• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz !

Günaydın kızlar. Ben uyandım erkenden ama hala gördüğüm rüyanın etkisindeyim rüyamda benim evimdeyiz annem babam küçük Dayim vay birden bı ses duyuyorum herkese susun diyorum camdan bakıyorum benim evim 16. Katta aşağı bakıyorum biraz uzakta bı cami varmış ezan okunuyor ama sesli herkes duyuyor bağırıyorum ezan okunuyor diye biliyordum bugün bu ulkedede camilerden ezan sesi yukselicegini diyorum okadar mutlu okuyuşumun camdan basımı çıkarıp şükrediyorum ama atlayarak gde hickira hickira mutluluktan babamda ağlıyor internetten baktım güzel seyler yazıyor ezan icin mutluluktur falan diye ama bilmiyorum hayır olsun inşallah sizcede güzel mı rüyam?[/QUOTE

Hayrolsun canım bugün mübarek gun rüyanda guzell.....

Aslında ben misafir severim ama bu sıralar kendime Halim yok gerçi kadın olunca 7 gun 24 saat hazırsın ....

tatlım mısafır tabıkı sevılıyor ama ınsan çalışınca bir süre sonra sıkılıyor yada bana zor gelıyor bu araalar bılmıyorumm :26:

tatlım mısafır tabıkı sevılıyor ama ınsan çalışınca bir süre sonra sıkılıyor yada bana zor gelıyor bu araalar bılmıyorumm :26:

Bu aralar bana da zor geliyor ;) neyse cikiym once temizlik sonra biraz hazırlık alışveriş yemek Allah hak getire ..... Herkesin cuması mubarek olsun dualarinizdA benide unutmayın ......

CANIM gerçekten rüyan çok güzell bencee....
egunal maşallah kızz sana ben yine uyuyosun sandm....sabah sabah bu ne hamaratlık kızzzz:9:

leyliko senın durum farklı şekerimmmm sen akşama kadarr uyuuu istersenn tadını çıkar hamileliğininn :49:

yok kuzum ben uyku sevmem...erkenden işlerimi yapmazsam sonra çok üşeniyorumm...

gunaydın hayatım hayırlı cumalar amınnn...
degmesın bebısımmmm kası tabıııı :nazar::nazar::nazar:
ne guzelllll yaaaa esımde benım oyle olmamı ıstıyor ama ben :19::19::19::19: maleseff hem ben galatasaraylıydım ama esım besıktaslısın dıyor ben ıkısınıde sevıyorum koyu fanatık olmadıgım ıcın sıkıntı yok yanı hafta sonu mac var bakalım ne olcakkkk :1::1::1:

beni babam fanatik yetiştirdi doğuştan galatasaraylıyım aslında ne zaman maçı bilinçli izlemeye başladım o zaman doğru yolu bulup beşiktaşlı oldum...babacığım engel olamadı:9:gs yide severim eşimde gs li neyseki kardeş takımlar gözüyle baktığımız için gerginlik olmuyooo...bir tek bjk-gs maçlarında taraf oluruz pazar günü evdeki gerilimi düşünemiyorummm inşallah kavga etmez benimleee:9:

tmm canım gördüm hoşgeldin facemeee:)))) ben msn e ekledim seni oki...

sende hoşgeldinnn...kızlar hep bi sürü foto koymuşlar ben face kullanmam aslında sırf sizi görebilmek için giriyorum foto eklemeyede çok üşeniyorum...yanaklarını sıkasım geldiiiiii:29:

Masallah Masallah :nazar::nazar:

:16::16::16::16::38:

yok kuzum ben uyku sevmem...erkenden işlerimi yapmazsam sonra çok üşeniyorumm...

beni babam fanatik yetiştirdi doğuştan galatasaraylıyım aslında ne zaman maçı bilinçli izlemeye başladım o zaman doğru yolu bulup beşiktaşlı oldum...babacığım engel olamadı:9:gs yide severim eşimde gs li neyseki kardeş takımlar gözüyle baktığımız için gerginlik olmuyooo...bir tek bjk-gs maçlarında taraf oluruz pazar günü evdeki gerilimi düşünemiyorummm inşallah kavga etmez benimleee:9:

sende hoşgeldinnn...kızlar hep bi sürü foto koymuşlar ben face kullanmam aslında sırf sizi görebilmek için giriyorum foto eklemeyede çok üşeniyorum...yanaklarını sıkasım geldiiiiii:29:

:17::17::17::17::17::17::17: hehehe :))

Bu aralar bana da zor geliyor ;) neyse cikiym once temizlik sonra biraz hazırlık alışveriş yemek Allah hak getire ..... Herkesin cuması mubarek olsun dualarinizdA benide unutmayın ......

