• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz !

heee face deydimmm..sende milletin resimlerini beğeniyodunnn:9:
daha sık takılsan bize süperr olcakk biliyomusun...
ne öyle hayalet gibi dolanıp gidiyorsun bir varsın bir yoksun...
iyi geceler o zaman napalımm:58::58::58:

işteeeee itiraf etti demek çok şey yedin bi de atıştırdım diyooooo...

iyiyiz canım siz nasılsınız paşayla...karasu hatundan haberim yok canım yarında sesi çıkmazsa arar öğrenirimmm..

hoşgeldinnn ne iyi ettinde geldin...:16:

şükür iyiyiz teyzesiii..... umarım 1 hafta sonrA daha iyi oluruz......

ya bu çocuk mevzularına sinir oluyorum yok efendim benim kızım şunu yapıor yok şöle yok böle ya 2 saat oturduk konuştukları mevzu kızları anladık kızın var allah sağlık sıhhat versinde başka mevzu yokmu.hadi benimde çocuğum olur beraberce konuşur anlatırız ama ben daha nebilim çocukla ilgili konuları ayıp ya:))) yanlış anlamayın asla kıskanmam ama belli saatten sonra sıkıyor zaten bebek meselesini takmamaya kafamdan atmaya çalışıorum bide böle şeyler olunca puffffffffffffff

iyiyiz canım siz nasılsınız paşayla...karasu hatundan haberim yok canım yarında sesi çıkmazsa arar öğrenirimmm..

:1::1::1::1::1::1::1: gündüzden itibaren.... evet alakasız bi sürü şey yedim:1::1::1::1::1::1::1:

öpsene beni yaa:16::16::16::16:
zaten teyzem uyudu yanımda horluo bide nasıll:36::36::36:ALLAHTAN gece ayrı odalarda yatıoz:9:

:54::54::54::54::54:
ohhhh kokulu kokulu öptümseniii gerçi akşam soğan yemiştim ama olsun dimiiii:9: dermişimmmm...

ben geldim yok mu çayınız çorbanız...tv izleyip durursunuz...
gerçi ben de dün geceden uykusuzum..yatasım var başım ağrıyor..:32::32:

var canım ben bi yandan içiyom bi yandan seyrediyom bi yandanda yazıyommm ne çok yanım varmış benimmmm:9: geçmiş olsun cicim...ayrıca hayırlıda olsun transfer günün belli olmuş pek bi sevindimmm bak arkaşadlarımla beraber dans ediyoruz mutluluktan :118: baştaki benim diğer ikisini tanımıyom:9:..listeler bakınız 887...

geridim gerildim ama patlayamadım öldüm yorgunluktan temizliği yaptım şükür bitti hayır yani arasa ölürmü belki evimde yemeye bişey yok olabilir yani insan hazırlık falan yapar düşünce yok kuzu napalım...

keskin sirke küpüne zarar demiş atalarımız...bu atalarımızında işi gücü yok herhalde habire bişi demişler oturdukları yerden:9: çoook çok haklısın..

ay aynen öyle insan suratına hakim olamıyo 10 karıştı suratım düşünsene evde 10 kişi 5 de çocukk anammmm rüya gibiydiii bari azar azar gelin:14::14::14::14:
tahmin edebiliyorum dedimya benim suratım düşer ve istesemde toplayamam çünkü plansız yapılan hiçbişeyden hoşlanmam hatta süprizlerden bile hoşlanmam.... bazen eşim dürter insanlara ayıp oluyo diye ama mümkünmü o surat düzelsin..... üstelik gelenler benim akramdır eşimin kimsesi yok ankarada.

ya bu çocuk mevzularına sinir oluyorum yok efendim benim kızım şunu yapıor yok şöle yok böle ya 2 saat oturduk konuştukları mevzu kızları anladık kızın var allah sağlık sıhhat versinde başka mevzu yokmu.hadi benimde çocuğum olur beraberce konuşur anlatırız ama ben daha nebilim çocukla ilgili konuları ayıp ya:))) yanlış anlamayın asla kıskanmam ama belli saatten sonra sıkıyor zaten bebek meselesini takmamaya kafamdan atmaya çalışıorum bide böle şeyler olunca puffffffffffffff

evettt tatlım hakısın böyle insanlar cahil insanlar bile bile konuşuyolar az önce bizdede vardı tam 10 kişi hepsi aynı konuyu konuşup durdu ufak cadı vardı annesi bardak veriyo mutfaga götürüyo hopp başlıyolar çok akıllıda kafası çok çalışıyoda bitane kardeş istiyo da daha neler neler odaya geçip aglamak istedim....bide demezmi funda sizinde 2 seneye giricek yok mu bişey yoksa olmuyo sorun kimde demezmi bende dedim istemiyoruz olmadıgını nerden biliyosunun sonun kimde demek ne demek hiç hoş deyil dedim uff vallahi adamı bu insanlar bumalıma sokuyo

yavruslar ben yatar zaten besıktasım gol ataamadı adam sınırlı ufaktan bana sarmadan kacayım optum sızı yarın gorusuruz byyyy:54::54::54:

tahmin edebiliyorum dedimya benim suratım düşer ve istesemde toplayamam çünkü plansız yapılan hiçbişeyden hoşlanmam hatta süprizlerden bile hoşlanmam.... bazen eşim dürter insanlara ayıp oluyo diye ama mümkünmü o surat düzelsin..... üstelik gelenler benim akramdır eşimin kimsesi yok ankarada.
aynen bende öyle benim eşimde hemen anlar suratımı gözler kızıyomu diye bende napıyım öle boş boş gülmeye çalışıyorum herşey kocacım için...

çoookk iyi olacaksınız hemde...kocişin doğum günü mevzusundan da hiç bahsetmedin amaaaa:50:

ekınnnn gülden tamamdır kuzular hallettımmmm ohhh be yoksa catlardımmmm :1::1::1:

yok çatlama sakın :27: bak böyle olursun aman deyimmm...
hemen bi bakınayım sana...

:1::1::1::1::1::1::1: gündüzden itibaren.... evet alakasız bi sürü şey yedim:1::1::1::1::1::1::1:

canımmm benimm bütün yemekler feda olsun sanaaa ye anam yeee...çok abartma herşeyden az az ye ama...

:53::53::53::53::53::53: neler oluyor topikte

ay o nasıl bakış topiğe gözlerini sonuna kadar açmış korktum:83::83::83:..noldiki biz bişi yapmıyoz uslu uslu yazışıyozz....

zuzum bende yeni geldim pek bilmiyom yani.....

çoookk iyi olacaksınız hemde...kocişin doğum günü mevzusundan da hiç bahsetmedin amaaaa:50:

yok çatlama sakın :27: bak böyle olursun aman deyimmm...
hemen bi bakınayım sana...

canımmm benimm bütün yemekler feda olsun sanaaa ye anam yeee...çok abartma herşeyden az az ye ama...

ay o nasıl bakış topiğe gözlerini sonuna kadar açmış korktum:83::83::83:..noldiki biz bişi yapmıyoz uslu uslu yazışıyozz....

konular çok karışıktı anlayamadımm gözlerimi ayırdım kulağımı açtım ama seste gelmiyorduuu :))

Back
X