• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz !

yok canimya kendine ne kizacan,ama dunki kanamam sakir sakirdi ya,yerlesme kanamasini biliyorum oyle degildi,resmen koyu kirmizi yogun kanamaydi
belki tam sokulemedi
ay canim ya burda kan testi yapilirda 1 hafta sonra anca alirsin sonucu,zor burda
pazara kadar gelmezse idrar testi yaparim (ama sanmiyorum )

meraktan çatla yaniiii...en iyisimi idrar testi yap ne kadar karşı olsamda mecburuz...pozitif haber alalm inşallah...

en son adet tarihim 25 aralık canım. muhtemel doğum tarihimi bilmiyorum ama ikizlerde sanırım 32 haftada alınıyormuş eğer öyle olursa ağustos 2. haftası, 36 haftada alınırsalar o zaman eylül ilk haftası oluyor...sen karar ver canım:)

tamam canım doğum tarihini hesaplayıcılarla halleder yazarım ben...zaten muhtemel doğum tarihlerini yazıyoruz 40 hafta üzerinden seninkinide öyle yazarım erken gelirse kuzular onuda rabbim bilir artık...maşallah onlaraaa:nazar::emir_bebek::emir_bebek::nazar:

canım baharım üzülme sakın stres yaparsan herşey daha hızlı ilerler bir doktorla yetinme lütfen daha araştır tamammıı....ayrıca tıp okadar ilerlediki artık geçen gün bir arkadaşımla görüştüm oda beni teselli için anlattı başka bir arkadaşı menepoza girmiş ilaçlarla reglsi yeniden başlamış şimdi tedaviyede başlamış tüp bebek için yani herşeye çare var artık bi ölüme yok....................lütfen güçlü ol herşey geride kalacak bir gün bu yazdıklarımıza çok gülecez yaa ne deliymişiz ammaa dert etmişiz işte yavrularımız kucağımızda diyeceğiz....

canim lutfen guclu ol,teselli diye yazmiyorum ama bunu daha once millstoneyede yazmistim.. benim arkadasima eline menopaza girdi diye rapor verildi,arkadasim cok yikildi ama sonra toparlanip hemen baska hastane,baska doktorlarla gorustu
bi sure sonra tup bebege basladi ve yumurtasi olustu sukurler olsun rabbime suan kizi kollarinda
lutfen ama lutfen yipratma kendini bu cok onemli olurmu canim
bunlari yazdim cunki rabbimin mucizlerine sait oldum

son durumun hakkında bilgi verirmisiinnnnnn....listemizi güncelliyoruummmm...

meraktan çatla yaniiii...en iyisimi idrar testi yap ne kadar karşı olsamda mecburuz...pozitif haber alalm inşallah...

tamam canım doğum tarihini hesaplayıcılarla halleder yazarım ben...zaten muhtemel doğum tarihlerini yazıyoruz 40 hafta üzerinden seninkinide öyle yazarım erken gelirse kuzular onuda rabbim bilir artık...maşallah onlaraaa:nazar::emir_bebek::emir_bebek::nazar:

zaten sinir oldum doktora,negatif olmasindan daha cok doktorun rahatligina uzuldum
ben kanamam basladi diye haber verdim,hemen 5.tedavi icin ignene baslayabilirsin diyor
gel bi bakalim,nevar neyok rahimde demiyor,belki hamileyimdir nebilim sinirim zipladi, rahatlar ya hemde acayip rahatlar
burda sigorta farkli isledigi icin hic umurlarinda degiller,butun sorun bu

40 hafta üzerinden hesaplandığında 30 eylül çıkıyor benim.ama kalmazlar o tarihe kadar :)merkezdekilerden biliyorum ben normali bile 36-38 haftada alıyorlar...

bide bişey aklıma takılıyor beni çok sık çağırıyorlar kontrole,10 günde 1 şu an gidiyorum.ilk haftalarda haftada 1 çağırıyorlardı. acaba ters giden bişeylermi var diye düşünmekten edemiyorum kendimi.evhamda yapıyor olabilirimtabiki:)
hatta müdür bile biraz abartıyorlar seni çok sık çağırıyorlar falan demeye başladı bizimde oldu ayda gidiyoduk diyo..

canim lutfen guclu ol,teselli diye yazmiyorum ama bunu daha once millstoneyede yazmistim.. benim arkadasima eline menopaza girdi diye rapor verildi,arkadasim cok yikildi ama sonra toparlanip hemen baska hastane,baska doktorlarla gorustu
bi sure sonra tup bebege basladi ve yumurtasi olustu sukurler olsun rabbime suan kizi kollarinda
lutfen ama lutfen yipratma kendini bu cok onemli olurmu canim
bunlari yazdim cunki rabbimin mucizlerine sait oldum

sağol canım inşallah hakkımızda hayırlısı neyse o olsun diyorum
pazartesi kendi doktoruma gideceğim bakalım ne diyecek

zaten sinir oldum doktora,negatif olmasindan daha cok doktorun rahatligina uzuldum
ben kanamam basladi diye haber verdim,hemen 5.tedavi icin ignene baslayabilirsin diyor
gel bi bakalim,nevar neyok rahimde demiyor,belki hamileyimdir nebilim sinirim zipladi, rahatlar ya hemde acayip rahatlar
burda sigorta farkli isledigi icin hic umurlarinda degiller,butun sorun bu

vallahi sıkıntı bastı bana..nasıl iş bu yaa...daha kan tahlili ve sonuç yok ortalıkta 5.denemenin hazırlığını yapıyolar...çok şey derdimde kk üyeliğim tehlikeye girer...

