• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz !

Canım biz iyi sayılırız işteeee.Aynıı bildiğin gibi durumlarr..Evet dmrs erken yaptı 0,10 çıkmış kandaa..Ama inş mucize olurr..

Hollandaaaaaaaaaa duy sesimiiiii 18. gün idrardamı bakın diyorrrrr.Yuhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh diyorummmmmmmm şöyle oluyorummm:52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52:

Valla haklısın canım taş olsa çatlar yaneeee..Sen deneyimli hatunsun canımm belirti aramaman gerektiğii herkezden iyi biliyorsunn.İnşş Rabbim gönlüne göre verir..

yok be canim belirti aradigim falan yokta,insaniz sonucta acabalar bitmiyor iste
vallaha bu hollandalilar acayip relax genis insanlar ya,resmen 18 gun sonra test yapin diyor kagitta,,,bende kagidi taaa ozaman cope atmistimmmm,:37:
biz turkuz dimi ama..)))))))))))))))))))
israrlar kan testi yapmak istemiyorlar ya..turkiyedede kose basinda dahi test yaptirilacak derecede degilmi
sanslisiniz haaaa:1::1:

insallah allah hepimize hayirli bir evlat nasip etsin allah hepimizin yardimcisi olsun bizim de kaderde zor varmis zor olacak ki daha cok kiymetini bilelim oyle degilmi?

bu ilkmi? hangi ilaclari kullaniyorsun bende ilk tecrubesizlikden tutmadi da diye bilirim bunun icin biraz bilgi almak istiyorum

bu ilkmi? hangi ilaclari kullaniyorsun bende ilk tecrubesizlikden tutmadi da diye bilirim bunun icin biraz bilgi almak istiyorum

ilk degil tatlim,benim 1.tup tedavimden bi oglum var haziranda 2 yasina girecek
tekrar ugrasiyorum bu 4.denemem bugun transferimin 8.gunu

aslinda benim 1.tedevimde hemen tutmustu ve cok bilgisizdim hic dikkat etmedim cunki doktor hemen normal gunluk hayatina donebilirsin demisti,aslinda asiri dikkat etmemek daha iyi gibi:44:

ilac olarak onceki tedavimde gonal-f centrediot (adini tam hatirlayamadim ozur dilerim) baska bisey kullanmadim
ama herkezin bunyesine gore doktor farkli ilaclar verebilir canim,,

Canım epeydır karsılasamıyoruz osslleeddıımm senı guzel annecık:16:
Senın yaramaz gostermemıs hmmm kızmı acaba,kızlar gostermezmıs ya
hayırlısı saglıklısı olsun ınsallah
gorusemessek optuummm:16::16:

DUMAN85 canım bende ankaradayım ve buzamana kadar hep tobb etü hastanesine gittim senin doktorun kim bildiğim kadarıyla orada tüp bebek işlemleri yapılmıor sen nasıl yaptıracasın
cnm gözlerim açıldı bian :) dr um cemil kaya sen kime gidiyorsun? tüp bebek yapılmıyo orda bende biliyorum ama dr la bunu konuşmadım sanırım başka bi yerde yapıcak transferi vs.

cnm gözlerim açıldı bian :) dr um cemil kaya sen kime gidiyorsun? tüp bebek yapılmıyo orda bende biliyorum ama dr la bunu konuşmadım sanırım başka bi yerde yapıcak transferi vs.

canım benimde ilk doktorum CEMİL KAYA idi ama bir takım sıkıntı yaşadığım için bıraktım onu.TEVFİK SİPAHİ YE gidiyorum hem yaklaşımı hem bilgisinden ötürü çok memnunum ton ton insanı rahatlatan bir amcam:)))
Ama tüp bebek işlemine TİMUR GÜRGAN a gidecem cmt ilk kez görüştüm orayla şimdi testlerimin çıkmasını bekliorum ondan sonra karar verecez.Cemil kayanın özel muanesi yoktu bildiğim kadarıyla nerede yapacakki?

Canım epeydır karsılasamıyoruz osslleeddıımm senı guzel annecık:16:
Senın yaramaz gostermemıs hmmm kızmı acaba,kızlar gostermezmıs ya
hayırlısı saglıklısı olsun ınsallah
gorusemessek optuummm:16::16:

evet ya uzak kaldım topiğimden... eşim diyoki çatladın iki gündür hadi koştur topiğe....
gelicem demişsin gel mutlaka iki lafın belini kırarız...
ayrıca bergen dinlicem demişsin nedir bu depresif haller? sen bebiş taşıyosun göbüşte.. olmuyo bergen mergen...

canım benimde ilk doktorum CEMİL KAYA idi ama bir takım sıkıntı yaşadığım için bıraktım onu.TEVFİK SİPAHİ YE gidiyorum hem yaklaşımı hem bilgisinden ötürü çok memnunum ton ton insanı rahatlatan bir amcam:)))
Ama tüp bebek işlemine TİMUR GÜRGAN a gidecem cmt ilk kez görüştüm orayla şimdi testlerimin çıkmasını bekliorum ondan sonra karar verecez.Cemil kayanın özel muanesi yoktu bildiğim kadarıyla nerede yapacakki?
hoşgeldin.. biz senle tanışmadık iki gündür yoktum:))) bende ankaradayım.... tedavin şimdiden hayırlı olsun...

hoşgeldin.. biz senle tanışmadık iki gündür yoktum:))) bende ankaradayım.... tedavin şimdiden hayırlı olsun...

hoşbulduk canım.bende yeni sayılırım daha bir kaç günlüğüm bu topikte.saolasın umarım hayırlı olur canım senin durumlar nasıl henüz kim ne durumda bilemiorum ama zamanla çözecem:)))

canımmmmmmm.... nasıl oldun? istanbullarda bide cırcır olmuşsun:)))) neyseki teyzoşun gelmiş sana destek olmak için.......

bak şimdi konu daha da çok ilgimi çıktı özel diilse yazarmısın cemil kaya da sıkıntı neydi? benimde bazı ufak sıkıntılarım var ama nedense bırakmayı düşünmedim,,birde onu bırakıp aynı katta başka bi dr a gitmek beni rahatsız eder diye düşündüm.tevfik sipahiyi de biliyorum...timur gürgan nerde peki? cemil kayanın anlaşmalı beni yönlendirdiği bikaç yer olmuştu yine öyle anlaşmalı çalıştığı biyer vardır diye düşünüyorum..burdan açık yazmak istemezsen mail de atabilirsin,fikirlerin benim için çok önemli bende istiyodum dr hakkında başka tecrübeler duymak:)

hoşbulduk canım.bende yeni sayılırım daha bir kaç günlüğüm bu topikte.saolasın umarım hayırlı olur canım senin durumlar nasıl henüz kim ne durumda bilemiorum ama zamanla çözecem:)))

listelere bakarsan daha çok bilgi sahibi olursun:)))) bide övünmek gibi olmasın çok aktif bi topiğiz.:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
ben 13. haftamı bitirmek üzereyim çok şükür....

sen yarın gel ben sorucam sana....... hepsini okudum yazdıklarınızın.. güldenimide kışkırtmaya çalışmışsın yetmemiş gurbet ellerdeki ekinimi bulaştırmışsın işe:20::20::20::20::20::20::20:
ama özledim seni.........

Back
X