• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz !

canım 9. gun dıyorsun genelde 12 gun test olur gec olabılır o yuzden tekrarla daha sonra tatlım adet oldunmu kı

bendece dusunsene ıcerı bır gırıyor sen oyel onu beklıyon anammmm.....:1::1::1:

amın cnm dıkkat et kendıne opuyorum kuzum

yaaabaksen bugun bebişler nazlı demekkı hep bacak bacak ustune atıyorlar ama sen sarsıldıgın halde gostermeseydı kız demekkı kuzum yanı :1::1::1: utangacya neden kızdırdın hem cocugu yaaa bak sen :47::47::47:
vet kızdırdık miniğimi:)))))) rahatı bozuldu... valla benim için hiç farketmiyo kız yada erkek.. sağlıklı olsun sağlıkla doğsuda.. zaten laf aramızda ben kız çocuğunu daha çok seviyorum...

benim hiç elimde değil yaaa eşimde öle işlerimizde stresss hep para ve hesap ...................sigara zaten yokk ............ay ben çok takıyorum kafaya herşeyi bi tanısan beni okadar duygusalımki bende herşeye ağlayabilecek bi potansiyel var sokakta hiç tanımadığım bir insan için bile ağlarım takarım kafaya düşünürüm falan böleyim işte napayım...tedavilik yani :27::27::27::27::27::27:

al benden de o kadar... en iyisi biz birlikte tedavi olalım.....

Canım yemekleri yazamam hamisler var ama çorba ana yemek pilav salata falan yakın olsak gelirdin suslenme konusuna gelince ben doğuştan susluyum esle alakası yok giyinmeyi sevmem tabi evde bı namaz falan kılarken kapaliyim dışarı çok açık giyinmem insanın eşini hoş karşılaması dinde de var öyle çok makyaja gerek yok bir ruj bir sürme nelere Kadir

anam o ruj benimkinin umrunda bile değil valla.. hiç fark etmez.. ama ecrinle düşündükte.. benimkinin dikkatini çekmek için farklı türlü beklemek lazım...:23::12::23:öyle değil mi ECRİN?

hoşbuldummmmm.... ama çok ilerlemiş buldum..

duramamki okumadan şöle bi bakarım ilk fırsatta... misafirlerim gece 12 de gitti. sabah geç kalktım. makinemi boşaltıp yerleştirdim evden çıktım şimdi girdim, bebişimi görmeye gittim ama hem bacak bacak üstüne atmış dr. biraz sarstı bu seferde backları kendine doğru çekti göstermedi cinsiyetini en sonnundada bize kızıp döndü totoyu:)))))))

oyyy kuzuma maşallahhh yesinler onu :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek: ama sen peki bi yoruyosun kendini azıcık dikkat et kendine dinlen...

kızlar merhaba;
egunal bana kızıcak ona söz vermiştim 10.gün test yapıcam diye ama görümcem aradı sabah beni ikna etti malesef ve gidip test yaptırdım.bugün 9.günüm.sonuc negatif. cumartesi tekrarlıcam doktora bile gödtermedim sonucu. bılmıyorum ama ilki kadar sarsılmadım. ilkinde daha umutluydum. şimdi sadece tereddüt ettiğim sil baştan herşeye yeniden başlamak.zaten sadece 2tane yumurtam olusmustu.şimdi tekrar bir sürü iğne,3günde bir doktor.offf inanın şuan sadece bunlar gözümde büyüyor. bikaç ay dınlenip normal yoldan mı denesem diyorum.Kürler falan var hani onları mı uygulasam..Kafam karışık yani anlıyacagınız. hepinize desteklerınden dolayı ve beni dınledıgınız için teşekkür ederim. İnşallah Rabbim hepinizin kucagını en yakın zamanda doldurur.

Canım hayırlısı olmamış olabilir Ama gercekten çok erken ilaçlarına devam et bı topikte vardı 8. Gun negatif test tarihinde pozitif tabi nasip meselesi ........

iyi canım,sen bana bakma benim bigün boynum agrır,bigün karnım agrır falan filan gidiyoz işte,bugünde sabahtan boynum cok kötüydü,cekiyoz işte..ALLAH TAN yemegimi yapcak kadar gücüm var yoksa halimiz duman:9:öptüm canım seni

iyi canım,sen bana bakma benim bigün boynum agrır,bigün karnım agrır falan filan gidiyoz işte,bugünde sabahtan boynum cok kötüydü,cekiyoz işte..ALLAH TAN yemegimi yapcak kadar gücüm var yoksa halimiz duman:9:öptüm canım seni

Evet cnm demez neyse bosverdim yapilick birşey yok ay Sinem için sevindim seninde az kaldı egunalim buay 29 çekiyor
cinm halklisn napimmm bosverdim acindirirm kendimi:60:

evet canım az kaldı..haftaya doktora bi muayene olup eski sonuçlarımı göstereyim diyorum bakalım ne dicek...

geldimmmmmm.....

ohhh nihayettt...

ammma çok yazmışsınız....

