• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz !

günaydınnn güzeller nasılsınızzzzz???

günaydın kızlar nasılsızn neler var nelre yok okuyop geliyorum hepiniz çok öpüyorum hayırlı cumalar

Neleri yaşayacağını bilmediğin ama en azından neleri geride bıraktığını bidiğin yeni bir güne hoş geldin!!!
GÜNAYDINN CANLARIMMM:8:

günaydın kizlarr:16::16::16:

günaydın hayırlı cumlalar canlarımmmmm

canımmm arkadaşlarım topiğimize güzel birgün diliyorum..herşey gönlümüzce olsun inşallah...ayrıca ben gece 2 de yattım sabah 7 de kalktım bu saate kadar işlerimi hallettim yemeğimi yattım şimdide kahvaltıdayım...yani kalkmak bilmeyen guruptan değilimmmm taammmıııııı:16:

Son düzenleme:
Günaydın kızlar. Ben uyandım erkenden ama hala gördüğüm rüyanın etkisindeyim rüyamda benim evimdeyiz annem babam küçük Dayim vay birden bı ses duyuyorum herkese susun diyorum camdan bakıyorum benim evim 16. Katta aşağı bakıyorum biraz uzakta bı cami varmış ezan okunuyor ama sesli herkes duyuyor bağırıyorum ezan okunuyor diye biliyordum bugün bu ulkedede camilerden ezan sesi yukselicegini diyorum okadar mutlu okuyuşumun camdan basımı çıkarıp şükrediyorum ama atlayarak gde hickira hickira mutluluktan babamda ağlıyor internetten baktım güzel seyler yazıyor ezan icin mutluluktur falan diye ama bilmiyorum hayır olsun inşallah sizcede güzel mı rüyam?

canımmm arkadaşlarım topiğimize güzel birgün diliyorum..herşey gönlümüzce olsun inşallah...ayrıca ben gece 2 de yattım sabah 5 de kalktım bu saate kadar işlerimi hallettim yemeğimi yattım şimdide kahvaltıdayım...yani kalkmak bilmeyen guruptan değilimmmm taammmıııııı:16:

valla mıı? bende 2 de yattım çokkk zor kalktım.. valla hamileyken 11.30 dA zor kalkıyorum. oğlum acıkıyor diye kalkıyoru.yoksa akşama kadar uyurum :))) işe başlayınca yandımm :(( kıjımmmm sen ne yaptın 5 te niye kalkıyorsun? maşallah sana

Günaydın kızlar. Ben uyandım erkenden ama hala gördüğüm rüyanın etkisindeyim rüyamda benim evimdeyiz annem babam küçük Dayim vay birden bı ses duyuyorum herkese susun diyorum camdan bakıyorum benim evim 16. Katta aşağı bakıyorum biraz uzakta bı cami varmış ezan okunuyor ama sesli herkes duyuyor bağırıyorum ezan okunuyor diye biliyordum bugün bu ulkedede camilerden ezan sesi yukselicegini diyorum okadar mutlu okuyuşumun camdan basımı çıkarıp şükrediyorum ama atlayarak gde hickira hickira mutluluktan babamda ağlıyor internetten baktım güzel seyler yazıyor ezan icin mutluluktur falan diye ama bilmiyorum hayır olsun inşallah sizcede güzel mı rüyam?

hayrolsun canım... gerçekten güzelmiş rüyan...

canımmm arkadaşlarım topiğimize güzel birgün diliyorum..herşey gönlümüzce olsun inşallah...ayrıca ben gece 2 de yattım sabah 5 de kalktım bu saate kadar işlerimi hallettim yemeğimi yattım şimdide kahvaltıdayım...yani kalkmak bilmeyen guruptan değilimmmm taammmıııııı:16:

ooo masallah guzelım sen hızlısın zaten sana demıyozzzz
gunaydın canımmm

uyuyan güzellerde yavas yavas kalkıyorr :)

canım duydular sesımızı

günaydınnn güzeller nasılsınızzzzz???

