• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz !

[SUP][/SUP]

benım basıma gelende ender tatlım bızde mesela o kadr uğrastık testler vs.gunlerce rapor cıkartmak ıcın uzun sure bekledık falan..sonunda onaylandı raporumuzu elimize aldık gıttık merkezimize rapor fln herşey hazır sonra demezler mı bu rapor geçersiz yaşın tutmuyor henüz diye..şok oldum..raporsuz yaptırma gucumzde yoktu.sonra doktora dedım o kadr ıncelenıp ımza atıyorsunuz altına nasıl gozden kaçırırsınız o ona suc atıyor o ona benım 6 ayımı yedılerr dusun..

ayyy kuzum işte ya rabbim sınıyo bizi sen kaç yaşındasınki tüp yapıcan bakıyım sorun ne kuzum sizde ya kusura bakmayın ben topicte çok olamıyorum süekli soruyorum ama :17::17:artık daha aktif olucam inş.

ya şu eşlerinize hazırlanmanıza hastayım.. ben sabahtan akşama kadar işte yoruluyorum.. eve gelince hemen ptt yi uyguluyorum... (pijama terlik televizyon....)
acaba benimki hazırlanmıyom diye mi iş var deyip şehir dışına çıktı....:18::9:

haha bende hastayım kızların hazırlanmasına bayılıyorum yaaa:)) benim kızkardeşimde alt katımda oturuyo çalışmıyo tabi akşam eve çıkarken uğruyorum çocukları göreyim bi açıyo kapıyı 2 dirhem bir çekirdek ne bu hal diyorum gülüşüyoruzzz makyajj saçççç kıyafettt hayırıdr bi yeremi gidiyonuz diyom aaaa illa bi yeremi gitmem gerekiyo diyo ama en güzeli doğru olanı yapılar benceee...

olabilir canım geçiçi bişidir belki yumurtalık sorunu inşallahta öledir valla bende öle diyorum bizi mi buluyor yoksa daha zamanımı değil kafalarımı boşaltmak gerek bilemiyorum....kızın biri dediki onlaında spermelr bizden kötüydü yapmıcam tüp dedi allah tedavi ile vercekse normal yollada verir dedi ve nisanda doğurcak kısmet ol desin yeterki yaniii.....

kuzum valla işte kafada bitiyo o yüzden psikolojik destek çok öenmli bak buarad ikizlere hamiş olan happywomen 2.tüp öncesi psikolojik destek aldı hemde tüp boyunca uygulandı allahın ziniyel ikizlere hamiş hemde yumoşları çok kaliteli çıktı bide benle aynı heterizigot 1298 ac sorunu var sadece coraspin içiyo gerek yok demiş doktoru iğneye maşallah diyorum bide tedavi öncesi 7 gün oruç tuttu arkadaşım allah yolunu açtı bizde destekle girsek bu seferki tedavilee çok ii olucak:38::38:

ay zaten şu kutlamalara bir türlü katılamadım.. iyi fikir verdin bana... sırf bu kutlama merakımı gidermek için aynı msjı göndereyim...:9:

haha akasyanında boyel kendı kendıen yazıp sonrada selo26nın kutlama yapmasına engeleldıgı bır sayfa vardı bence sende ondan yaptınnn :1::1::1:

geldimmmmmm.....

ammma çok yazmışsınız....

hosgeldın de nerdesın tamam p.tesı borek yaptın dun mısafır agrıaldın bugun nerdesın kızımmmmm:20::20::20:
okuma gecmısı bosver sana ozet gecerız en son defnelma okudu onun yazdıkalrına bak yeter kuzummm :16::16::16:

haha bende hastayım kızların hazırlanmasına bayılıyorum yaaa:)) benim kızkardeşimde alt katımda oturuyo çalışmıyo tabi akşam eve çıkarken uğruyorum çocukları göreyim bi açıyo kapıyı 2 dirhem bir çekirdek ne bu hal diyorum gülüşüyoruzzz makyajj saçççç kıyafettt hayırıdr bi yeremi gidiyonuz diyom aaaa illa bi yeremi gitmem gerekiyo diyo ama en güzeli doğru olanı yapılar benceee...

evet ama inan bütün gün kumaş pantolon, makyaj....rahatlık istiyorum.. kaldı ki ben kumaş pantolon hiç giymem günlük hayatımda.. o eşyaları nasıl çıkarıyorum.. o pijamamdaki rahatlık.. hiç bir şeyde yok inan.. ama eşimin şu işi bitsin.. bende giyineyim bari...hatta bazen giyinik bekliyeyim diyorum..ama inan ki tekrar giyin makyaj yap çok zoruma gidiyor...

ya şu eşlerinize hazırlanmanıza hastayım.. ben sabahtan akşama kadar işte yoruluyorum.. eve gelince hemen ptt yi uyguluyorum... (pijama terlik televizyon....)