diyosuuunnnnn:9:

kızlar merhaba;
egunal bana kızıcak ona söz vermiştim 10.gün test yapıcam diye ama görümcem aradı sabah beni ikna etti malesef ve gidip test yaptırdım.bugün 9.günüm.sonuc negatif. cumartesi tekrarlıcam doktora bile gödtermedim sonucu. bılmıyorum ama ilki kadar sarsılmadım. ilkinde daha umutluydum. şimdi sadece tereddüt ettiğim sil baştan herşeye yeniden başlamak.zaten sadece 2tane yumurtam olusmustu.şimdi tekrar bir sürü iğne,3günde bir doktor.offf inanın şuan sadece bunlar gözümde büyüyor. bikaç ay dınlenip normal yoldan mı denesem diyorum.Kürler falan var hani onları mı uygulasam..Kafam karışık yani anlıyacagınız. hepinize desteklerınden dolayı ve beni dınledıgınız için teşekkür ederim. İnşallah Rabbim hepinizin kucagını en yakın zamanda doldurur.

10.günde anlaşmıştık ama neyse şu an bişi demicem çünkü üzülmüşsün kıyamam...bi de test günündeki sonucu görelim derim ben...

hoşbuldummmmm.... ama çok ilerlemiş buldum..

duramamki okumadan şöle bi bakarım ilk fırsatta... misafirlerim gece 12 de gitti. sabah geç kalktım. makinemi boşaltıp yerleştirdim evden çıktım şimdi girdim, bebişimi görmeye gittim ama hem bacak bacak üstüne atmış dr. biraz sarstı bu seferde backları kendine doğru çekti göstermedi cinsiyetini en sonnundada bize kızıp döndü totoyu:)))))))

ay ay ay yerim ben onu ıssırırım koparırım mıncık mıncık ederim onuuuu...niye rahatsız ediyonuz kuzuyu zamanı gelince göstercek annesi ne nar ne yokkk..MAŞALLAH rabbim nazarlardan korusun:nazar::emir_bebek::nazar:

Napıyosun yaa?2 saattir burdayım bana selam sabah yok,bende sana küseyimmi şimdi:19:anladım beni sevmiyosun,beni özlemedin dimi?bigün girmedim ya unutuldum,unutuldum...:43:

valla canım topik açıktı ama işlerim vardı yazamadım...özlemez olurmuyum seniiii:38::54::29::16:
çok ta seviyoruuummm :69::70:

selam canım,senin yazdıklarını okusamda anlamıyorum,yani daha önce duymadıgım bi hastalık..inş.tedavin iyi gecer,seninde yüzün güler en kısa zamanda,güzel haberlerini bekliyorum..sevgiler..

bende seni..işlerin var takılamadın ama şimdide benim cıkmam gerek,hoşcakalın..hepinize iyi geceler..:16::54:

kızlar iyi akşamlar bugün başım çok ağrıyor havadan sanırım bi garipti bugün izmirde hava kasvettt...neyse akşam gelmeye çalışırım ben evime doğru yol alıyorum ..kendinize iyi bakınız sevgiler..............

Bütün herkese bizden selamlar..dün giremedik,bugün hepinizi özledik,napıyonuz diye bi bakalım dedik...nasılsınız hatunlar...:9::34:

bizde sizi özledik kuzummmm ıyıyız cok sukur halımıze dıyoruzzzzzzz ve takılıyoruzzzzzzz:1::1::1:

canım 9. gun dıyorsun genelde 12 gun test olur gec olabılır o yuzden tekrarla daha sonra tatlım adet oldunmu kı

yok adet olmadım daha ama olcakmısım gibi agrım vardı 2 gündür. 25-26 sı gibi olmam lazım. tam test günü yani 25i :)
Hayırlısı bakalım.tekrarlıcam tabi testi ama 0,10 sonuc yani pek artması olası değil.Herşey Allah tan. zamanı değil demekki..

canım ama bellı olmaskı gec olabılır sen yaptır gene kuzum benım tabıkıde hayırlısı herseyın :43::43::43:

kızlar iyi akşamlar bugün başım çok ağrıyor havadan sanırım bi garipti bugün izmirde hava kasvettt...neyse akşam gelmeye çalışırım ben evime doğru yol alıyorum ..kendinize iyi bakınız sevgiler..............

benimde başım fena ağrıyor sence havadan mı?bende izmir deyim ya ondan dedim.. hiç bir nedeni yok çünkü.. fena bir baş ağrısı var sadece...

Son düzenleme:

bu kadar mesajdan sonra akasya ne demek istediğini iyice bi anlayacak merak etme sennn:9:

evet ya döndü totoyu.. bu şimdiden böyleyse işimiz var bizim bununla... işine gelmedimi döner totoyu:))))) ve evet hakkaten çok yoruldum benim için yoğun ve yorucu bir 3gün oldu neyse artık bundan sonra bol bol dinlenirim... sen neler yapıyosun? ağrıların nasıl?

Canım bebisi kusturdun mü donmu s totoyu yerim ben onu :16: bence sen kendini çok yoruyorsun dikkat et kendine kiyamam ben sana

Back
X