gunaydın tatlım sukur halımıze ıyıyız sen nasılsın

aynen canımm yaaa tv de de bısey yok kı anacığımm hep aynı şeylerr:1: Benımde kayınvalidem bakarım diyor gencken sız çalışın diyor ama o kadar zaman sonra cocuğuma kavusmusum kımseye vermem vallahı:19: Yine de duşunmeleri yeter ama olsunn

evet canım o kadar cabadab sonra zor yanı yaaa veremem dıyorum ben tv de evlenme prgoragmalrı sarmıs gıdıyo sınır oluyorum adam gıbı bısey yok ya artıkkk

evet tur atladık ama ıste gollu atlasaydık daha ıyı olcaktı ama neyseee
demek oramı buramı ınceleyecen hımmmmmmmm adam ınceleyemıyo barı sen ıncele :1::1::1:
sen ne fanatıksın yaw sen oyle masalllah sana canım yaaaa esın şanslı senın ozaman heee

hımmmmmmmmm sen gercekten cok guzelsın kuzummm:16::16::16:
oyle olursam adam benı yataga almaz yawww yok yok vazcaydımmmm

ah canııımmm sağolasın...hepimiz ayrı güzeliz dur bi tarafımı kaşıyayımda nazar değmesinnn:nazar::nazar::nazar:
eşim şanslı tabii beni babam stadlarda büyüttü fanatikimmmm...

günaydınnn hayırlı cumalar kızlarrrrr ...bereketli sağlıklı güzel haberlerle dolu muhteşem bir gün olsun inşallahh..

günaydın kızlar. Ben uyandım erkenden ama hala gördüğüm rüyanın etkisindeyim rüyamda benim evimdeyiz annem babam küçük dayim vay birden bı ses duyuyorum herkese susun diyorum camdan bakıyorum benim evim 16. Katta aşağı bakıyorum biraz uzakta bı cami varmış ezan okunuyor ama sesli herkes duyuyor bağırıyorum ezan okunuyor diye biliyordum bugün bu ulkedede camilerden ezan sesi yukselicegini diyorum okadar mutlu okuyuşumun camdan basımı çıkarıp şükrediyorum ama atlayarak gde hickira hickira mutluluktan babamda ağlıyor internetten baktım güzel seyler yazıyor ezan icin mutluluktur falan diye ama bilmiyorum hayır olsun inşallah sizcede güzel mı rüyam?

hayır olsun kuzummmm guzel ruya gormusunn

valla mıı? bende 2 de yattım çokkk zor kalktım.. valla hamileyken 11.30 dA zor kalkıyorum. oğlum acıkıyor diye kalkıyoru.yoksa akşama kadar uyurum :))) işe başlayınca yandımm :(( kıjımmmm sen ne yaptın 5 te niye kalkıyorsun? maşallah sana

yanlış yazmışım düzelttim şimdi 5 saat uyudum diyeceğime 5 de kalktım diye yazmışım:9:...7 de kalktım canım...3 saatte uykuyla ayakta duramam ayoll...sen hamilesin canım hormonların uyumak için elinden geleni yapıyoo...ama işe başlayacağın için yavaş yavaş kendini alıştırmaya başla gerçekten zorlanacaksın..

gunaydın canımmm

canım duydular sesımızı

evet canım o kadar cabadab sonra zor yanı yaaa veremem dıyorum ben tv de evlenme prgoragmalrı sarmıs gıdıyo sınır oluyorum adam gıbı bısey yok ya artıkkk

CANIM gerçekten rüyan çok güzell bencee....
egunal maşallah kızz sana ben yine uyuyosun sandm....sabah sabah bu ne hamaratlık kızzzz:9:

leyliko senın durum farklı şekerimmmm sen akşama kadarr uyuuu istersenn tadını çıkar hamileliğininn :49:

günaydınnn hayırlı cumalar kızlarrrrr ...bereketli sağlıklı güzel haberlerle dolu muhteşem bir gün olsun inşallahh..

