• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz !

canımmm sen nie gece bizi bıraktın ya en son ben kaldım topikte çıktım bende..bizde bugün camilere falan gitcez teyzemle kültürel bi gezi yapalım dedik.hemde bol bol dua ederim hepimiz için ALLAH kabul ederse.ben yine akşamlığım bugün yani.daha kahwaltı yapcam yapmadım gece geç yatıoz sabahta kalkamıoz:19:cumarteside kocişim gelio çok mutluyum o yüzden:16::16:

aynen canım yaa kocamannn bümbüyükkk güzel listemiz sıkışıp kalıyodu:19: ah ah havada çok güzell çıkıp gezsinler bakalımm..ama dediğin gibi şekercim çabuk gelsinlerr ki biz burda onsuz kalmayalım hehe:16:

dogru soyluyorsun kuzum ıns bırdaha gelmezlerrrr:1::1::1: cık kuzum gez fırsatın varsa neden eve sıkısıyorsunkııı...

herkeze günaydınnnnnn arkadaşlarım dün çok az ugraya bildim misafir vardı....bi bakyım kızlar napıyo diyorum misafirlere çaktırmadan kocacım hemen gözlerini dikiyo:47: bana...nasılsınız keyifler nasılll...:16::16::16::16::16::16::16::16:

gunaydın kuzum ıyıyız sen nasılsın bakımmmmm kocıse soyle dıkmesın oyle gozlerı aaaa bızı ıhmet etmene ızın vermeyız bıde oan koca goz dıkerız bakkkk....:35::35::35::35::35::35::35:

çabucak gelmeye çalışacam ama kadın ve alışveriş kelimelerini aynı cümlede kullanınca zaman kavramı kaybolup gidiyor...daha hazırlanmayı becermedim bileee:12::12::12:

günaydınnn cicim...bugün daha çok takılırsın topiğe dünün acısını çıkarırsın sendeee:29:

gezmeden şimdiden diyim heryerde indirim var aldım haberlerini çıkın çıkın alın vallaaa tam zamanıııı...aaa ben bi yandan yazarım bi yandan hazırlanırım zaten çok makyaj fazla yapamıyorum bi ruj bi far tamam çünkü kozmetik alerjim var..yağlı ve yüzümün emebileceği şeyler sürersem suratım kabarıyor kıpkırmızı oluyooooo ben hiiiiçççç fondöten süremedim hayatımda ilk sürdüğüm gün şiştim ve kozmetik alerjim olduğu ortaya çıktııı...doktorcum yasakladı banaaa:14:

sen daha burdamısın gec kalacan bak aksama aaaa haydın gıt cabuk gelllll
sen makyajsızda cok guzelsın bebısım ne gerek var yapma bosverrrrrr :16::16::16::16:

dogru soyluyorsun kuzum ıns bırdaha gelmezlerrrr:1::1::1: cık kuzum gez fırsatın varsa neden eve sıkısıyorsunkııı...

gunaydın kuzum ıyıyız sen nasılsın bakımmmmm kocıse soyle dıkmesın oyle gozlerı aaaa bızı ıhmet etmene ızın vermeyız bıde oan koca goz dıkerız bakkkk....:35::35::35::35::35::35::35:

sen daha burdamısın gec kalacan bak aksama aaaa haydın gıt cabuk gelllll
sen makyajsızda cok guzelsın bebısım ne gerek var yapma bosverrrrrr :16::16::16::16:

ay canım benim söyledim kocama ama dedimki kızlar o gözlerini oyacaklarmış dedimmmm:16::16::21::21::21::21:

canımmm sen nie gece bizi bıraktın ya en son ben kaldım topikte çıktım bende..bizde bugün camilere falan gitcez teyzemle kültürel bi gezi yapalım dedik.hemde bol bol dua ederim hepimiz için ALLAH kabul ederse.ben yine akşamlığım bugün yani.daha kahwaltı yapcam yapmadım gece geç yatıoz sabahta kalkamıoz:19:cumarteside kocişim gelio çok mutluyum o yüzden:16::16:

ohhhh ohhhh ne guzelll canım sultan ahmete gıt kuzum sonra emın onunde peygamber efendımızın ayak ızı var ona gıt teyzen bılır oraları
kocısle hafta sonu gelırse mınyaturke gıdın kuzum panaromaya guzel yerler gezın bence gelmısken tadını cıkartın
gece yatmazsan bu saate kalırsın kahvaltda yaaaa :1::1::1::1:
ben çıkyorum kızlarrr ilk fırsatta görüşürüzzz....:3:

gorusuruz kuzummmm:3::3::3:

günaydınnn cicim...bugün daha çok takılırsın topiğe dünün acısını çıkarırsın sendeee:29:

gezmeden şimdiden diyim heryerde indirim var aldım haberlerini çıkın çıkın alın vallaaa tam zamanıııı...aaa ben bi yandan yazarım bi yandan hazırlanırım zaten çok makyaj fazla yapamıyorum bi ruj bi far tamam çünkü kozmetik alerjim var..yağlı ve yüzümün emebileceği şeyler sürersem suratım kabarıyor kıpkırmızı oluyooooo ben hiiiiçççç fondöten süremedim hayatımda ilk sürdüğüm gün şiştim ve kozmetik alerjim olduğu ortaya çıktııı...doktorcum yasakladı banaaa:14:

kızlar bu evin işi bitmiyo yahuuu benimde markete gitmem lazım bi koşuuu dolap boşalmışşşş gene

cnm teşekkür ederim paylaşımın için, benim yaşadığım en büyük sıkıntı yapı itibariyle olumsuzluklardan çabuk etkilenmem ve cemil kaya da bana olumsuz her şeyi pat diye söylüyordu,, bu konuyu onunlada konuştuk moralimi bazen bozdugunu filan, polyannacılık oynayamayız gerçekleri mutlaka bi yerden öğreniceksin suan seni mutlu etmek için güzel şeyler söylerim ama sonrası daha kötü olur filan dedi.... 1 şans daha verdim kötü günlerimde psikolojik vs destek olduğu için, ben gece yarısı kanamam olduğunda hastaneye geldiğini kapıda beklediğini filan biliyorum çünkü.... ama yine aynı şeyi yaşarsam yine kaybedersem bebeğimi artık değiştiricem bende:) 3 bebek kaybettim aslında her bebeğimde çift dikiş olsun diye farklı dr larada göründüm değişik bişey söyleyen bulamadım..şimdi lütfü önderoğlundan randevu alıcam birde onu deneyim bakalım neler söyleyecek durumum için.... sonunda bebeğimiz olsunda aslında dr u kim olursa olsun...

tebrikleerrr çok güzel bi habaer gerçi kızda olsa sevinir insan oğlan da olsa sağlıklı olsun yeterr

ewet canım aynen öyle,erkek kız farketmiyor,sağlıklı olduğunu duymam beni daha çok mutlu etti,

ay egunal sende olmasan bız bu topiği zor takip etcez valla şekerim ben masideaydın bebeşinin resmini görmemiştim maşallah yaa ALLAHIM sağ salim dünyaya getirsin analı babalı büyütsün yüzü hep gülsün inşallahhhhhh:emir_bebek:

canım benim çok teşekkür ederim hepimizinkini inşallahh isimler düşünmeye başladık artık en zor mesele :54: EGUNAL ciim evet canım her gittiğimde doktora şok oluyorum zaten maşallah :nazar: rabbim sağlık veersin daha önce bende senin gibi çıkacam birazdan alışverişe hava çok güzel gezcez biraz kayınvalideyle ne güzel senin annecin yakın keşke benimde le olsa :54:

[QUOTE =ecrin_mert;23263391]dogru soyluyorsun kuzum ıns bırdaha gelmezlerrrr:1::1::1: cık kuzum gez fırsatın varsa neden eve sıkısıyorsunkııı...

