• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz !

aaaaa ama nie sohbet yok bu gece olmuo ama:20:
siz birbirinizi faceden ekliosunuz bende isterim ama ecrin seni görmek:19:
ben çok kıskancım ona göre dermişim:9:

selam hanımlar nabersiniz?biz iyiyiz,bugün jeli bırakıyoruz tüp dr muza sorduk bırakın dedi,aranızda kullanan varmıydı hamilelerden ve ne zaman bıraktınız?hepinize iyi geceler..buarada AKASYA sen cay damı içiyosun,bravo:46:benim midem almıyo,cay hiççç içemiyorum,ya ben anormalim ya sen anlamadım gitti:26::26:

bende geldimmmmmm biraz geç oldu ya sinirlerim tepemde tam diyorum oturayım kızlarla laflayalım küt misafir gene arkalarındada buyurun buyurun kaynanam yahu müsayit olurum olmam insan bi arar ya haber verir vallahi bıktımm hergün misafirmi olur yahu çoluk çocuk istemediğimden deyil ama eşimin durumu malüm kaynanamda biliyo :47:deli edecekler beni deliiiiiiiiiiiiiiiiii çocuklar güzelim tertemiz evi batırdıııııııııı insan çocularına azcık sahip çıkar ya gerekirse bagırır yok anacım bu insanlar başka türlüü tekrar süpürüp temizlik yaptım akşam akşam kocamada dedim karın acıkmasın çay falanda yokk

biraz önce face deydin?bende seni yakaladım yakaladım ha haaaa:9::9:ben cıktım,sütümü içip yatcam..iyi geceler..:54:

iyi canım,tam cıkıyodum yazmışsın bana,cevap vereyim dedim:))aynı bildigin gibi yuvarlanıp gidiyoruz işte..bebeler bana bi de yemek yedirse daha cooook mutlu olcam:9:bende seni özledim ama şimdi cıkcam canım,sütümü içip yatcam,uykum geldi,önceen 12 ye 1 e kadar oturan ben şimdi nerdeeee:))yaşlandım dayanamıyorum:9:yarın görüşürüz inş.kib:54:

selam hanımlar nabersiniz?biz iyiyiz,bugün jeli bırakıyoruz tüp dr muza sorduk bırakın dedi,aranızda kullanan varmıydı hamilelerden ve ne zaman bıraktınız?hepinize iyi geceler..buarada AKASYA sen cay damı içiyosun,bravo:46:benim midem almıyo,cay hiççç içemiyorum,ya ben anormalim ya sen anlamadım gitti:26::26:
sanırım tuhaf olan benim canımcım.... ben sana bugün neler yediğimi yazsam okurken bile miden bulanır:1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1:

aaaaa ama nie sohbet yok bu gece olmuo ama:20:
siz birbirinizi faceden ekliosunuz bende isterim ama ecrin seni görmek:19:
ben çok kıskancım ona göre dermişim:9:

öpesim geldi seniii:38::38::38:

bende geldimmmmmm biraz geç oldu ya sinirlerim tepemde tam diyorum oturayım kızlarla laflayalım küt misafir gene arkalarındada buyurun buyurun kaynanam yahu müsayit olurum olmam insan bi arar ya haber verir vallahi bıktımm hergün misafirmi olur yahu çoluk çocuk istemediğimden deyil ama eşimin durumu malüm kaynanamda biliyo :47:deli edecekler beni deliiiiiiiiiiiiiiiiii çocuklar güzelim tertemiz evi batırdıııııııııı insan çocularına azcık sahip çıkar ya gerekirse bagırır yok anacım bu insanlar başka türlüü tekrar süpürüp temizlik yaptım akşam akşam kocamada dedim karın acıkmasın çay falanda yokk

iyi sinirlenmişsin sen...canımcım biz bi fasıl kaynana muhabbeti yapmıştık bugün sende üzerine yenisini ekledin...bende çat kapı işine çok kızarım deli olurum hatta...şu an ne hissetiğini anlamam çok zor değil yani...bi de evin batmış ne deyim benim söyleyeceklerim seni daha fazla gaza getirir ve gerer o yüzden boşver canım..bak geldin biz muhabbete devam edelim...iş yapılır canını sıktığına değmez...

kıyamam sana yordular mı seni:20:bu kaynanalar nedir bölee yaa halden anlamıo sizinkiler:41:senin çocuklarında gider onların evini pisletir sende hiç yapma durun falan demezsinnn:1:

ben geldim yok mu çayınız çorbanız...tv izleyip durursunuz...
gerçi ben de dün geceden uykusuzum..yatasım var başım ağrıyor..:32::32:

biraz önce face deydin?bende seni yakaladım yakaladım ha haaaa:9::9:ben cıktım,sütümü içip yatcam..iyi geceler..:54:

heee face deydimmm..sende milletin resimlerini beğeniyodunnn:9:
daha sık takılsan bize süperr olcakk biliyomusun...
ne öyle hayalet gibi dolanıp gidiyorsun bir varsın bir yoksun...
iyi geceler o zaman napalımm:58::58::58:

sanırım tuhaf olan benim canımcım.... ben sana bugün neler yediğimi yazsam okurken bile miden bulanır:1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1:

işteeeee itiraf etti demek çok şey yedin bi de atıştırdım diyooooo...

iyi akşamlar nasılsınız kızlar? karasu nerelerde merak ettim?

iyiyiz canım siz nasılsınız paşayla...karasu hatundan haberim yok canım yarında sesi çıkmazsa arar öğrenirimmm..

gezmeden geldim hemen bir gireyim kızlar ne sohbet etmiş bakayım dedim:)))

hoşgeldinnn ne iyi ettinde geldin...:16:

öpesim geldi seniii:38::38::38:

iyi sinirlenmişsin sen...canımcım biz bi fasıl kaynana muhabbeti yapmıştık bugün sende üzerine yenisini ekledin...bende çat kapı işine çok kızarım deli olurum hatta...şu an ne hissetiğini anlamam çok zor değil yani...bi de evin batmış ne deyim benim söyleyeceklerim seni daha fazla gaza getirir ve gerer o yüzden boşver canım..bak geldin biz muhabbete devam edelim...iş yapılır canını sıktığına değmez...

geridim gerildim ama patlayamadım öldüm yorgunluktan temizliği yaptım şükür bitti hayır yani arasa ölürmü belki evimde yemeye bişey yok olabilir yani insan hazırlık falan yapar düşünce yok kuzu napalım...

kızdırmışlar senii........ gerçi bende çok kızarım hatta suratımı toplayamam...

Back
X