• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz !

canım bende bir ara seneler önce telefonumu elimden düşürüp bozmuştum.. eşim kızmadı.. ne yapalım dedi. ama geçen ay yeni alıp kullandığım tel. kendiliğinden bozuldu dokunmatiği...adım çıktıya geçen kırılan telden.. şimdi bana diyo ki "zaten sana ne gerek böyle alengirli şeyler... sen sakarsın ya alcam sana bi takoz" deyip.eğleniyo benimle...:1: ne dediysem anlatamadım ben yapmadım diye... eee ne demişler insanın adı çıkacağına canı çıksın...:9:

BAK bak yeri geldiğinde de şakayla karışık laf söylüyorlar ah erkekler ahh:19:

arkadaşlarr... üsteki msjları bilerek arka arkaya yollamadığımı bilmenizi isterim..bilgisayarın azizliği....:17:

arkadaşlarr... üsteki msjları bilerek arka arkaya yollamadığımı bilmenizi isterim..bilgisayarın azizliği....:17:

evet ya... çok utandım.. :17: öyle arka arkaya gelmesine....:9:

Yok canım takılmadı yazan yok ben yemek yaptım şimdide biraz süsleneyim esim en geç 5 buçukta evde oluyor

elbettte tatlım anladıkk..oluyor olee seylerr oh valla ne yemek yaptın bakalımm..bız yıne eve gıdıp sofra falan hazırlayacağız daha ah ah çalışmaktan bazen sıkılıyorum yahu:50:

yumurtalarımla ilgili bugüne kadar hep güzel dendi hiç bir sorun yoktu özellikle son tedavide bunu anldık çünkü ilk kez 4.gün transfer edildi doktorun sölediği ilk 3 gün yumurta sonra sperm görev yapmaya başlarmış ama tabi bilemiyorum bunun için ayrı bir test vs bişiller varsa yaaprım yada yapmadan yumurta güçlendirmek için yapılan bişi varsa yaparım bilgi versene bana....özel bir testle falan yumurta kalitesine bakılıyomu ki ???? işte bak hulusi bey bana dediki 4.gün transfer yapılmaz ya 3 yada 5 bende nette araştırdım gerçekten böle bi transfer yok çook ender yapılan insan var bizde bunlardan iksiyiz işte:(

ayyy evet kuzu 4.gün olunca bende üzülmüştüm artık bilmyiorum ne olucak bende bu tedaviye girerken şüpheyle başladım çünkü öncesinde adet olamamıştım 60 günde oldum hemen kısa protokolde tedavim oldu o yüzden kelitede sorun çıktı sanırım artık her ender şey bizim başıma geliyo zannedersem

topik takıldı.... hey nerlerdesıniz?

canım bende bir ara seneler önce telefonumu elimden düşürüp bozmuştum.. eşim kızmadı.. ne yapalım dedi. ama geçen ay yeni alıp kullandığım tel. kendiliğinden bozuldu dokunmatiği...adım çıktıya geçen kırılan telden.. şimdi bana diyo ki "zaten sana ne gerek böyle alengirli şeyler... sen sakarsın ya alcam sana bi takoz" deyip.eğleniyo benimle...:1: ne dediysem anlatamadım ben yapmadım diye... eee ne demişler insanın adı çıkacağına canı çıksın...:9:

şimdi bu tel mevsuzundan sonra ınansakmıkı :1::1::1::1: tam takılmıs sende onla takılmısısn yoksa sayfa kutlamasımı yapcan baıkm heeee:9::9::9::9::9::9:

[SUP][/SUP]
ayyy evet kuzu 4.gün olunca bende üzülmüştüm artık bilmyiorum ne olucak bende bu tedaviye girerken şüpheyle başladım çünkü öncesinde adet olamamıştım 60 günde oldum hemen kısa protokolde tedavim oldu o yüzden kelitede sorun çıktı sanırım artık her ender şey bizim başıma geliyo zannedersem

benım basıma gelende ender tatlım bızde mesela o kadr uğrastık testler vs.gunlerce rapor cıkartmak ıcın uzun sure bekledık falan..sonunda onaylandı raporumuzu elimize aldık gıttık merkezimize rapor fln herşey hazır sonra demezler mı bu rapor geçersiz yaşın tutmuyor henüz diye..şok oldum..raporsuz yaptırma gucumzde yoktu.sonra doktora dedım o kadr ıncelenıp ımza atıyorsunuz altına nasıl gozden kaçırırsınız o ona suc atıyor o ona benım 6 ayımı yedılerr dusun..

Yok canım takılmadı yazan yok ben yemek yaptım şimdide biraz süsleneyim esim en geç 5 buçukta evde oluyor

ya şu eşlerinize hazırlanmanıza hastayım.. ben sabahtan akşama kadar işte yoruluyorum.. eve gelince hemen ptt yi uyguluyorum... (pijama terlik televizyon....)
acaba benimki hazırlanmıyom diye mi iş var deyip şehir dışına çıktı....:18::9:

olabilir canım geçiçi bişidir belki yumurtalık sorunu inşallahta öledir valla bende öle diyorum bizi mi buluyor yoksa daha zamanımı değil kafalarımı boşaltmak gerek bilemiyorum....kızın biri dediki onlaında spermelr bizden kötüydü yapmıcam tüp dedi allah tedavi ile vercekse normal yollada verir dedi ve nisanda doğurcak kısmet ol desin yeterki yaniii.....

şimdi bu tel mevsuzundan sonra ınansakmıkı :1::1::1::1: tam takılmıs sende onla takılmısısn yoksa sayfa kutlamasımı yapcan baıkm heeee:9::9::9::9::9::9:

ay zaten şu kutlamalara bir türlü katılamadım.. iyi fikir verdin bana... sırf bu kutlama merakımı gidermek için aynı msjı göndereyim...:9:

Back
X