KOLAY gelsin bebişimm sanaa..cuman mübarek olsun senındee...cok yorma kendınıı olduğu kadarr artık öptümm:54:

aynen canım uyudukça insan miskinleşiyor çünkü erkenn kalkıp işlerini bitirince insan bi daha rahat rahat oturuyor :23:

evet şimdi oturmuş çay içiyorum bi yandan da yazıyorum hiç işim yok...acaba gezmeyemi gitsem diye de bi yandan düşünüyorum:44:...erken kalkan yol alır geç kalkan döl alır derler bazen düşünüyorum acaba erken kalktığım için mi bebişim olmuyooooo:9:
utanma kız:9: valla pek bi içim kaynadı sana sarılasım öpesim geldiii:48::54::38:
bakalım pazar akşamı yaşayıp görecez...kırmızılar gelmesin benide germesin mümkünseee...bebişim gelsinnnn...işten ayrıldıktan sonra ne face le ne msn le takılmıyorum aslında..eltim bi face sin yok açsana dedi bende onun isteği üzerine açtım...resim eklemek falan zor geliyooo sıkıntı basıyooo...

bebıs olsun tabı cnmmm aaa gelmesın tabıkıdeee....
goruscezzzzzzzzz bakalım neler olcak....
evfet uyu bıraz dol al kuzum yaaa sabahın korunde kalkıyon kalda eksın yap yat sabah daha cok tutmas olasılıg varmıs yaaa:17::17::17:
bana kaynamadımı :43::43::43::43:
bazen gereksız gelıyor fec bana ama oyun oynuyorum ben genelde cok kolay resımyuklemek neden sıkılıyorsun kı aaaa sende usengecccc:1::1::1:

evet şimdi oturmuş çay içiyorum bi yandan da yazıyorum hiç işim yok...acaba gezmeyemi gitsem diye de bi yandan düşünüyorum:44:...erken kalkan yol alır geç kalkan döl alır derler bazen düşünüyorum acaba erken kalktığım için mi bebişim olmuyooooo:9:

utanma kız:9: valla pek bi içim kaynadı sana sarılasım öpesim geldiii:48::54::38:

bakalım pazar akşamı yaşayıp görecez...kırmızılar gelmesin benide germesin mümkünseee...bebişim gelsinnnn...işten ayrıldıktan sonra ne face le ne msn le takılmıyorum aslında..eltim bi face sin yok açsana dedi bende onun isteği üzerine açtım...resim eklemek falan zor geliyooo sıkıntı basıyooo...

canım bende seni pek bi beğendim pek hoş birisinn dal gibisinnn maşallahh :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: benimde sana kanım kaynadı daha bir kaderdaşızya ondandır :))))

sende hosgeldın hayatıma canımmmm:16::16::16:
bende aftıfımdır ama resım yasakkkk yoksa esım benı :41::41::41::41::1::1::1:
hehe:1: bende olee ya evlendiğimden beri çalışıyorum dediğin doğru olabilir dicektim ama bizdeki sorun eşimmle ilgilii:50: nese nasip canımcım..
oh valla sizin kocişler yine face e izin veriyor resimde koymayıverr..bak olan varrrr olmayan varrr hıhh:63:

herkese hayırlı cumalar
bu hafta hep hastanelerdeydim giremedim
1000 sayfaya az kalmış umarım herkes iyidir
son listemiz hangi sayfada bulamadım nedir son durumlar???
hormon testlerim yapıldı
e2 34
LH 5,6
FSH 7,5 çıktı doktor erken menopoz dedi????
sonuçlarımı ISRAEL beye götüreceğim kafam karıştı
hepinizi öptüm görüşmek üzere

bebıs olsun tabı cnmmm aaa gelmesın tabıkıdeee....
goruscezzzzzzzzz bakalım neler olcak....
evfet uyu bıraz dol al kuzum yaaa sabahın korunde kalkıyon kalda eksın yap yat sabah daha cok tutmas olasılıg varmıs yaaa:17::17::17:
bana kaynamadımı :43::43::43::43:
bazen gereksız gelıyor fec bana ama oyun oynuyorum ben genelde cok kolay resımyuklemek neden sıkılıyorsun kı aaaa sende usengecccc:1::1::1:

ruyama yaptiginiz guzel yorumlar icin tesekkurler kizlar allahim hayir etsin insallah.ben bu gec kalkma olayina hic katiliyorumbenim kadar gec kalkan yoktur heralde isim olmazsa okula gitmezssem ki bu yil bes gun gidiyorum diger yillar uc gundu en erken 11 de kalkarim bazen 12 bazen daha da gec ama gece gec yatiyorum en erken 3 te yataga giriyorum dol mol tuttugum da yok vallahi :)))

hmmm kızarım ben senin eşine ne demekmiş ooooo :20::20::20::20::20::20::20::20::20::20:

hehe:1: bende olee ya evlendiğimden beri çalışıyorum dediğin doğru olabilir dicektim ama bizdeki sorun eşimmle ilgilii:50: nese nasip canımcım..
oh valla sizin kocişler yine face e izin veriyor resimde koymayıverr..bak olan varrrr olmayan varrr hıhh:63:

canım benımkıde ızın vermıyordu evlenırken kapattık sonra kardesım dedı enıste ıste gızlı yaparız soyle boyle tmm dedı actık onunkınıde ozaman actık oda kapamıstı sımdı guzel resmım veya bıraz acık ızın vermez oyel berabersek verırde tek koymam bazen dıyo kapatcam gene fes dıye gecen bırı durtmus tanımıyom bende o gormus dellendı o kımmıs dıye o yzuden cok kıskanc anacıgım cokkk:18::18::18:
bende o yuzden pek koymamm o da koymaz zaten...

Back
X