Valla canım bızde işten geldiğimiz için eve gidince rahat edelim diye giyiyoruz yani..onun için gitçekse hep orda kalsın hıhh:19:

ay kızlar az önce giyinik derken.................................................tabikide dışarı çıkacakmış gibi beklemekten bahsettim... cıbıl felan değilim yani.....şimdi siz yanlış anlarsınız bir de......:17:

Son düzenleme:

canım sen calısıyorsun eve gıdıncede rahat kıyafet gıyım bılmem ne sac dagınık fln ıstıyorsun evde olsan kesın sende hazırlanırsın ama belkıde o yuzden kacmıstır adam :60::60::60:

bencede canım en guzelını yapıyor ve yapıyorlar evdeler butun gun hanı eslerı dısardan gelıyor hos gozukmek gerekır bende evde olsam yaparımm:1::1::1:

ayyy kızlar bende 3 ay falan oldu işten çıkalı ama ben ptt vazgeçemem napamm ya dışarı çıkalım derse hazırlanrım:33::33: hıhhhhh o hazırlansın benim için:52::52::52::9::9:

kuzum valla işte kafada bitiyo o yüzden psikolojik destek çok öenmli bak buarad ikizlere hamiş olan happywomen 2.tüp öncesi psikolojik destek aldı hemde tüp boyunca uygulandı allahın ziniyel ikizlere hamiş hemde yumoşları çok kaliteli çıktı bide benle aynı heterizigot 1298 ac sorunu var sadece coraspin içiyo gerek yok demiş doktoru iğneye maşallah diyorum bide tedavi öncesi 7 gün oruç tuttu arkadaşım allah yolunu açtı bizde destekle girsek bu seferki tedavilee çok ii olucak:38::38:

aslında düşünüyorum bende bunu destek olayını yanii ...kafam çok ağrıyo kendimi kapatasım var fena halde....

evet ama inan bütün gün kumaş pantolon, makyaj....rahatlık istiyorum.. kaldı ki ben kumaş pantolon hiç giymem günlük hayatımda.. o eşyaları nasıl çıkarıyorum.. o pijamamdaki rahatlık.. hiç bir şeyde yok inan.. ama eşimin şu işi bitsin.. bende giyineyim bari...hatta bazen giyinik bekliyeyim diyorum..ama inan ki tekrar giyin makyaj yap çok zoruma gidiyor...

giyinik bekliyeyim diyorummmmmmmmmmm derken nasıl beklıyorsun kı :1::1::1::21::21::21::38::38::38:

ayyy kuzum işte ya rabbim sınıyo bizi sen kaç yaşındasınki tüp yapıcan bakıyım sorun ne kuzum sizde ya kusura bakmayın ben topicte çok olamıyorum süekli soruyorum ama :17::17:artık daha aktif olucam inş.

canım bnde cok olamıyorum napalım gunduz işten girdiğim kadar işte..ben 88 doğumluyum..eşim azosperm o yuzden dırek tup yapacağız aslında aralık ayında başlayacaktım işte ama neymiş yaşımı doldurmam gerekiyormuş doğum gunumde hazıranda smdı o yuzden hazırana kaldı..dusun raporun altına ımza atan kısı karsıma gecıp bırde bunu dedı işteee..

kızlar merhaba;
egunal bana kızıcak ona söz vermiştim 10.gün test yapıcam diye ama görümcem aradı sabah beni ikna etti malesef ve gidip test yaptırdım.bugün 9.günüm.sonuc negatif. cumartesi tekrarlıcam doktora bile gödtermedim sonucu. bılmıyorum ama ilki kadar sarsılmadım. ilkinde daha umutluydum. şimdi sadece tereddüt ettiğim sil baştan herşeye yeniden başlamak.zaten sadece 2tane yumurtam olusmustu.şimdi tekrar bir sürü iğne,3günde bir doktor.offf inanın şuan sadece bunlar gözümde büyüyor. bikaç ay dınlenip normal yoldan mı denesem diyorum.Kürler falan var hani onları mı uygulasam..Kafam karışık yani anlıyacagınız. hepinize desteklerınden dolayı ve beni dınledıgınız için teşekkür ederim. İnşallah Rabbim hepinizin kucagını en yakın zamanda doldurur.

ay kızlar az önce giyinik derken.................................................tabikide dışarı çıkacakmış gibi beklemekten bahsettim... cıbıl felan değilim yani.....şimdi siz yanlış anlarsınız bir de......:17:

çevir kazı yanmasın dimi bacımmmmmmmm sen tam tesekkulllu beklıyorsun baksana yaaaaaaaa :17::17::17::17:

hoşgeldin akasyacım...
hoşbuldummmmm.... ama çok ilerlemiş buldum..
haha akasyanında boyel kendı kendıen yazıp sonrada selo26nın kutlama yapmasına engeleldıgı bır sayfa vardı bence sende ondan yaptınnn :1::1::1:

hosgeldın de nerdesın tamam p.tesı borek yaptın dun mısafır agrıaldın bugun nerdesın kızımmmmm:20::20::20:
okuma gecmısı bosver sana ozet gecerız en son defnelma okudu onun yazdıkalrına bak yeter kuzummm :16::16::16:
duramamki okumadan şöle bi bakarım ilk fırsatta... misafirlerim gece 12 de gitti. sabah geç kalktım. makinemi boşaltıp yerleştirdim evden çıktım şimdi girdim, bebişimi görmeye gittim ama hem bacak bacak üstüne atmış dr. biraz sarstı bu seferde backları kendine doğru çekti göstermedi cinsiyetini en sonnundada bize kızıp döndü totoyu:)))))))

Back
X