tatlışım evde değilim kız çalışıorum masa başında camdan izlemekle yetiniyorum dışarsınııı:50:

ayyy bende ısteyım yaaaa evet gezemk ıcın hafta sonunu bekleyenlerdenız bız maleseffff

ay canım benim söyledim kocama ama dedimki kızlar o gözlerini oyacaklarmış dedimmmm:16::16::21::21::21::21:

hahaha aferın sana kuzu sert yap yumusasın yaaaaaaa:1::1::1:

Son düzenleme:
tşk ederim canım,,,darısı başına inşallahhh
amin canım benim...
ben çıkyorum kızlarrr ilk fırsatta görüşürüzzz....:3:
ii gezmeler canım sanada annenle.bende çıkıom yine istanbulu turu tam gaz dewam:1:
ben okmeydanındayım perpaya yakın,,,,,,olsun ciciim şimdi sıkılırsın belki ama sonra sefasını sürersin :D:D:D::16::16::16::16::16::16:
biliom perpeyı orda eşimin bi müşterisinin iş yeri war gelmiştik oraya...işşallah sürerim sefasını..
ohhhh ohhhh ne guzelll canım sultan ahmete gıt kuzum sonra emın onunde peygamber efendımızın ayak ızı var ona gıt teyzen bılır oraları
kocısle hafta sonu gelırse mınyaturke gıdın kuzum panaromaya guzel yerler gezın bence gelmısken tadını cıkartın
gece yatmazsan bu saate kalırsın kahvaltda yaaaa :1::1::1::1:

gorusuruz kuzummmm:3::3::3:

walla gece oturuoz 3 e kadar sabahta kalkamıoz:1:bakalım bugün nereleri gezebilcez.ben öğreneyim kocişide gezdiririm artık çok biliomuş gibi:9:

kızlar tedaviye lucrin le baaşlamak ne demektir :26: uzun protokol anlamına mı geliyor :28: bende haberler böyle lucrin le başlıyomm 24 şubatta :15: ve merkez değiştirdim acıbadem de olacağım tedavimi :52::ssz:

sizlerden ne haber nasılsınız :16::29:

Şifaaaaaaaaamm ne oldu senin şifre mevzusuna..Bakıyorumda saldım çayıra mevlam kayıraa olaylarına girdinnn:52:

Eki Görüntüle 352836 teyzelerii oğluşum büyümüşmü :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Maşallahhhhhhhhhhh:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

günaydın canlar nasılsınız neler var neeler yok dün giremedim eşimin iilaç olayıyla uğraştık bu arada bilgisi olan var mı gonal f yı ben devletten aldım 2 sefer eşime veriyolarmı acaba aynı ılaç olduğu için dün çok araştırdık ama eğitim araştırma hastanesindeki ürolok vermiyo tüp bebek bölümü olana gittik oda kıçı kalktı :1::1: vermedi bakalım hayırlısı siz neler yaptınız anlatın bakıyım hemen hemen 100 sayfayı devirmişşşisinz

Aklım hep sende nedenseee..Çok etkilendimmmm senin durumundann..Bende eşime diyorumm dondursakmı falan diyeeee.En korktuğum şey bu idi..Senin başına geldii:43::43::43:

bugün dışarda işlerim var şu anda da annemdeyim sabahın köründe anneme geçtik:10::10:...beraber alışveriş vs..bişiler yapcaz şimdi hazırlanıyorum...öğleden sonra aranızda olacam...beni çok özleyin tamammı:9:...

Hımmmm demek bugünn gezmelerde olucannnn..Snei hepp öslüyomm ben zatennnnnnnnnnnnnnnnn..:16::16:

Slm canımmm..Ne sorucam sana,senin cumartesi opu mu varr ki kocişin geliyorrr..Anlamadım bennn..Peki bizim buluşma olayı nasıl olucakk sen kocişine bu kadar hasretken ve hasret gidermek isterken cicimmm..Mani olmayayım sonraa.Bu arada genel bir duyuru mu yapsakk.Okmeydanındaymış funda da baksana oda gelirr belkii.Gelmek isteyen kim varsa topik buluşması olu ne güsell olurrr...

Back
X