• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz !

kızlar merhaba;
egunal bana kızıcak ona söz vermiştim 10.gün test yapıcam diye ama görümcem aradı sabah beni ikna etti malesef ve gidip test yaptırdım.bugün 9.günüm.sonuc negatif. cumartesi tekrarlıcam doktora bile gödtermedim sonucu. bılmıyorum ama ilki kadar sarsılmadım. ilkinde daha umutluydum. şimdi sadece tereddüt ettiğim sil baştan herşeye yeniden başlamak.zaten sadece 2tane yumurtam olusmustu.şimdi tekrar bir sürü iğne,3günde bir doktor.offf inanın şuan sadece bunlar gözümde büyüyor. bikaç ay dınlenip normal yoldan mı denesem diyorum.Kürler falan var hani onları mı uygulasam..Kafam karışık yani anlıyacagınız. hepinize desteklerınden dolayı ve beni dınledıgınız için teşekkür ederim. İnşallah Rabbim hepinizin kucagını en yakın zamanda doldurur.

ne desem boş rabbim sabrını versin dilerim kendiliğinden gelir meleğin.....

kızlar merhaba;
egunal bana kızıcak ona söz vermiştim 10.gün test yapıcam diye ama görümcem aradı sabah beni ikna etti malesef ve gidip test yaptırdım.bugün 9.günüm.sonuc negatif. cumartesi tekrarlıcam doktora bile gödtermedim sonucu. bılmıyorum ama ilki kadar sarsılmadım. ilkinde daha umutluydum. şimdi sadece tereddüt ettiğim sil baştan herşeye yeniden başlamak.zaten sadece 2tane yumurtam olusmustu.şimdi tekrar bir sürü iğne,3günde bir doktor.offf inanın şuan sadece bunlar gözümde büyüyor. bikaç ay dınlenip normal yoldan mı denesem diyorum.Kürler falan var hani onları mı uygulasam..Kafam karışık yani anlıyacagınız. hepinize desteklerınden dolayı ve beni dınledıgınız için teşekkür ederim. İnşallah Rabbim hepinizin kucagını en yakın zamanda doldurur.

canım... lütfen testi tekrarla.. bazen geç çıkabiliyormuş...ama olmazsa da üzülme... Rabbim bebişlerimize tez zamanda kavuştursun insallah hepimizi...

aslında düşünüyorum bende bunu destek olayını yanii ...kafam çok ağrıyo kendimi kapatasım var fena halde....

valla kuzu pc gibi reset düğmemiz olsa fabrika ayarlarına geri dönsek müthiş olucak

canım bnde cok olamıyorum napalım gunduz işten girdiğim kadar işte..ben 88 doğumluyum..eşim azosperm o yuzden dırek tup yapacağız aslında aralık ayında başlayacaktım işte ama neymiş yaşımı doldurmam gerekiyormuş doğum gunumde hazıranda smdı o yuzden hazırana kaldı..dusun raporun altına ımza atan kısı karsıma gecıp bırde bunu dedı işteee..

ayy işte ne desek o raporu hazırlayan kişiye az kalır o kadar umut çaba boşa kuzu allah yardımcın olsun ama genede bi hayır vardır kuzu geç olsunda güç olmasın canım
kızlar merhaba;

aynı dertler kuzu iki tedavidede dond yok hep baştan başlandı artık kürlere başlıycam bitsin olmazsa tüpe başlıycam saraçoğlunu bugün aradım kürler göndericek 450 tuttu nerelere veredikki para bide buraya gitsin bakalım inş.şifa olur sende moralini bozma zamanı var demekki aynı sen gibi bende 9.gün yapıp negatifi öğrendim :50:

aslında düşünüyorum bende bunu destek olayını yanii ...kafam çok ağrıyo kendimi kapatasım var fena halde....

böyle deme canım.. moralimizin yüksek olması lazım.. ayrıca stresim çok demiştin galiba... eşime kızıyorum ben bu yüzden bak birde sana kızarım.. hemde çok fena kızarım... yumurtaların spermlerin iki düşmanı var bence
1. stres
2. sigara....
ve SEN BUNLARI YAPMA SAKIN HA!!!!!!