gunaydın hayatım hayırlı cumalar amınnn...

ah canııımmm sağolasın...hepimiz ayrı güzeliz dur bi tarafımı kaşıyayımda nazar değmesinnn:nazar::nazar::nazar:
eşim şanslı tabii beni babam stadlarda büyüttü fanatikimmmm...

degmesın bebısımmmm kası tabıııı :nazar::nazar::nazar:
ne guzelllll yaaaa esımde benım oyle olmamı ıstıyor ama ben :19::19::19::19: maleseff hem ben galatasaraylıydım ama esım besıktaslısın dıyor ben ıkısınıde sevıyorum koyu fanatık olmadıgım ıcın sıkıntı yok yanı hafta sonu mac var bakalım ne olcakkkk :1::1::1:

gunaydın kuzummm nasılsın

Ah canım bende geç yattım erken kalktım çok halsizim yarında misafir var çok çalısmam lazım cooook .....

canımmm arkadaşlarım topiğimize güzel birgün diliyorum..herşey gönlümüzce olsun inşallah...ayrıca ben gece 2 de yattım sabah 7 de kalktım bu saate kadar işlerimi hallettim yemeğimi yattım şimdide kahvaltıdayım...yani kalkmak bilmeyen guruptan değilimmmm taammmıııııı:16:

Masallah diyorum arkadaşımmmm ......,

Ah canım bende geç yattım erken kalktım çok halsizim yarında misafir var çok çalısmam lazım cooook .....

ah şu misafilerr...bızımde ıkı gun tatılımız var sozdee gelen gıdenden bısey anlamıyorum ki....yemek yap durr:56:

gunaydın canımmm

canım duydular sesımızı

günaydın canımmm.şükür iyiyiz...

günaydın canım ekledim seniiiii....

hayırlara vesile olsun zaten çok güzel bir rüya bir tek hayıra yorulur...ben 16.katta oturma durumuna taktım ama çoookkk yüksekkkkk..ben 8.katta oturuyorum yüksek geliyooo 16.kattan aşağıya bakmam mümkün değil...

maşallah de tabiii nazar değmesinnnn dimiii:9:

Günaydın kızlar. Ben uyandım erkenden ama hala gördüğüm rüyanın etkisindeyim rüyamda benim evimdeyiz annem babam küçük Dayim vay birden bı ses duyuyorum herkese susun diyorum camdan bakıyorum benim evim 16. Katta aşağı bakıyorum biraz uzakta bı cami varmış ezan okunuyor ama sesli herkes duyuyor bağırıyorum ezan okunuyor diye biliyordum bugün bu ulkedede camilerden ezan sesi yukselicegini diyorum okadar mutlu okuyuşumun camdan basımı çıkarıp şükrediyorum ama atlayarak gde hickira hickira mutluluktan babamda ağlıyor internetten baktım güzel seyler yazıyor ezan icin mutluluktur falan diye ama bilmiyorum hayır olsun inşallah sizcede güzel mı rüyam?[/QUOTE

Hayrolsun canım bugün mübarek gun rüyanda guzell.....

ah şu misafilerr...bızımde ıkı gun tatılımız var sozdee gelen gıdenden bısey anlamıyorum ki....yemek yap durr:56:

Aslında ben misafir severim ama bu sıralar kendime Halim yok gerçi kadın olunca 7 gun 24 saat hazırsın ....

hayırlara vesile olsun zaten çok güzel bir rüya bir tek hayıra yorulur...ben 16.katta oturma durumuna taktım ama çoookkk yüksekkkkk..ben 8.katta oturuyorum yüksek geliyooo 16.kattan aşağıya bakmam mümkün değil...

tmm canım gördüm hoşgeldin facemeee:)))) ben msn e ekledim seni oki...

Masallah Masallah :nazar::nazar:

ye neden gelır su mısafırler yaaaaa :1::1::1::1:

:)))))))))))))))))

Back
X