamanki gibi...büyük paşam anneannesiyle takılıyodu küçük annesiyle...az önce aradım zerrini efe açtı telefonu annesi kardeşini uyutıyomuş bende onunla konuştum yalnız başıma salonda çizgi film seyrediyorum dedi çok fena oldummm üzüldüm...uzak olmaktan bu hasretlikten nefret ediyorum...teyzem kapatma telefonu konuş benimle dedi ben koptummm:14::14::14::14:

Kıyamam sana benn yaaaa..Evet inş bu hasretlik biterrr,onlarında tayini Ankara ya çıkarrr..Benim paşamda hasta olduuu bugün öksürüp duuruyorrrr bende sabah sabah ona canım sıkıldıı..Şimdiye kadar bebekliğinden beri bir kere bile hasta olmamıştıı..Çocuk öksürüyor diyee kayınvalidemle benn abartıp karaları bağladıkkk:43::43:

Kıyamam sana benn yaaaa..Evet inş bu hasretlik biterrr,onlarında tayini Ankara ya çıkarrr..Benim paşamda hasta olduuu bugün öksürüp duuruyorrrr bende sabah sabah ona canım sıkıldıı..Şimdiye kadar bebekliğinden beri bir kere bile hasta olmamıştıı..Çocuk öksürüyor diyee kayınvalidemle benn abartıp karaları bağladıkkk:43::43:

geçmiş olsum canım...yerim ben onu demek öksürüyoooo...çok normal canım çocuklara olan herşey fena etkiliyor bizi...bende olsam karaları bağlarım iyileşene kadar rahat bir uyku çekemem..uzak oldukları ve hemen ulaşamayacağımı bilmek üzüyor beniii...valla dağıttı beni bu sıpaaa...

aramızda bir FISTIK var....ne güzellll..bayıldım bu nick e....hadi tanışalımmmm bu çiçek sana fıstıkkkk:71::71::71:

herkese selammm... nasılsınız?? bugün kocamın doğum günü :) oğlumla işyerine gideceğiz

iyi doğmuş kocacın da senin eşin olmuşşş...ALLAH uzun ömürler versin sağlıklı mutlu olun hep...ne aldınız hediye oğluşunla

Son düzenleme:
iyi doşmuş kocacın da senin eşin olmuşşş...ALLAH uzun ömürler versin sağlıklı mutlu olun hep...ne aldınız hediye oğluşunla

hediyesini çok önceden aldık ve verdik. benim doğum gününde benim istediğim birşey olsun diye beraber çıkmıştık :) o esnada onu da aradan çıkardık. sevgililer gününde de hediye aldık. ama o bana almadı :((

hediyesini çok önceden aldık ve verdik. benim doğum gününde benim istediğim birşey olsun diye beraber çıkmıştık :) o esnada onu da aradan çıkardık. sevgililer gününde de hediye aldık. ama o bana almadı :((

evet canım sevgililer gününde yazışmıştık hediye almadığını yazmıştınnn...
tabii hediye önemli değil aslında o günde seni nasıl mutlu ettiği nasıl davrandığı önemli...olsun almasın hediye o senin canın eşinnnn...

bana sitem ediyonda niye durumla ilgili bişi yazmıyonn..ne zaman gidecen daktıra ya da gidip geldinmiii

ohhh rahatladım du bi sarılayım :48:

kuzum gıttıım geldım cok sukur hersey yolunda 25 de jele baslıyorum estrofemı 3 e cıkardım bugunden ıtıbaren ve 29 subatta transfer var kuzummm rabbım yuzumuze guler ıns. busene ugurlu gelsın ve 29 subattan ıtıbaren hamıs olım ben inş.:18::18::18:

bende sana cıcek vereyım kuzum :71::71::71::71::71::71:

herkese selammm... nasılsınız?? bugün kocamın doğum günü :) oğlumla işyerine gideceğiz
fıstıklar ben hazırlanıp çıkayım.... öpüyorum hepinizi..

ohhh ne guzel esıne suprız yapacaksınız desene RABBIM OMUR BOYU MUTLULUGUNUZ DAIM ETSIN CANIM BENIMMM

kızlar bu konuda bilginiz varmı hiç gebelik elde edilmemiş kişilere uygulanıyomuş ama nerde nasıl kaç para vsvs bilgissi olan varmı ????

Güldennnnnnnnnnnnnnnnnnn halil sezainin duman diye bir şarkısı varya hanii incir reçeli filminin de müziği,50 oldu galibaa tekrar diyip gene dinliyorummm..Dertlenndimm nedenseeeee..Bergenn mi açsam dinlesem daha mı iyi gelir acaba????:18::18::ssz::ssz::ssz::1::1::1: Sarı kafalarım bile karmaşık duygular içindee bir ağlıyor bir gülüyorrlar...

kızlar bu konuda bilginiz varmı hiç gebelik elde edilmemiş kişilere uygulanıyomuş ama nerde nasıl kaç para vsvs bilgissi olan varmı ????

Canım umutluyuma yapılıcakk oo..Akşam gelir topiğe sorarızzz inş..Rahimden parça alınarak labaratuar ortamında geliştiriyorlar sonrada embriyoyu onun içinde dölleyipp büyütüyorlarrr,rahime geri konulduğunda kendini daha iyi hissettsin diyeee:1::1:

Back
X