Canım cok üzüldüm,ama umudunu kaybetme,inş.melegin kendiliginden gelir,rabbimin hazinesinde coookk..ve bigün isteyen herkes evlat sahibi olcak inş.

valla kuzu pc gibi reset düğmemiz olsa fabrika ayarlarına geri dönsek müthiş olucak

ayy işte ne desek o raporu hazırlayan kişiye az kalır o kadar umut çaba boşa kuzu allah yardımcın olsun ama genede bi hayır vardır kuzu geç olsunda güç olmasın canım

aynı dertler kuzu iki tedavidede dond yok hep baştan başlandı artık kürlere başlıycam bitsin olmazsa tüpe başlıycam saraçoğlunu bugün aradım kürler göndericek 450 tuttu nerelere veredikki para bide buraya gitsin bakalım inş.şifa olur sende moralini bozma zamanı var demekki aynı sen gibi bende 9.gün yapıp negatifi öğrendim :50:

ayyyy canım şu reset düğmesi olayı süper gerçekten......... yada şöle istediimiz tarihe geri dönsek ben ilk evlendiğim yıla gitmek istiyorum 2005 e ........sil baştan ...............hemen çocuk için çalışamalra başlardım

Senin bıcırıgını yerim ben:9:ay güldürdü beni,demek totosunu döndü size:9:maşallah ya,saglıgında bi sıkıntı olmasında cinsiyet elbet ögrenilir canım:))buarada cook yorulmuşsun,ayy kıyamam sana hamiş hamiş,o kadar insan ve gürültü hiççç cekemem:19:ne diyim atlatmışsın en azından,dinlen artık:34:

kızlar merhaba;

canım 9. gun dıyorsun genelde 12 gun test olur gec olabılır o yuzden tekrarla daha sonra tatlım adet oldunmu kı

bak sen.... biliyodum böyle olcağını.. geçtiğimiz sayfada açıkladım.. aşk olsun.....düşünsene....o halde.... ne komik olurdu.. kocam şok geçirirdi valla...

bendece dusunsene ıcerı bır gırıyor sen oyel onu beklıyon anammmm.....:1::1::1:

haha:1: ecrin karıştırmaa şekerimm..nese kızlar sıze doyum olmazz ben çıkıorum artık öptüm hepinizi..Allah herkesin gönlüne göre versin yüzüne gülsünn insallahhhh:3:
amın cnm dıkkat et kendıne opuyorum kuzum

hoşbuldummmmm.... ama çok ilerlemiş buldum..

duramamki okumadan şöle bi bakarım ilk fırsatta... misafirlerim gece 12 de gitti. sabah geç kalktım. makinemi boşaltıp yerleştirdim evden çıktım şimdi girdim, bebişimi görmeye gittim ama hem bacak bacak üstüne atmış dr. biraz sarstı bu seferde backları kendine doğru çekti göstermedi cinsiyetini en sonnundada bize kızıp döndü totoyu:)))))))

yaaabaksen bugun bebişler nazlı demekkı hep bacak bacak ustune atıyorlar ama sen sarsıldıgın halde gostermeseydı kız demekkı kuzum yanı :1::1::1: utangacya neden kızdırdın hem cocugu yaaa bak sen :47::47::47:

Canım elma mevzunu biliyodum zaten,son gelişmeleride okudum,ohh sonunda yendi yani elmalar:9:bebek olsun inş..ama cok güldüm yani senle baya bi dalga gecilmiş cicim:9:

ayyyy canım şu reset düğmesi olayı süper gerçekten......... yada şöle istediimiz tarihe geri dönsek ben ilk evlendiğim yıla gitmek istiyorum 2005 e ........sil baştan ...............hemen çocuk için çalışamalra başlardım

eveeeeeeetttttttt aynen kuzummmmmm 2007 miladım olsa keşke keşke yada apandst diye koşturduğum hafta olmasa 2009 meğersem kimyasal gebelikmiş belki gerçekti koşturmadan gitti:43::43:

Napıyosun yaa?2 saattir burdayım bana selam sabah yok,bende sana küseyimmi şimdi:19:anladım beni sevmiyosun,beni özlemedin dimi?bigün girmedim ya unutuldum,unutuldum...:43:

canım 9. gun dıyorsun genelde 12 gun test olur gec olabılır o yuzden tekrarla daha sonra tatlım adet oldunmu kı

yok adet olmadım daha ama olcakmısım gibi agrım vardı 2 gündür. 25-26 sı gibi olmam lazım. tam test günü yani 25i :)
Hayırlısı bakalım.tekrarlıcam tabi testi ama 0,10 sonuc yani pek artması olası değil.Herşey Allah tan. zamanı değil demekki..

Bütün herkese bizden selamlar..dün giremedik,bugün hepinizi özledik,napıyonuz diye bi bakalım dedik...nasılsınız hatunlar...:9::34:

aynı dertler kuzu iki tedavidede dond yok hep baştan başlandı artık kürlere başlıycam bitsin olmazsa tüpe başlıycam saraçoğlunu bugün aradım kürler göndericek 450 tuttu nerelere veredikki para bide buraya gitsin bakalım inş.şifa olur sende moralini bozma zamanı var demekki aynı sen gibi bende 9.gün yapıp negatifi öğrendim :50:[/QUOTE]

canım ne kürü aldın? bende denemek istiyorum ama karar veremedim daha.

böyle deme canım.. moralimizin yüksek olması lazım.. ayrıca stresim çok demiştin galiba... eşime kızıyorum ben bu yüzden bak birde sana kızarım.. hemde çok fena kızarım... yumurtaların spermlerin iki düşmanı var bence
1. stres
2. sigara....
ve SEN BUNLARI YAPMA SAKIN HA!!!!!!

benim hiç elimde değil yaaa eşimde öle işlerimizde stresss hep para ve hesap ...................sigara zaten yokk ............ay ben çok takıyorum kafaya herşeyi bi tanısan beni okadar duygusalımki bende herşeye ağlayabilecek bi potansiyel var sokakta hiç tanımadığım bir insan için bile ağlarım takarım kafaya düşünürüm falan böleyim işte napayım...tedavilik yani :27::27::27::27::27::27:

Senin bıcırıgını yerim ben:9:ay güldürdü beni,demek totosunu döndü size:9:maşallah ya,saglıgında bi sıkıntı olmasında cinsiyet elbet ögrenilir canım:))buarada cook yorulmuşsun,ayy kıyamam sana hamiş hamiş,o kadar insan ve gürültü hiççç cekemem:19:ne diyim atlatmışsın en azından,dinlen artık:34:

evet ya döndü totoyu.. bu şimdiden böyleyse işimiz var bizim bununla... işine gelmedimi döner totoyu:))))) ve evet hakkaten çok yoruldum benim için yoğun ve yorucu bir 3gün oldu neyse artık bundan sonra bol bol dinlenirim... sen neler yapıyosun? ağrıların nasıl?

elbettte tatlım anladıkk..oluyor olee seylerr oh valla ne yemek yaptın bakalımm..bız yıne eve gıdıp sofra falan hazırlayacağız daha ah ah çalışmaktan bazen sıkılıyorum yahu:50:

ya şu eşlerinize hazırlanmanıza hastayım.. ben sabahtan akşama kadar işte yoruluyorum.. eve gelince hemen ptt yi uyguluyorum... (pijama terlik televizyon....)
acaba benimki hazırlanmıyom diye mi iş var deyip şehir dışına çıktı....:18::9:

Canım yemekleri yazamam hamisler var ama çorba ana yemek pilav salata falan yakın olsak gelirdin suslenme konusuna gelince ben doğuştan susluyum esle alakası yok giyinmeyi sevmem tabi evde bı namaz falan kılarken kapaliyim dışarı çok açık giyinmem insanın eşini hoş karşılaması dinde de var öyle çok makyaja gerek yok bir ruj bir sürme nelere Kadir

benim hiç elimde değil yaaa eşimde öle işlerimizde stresss hep para ve hesap ...................sigara zaten yokk ............ay ben çok takıyorum kafaya herşeyi bi tanısan beni okadar duygusalımki bende herşeye ağlayabilecek bi potansiyel var sokakta hiç tanımadığım bir insan için bile ağlarım takarım kafaya düşünürüm falan böleyim işte napayım...tedavilik yani :27::27::27::27::27::27:

canım o zaman seni tedavideki iğne zamanındaki hormonlarınla tahmin bile edemiyorum....canım benim ya... ama kendinin dr. u yine kendinsin... eğer yardım almak istersende erteleme...başla bence bir an önce.. en azından olaylara bakış açın değişir belki.. kendini yıpratmazsın....

Back
X