40 hafta üzerinden hesaplandığında 30 eylül çıkıyor benim.ama kalmazlar o tarihe kadar :)merkezdekilerden biliyorum ben normali bile 36-38 haftada alıyorlar...

bide bişey aklıma takılıyor beni çok sık çağırıyorlar kontrole,10 günde 1 şu an gidiyorum.ilk haftalarda haftada 1 çağırıyorlardı. acaba ters giden bişeylermi var diye düşünmekten edemiyorum kendimi.evhamda yapıyor olabilirimtabiki:)
hatta müdür bile biraz abartıyorlar seni çok sık çağırıyorlar falan demeye başladı bizimde oldu ayda gidiyoduk diyo..

müdüre ne bakıyosun ne bilir o....
tüp bebek merkezinle devam ediyorsan kontrollere ikiz gebeklere ayrı önem veriyorlar...benim eski merkezimde öyleydi herhangi bi durum olduğu için değil sırf ikiz olmaları sık kontrol gerektirir demişlerdi...çoğul gebelik istemiyoruz o yüzden diyorlardı...kötü düşünüp kendini strese sokma canım..herşey yolunda çok şükür..zaten kötü bişi olsa hemen söylüyorlar dikkat edin diyee...bu arada 4 hafta eksik olarad doğum tarihine 1 eylül yazacam bilgin olsun

doğrudur cnm ya bende satılalma departmanındayım devamlı onla bunla gorusup duruyorum..kımın ne oldugunu bılemıyorzz iştee...

meraba canım topiği takip ediyorum ara sıra kaybolmadım yanii:3: son durumum 5+5 günlük olduk geçen pazartesi keseyi gördük 2 martta da kalp atışını duyucaz inş.

son adet tarihini yani SAT I ve bebişin muhtemel doğum tarihinide yazarmısın...maşallah diyorum bu arada...sırada kalp atışı var demek..biz seni hamilelik haberinde bıraktımız için kese durumundan haberimiz yok haliyle bu da bi sitemdir bilgineeee....

Güzellerrr hayırlı cumalar hepinizeee..Dualarda bu garip kuluda unutmayınn nooolurrrrrrrrrrrrr..Şimdi oturup cuma saati dualara başlıcamm size bir merhaba diyim dedimmm..

Baharkus canım 7,5 fsh ile sana erken menopoz diyen doktoraaa ne diyeyim ki bennnnnnnn..Adam demekki benim 57 fshımı görse git at kendini boğaz köprüsünden diyecekk..34 yaşındasın ve maşallah değerlerin hiçde kötü değil canımm..E2 de iyi maşallahhh..Sen takma kafana ne olurrr..Durmak yok yola devamm..Ben 26 yaşında fsh ta 39-57 leri gördümm..Tabii benn zatenn o kötü durumdayım amaa halenn uğraşıyorum inan..Önemli olan adetin 3. günü ultrasonda görülen antral folikül sayısıı..Benim bile halen 4-5 tane en azından görünüyorr..Bakk hiç bir şey yok sebepsiz infertilite diye yazan arkadaşlarda bile 6-7 yumoş olabiliyor sadece..Önemli olan olan yumoşların uyarılıp büyümeleri..Sen hiç takma o doktoru tekrar söylüyorum cicimm..

vallahi sıkıntı bastı bana..nasıl iş bu yaa...daha kan tahlili ve sonuç yok ortalıkta 5.denemenin hazırlığını yapıyolar...çok şey derdimde kk üyeliğim tehlikeye girer...

müdüre ne bakıyosun ne bilir o....
tüp bebek merkezinle devam ediyorsan kontrollere ikiz gebeklere ayrı önem veriyorlar...benim eski merkezimde öyleydi herhangi bi durum olduğu için değil sırf ikiz olmaları sık kontrol gerektirir demişlerdi...çoğul gebelik istemiyoruz o yüzden diyorlardı...kötü düşünüp kendini strese sokma canım..herşey yolunda çok şükür..zaten kötü bişi olsa hemen söylüyorlar dikkat edin diyee...bu arada 4 hafta eksik olarad doğum tarihine 1 eylül yazacam bilgin olsun
Tamam canım zaten o tarihlerde falan olur diye düşünüyorum bende. aman bizim müdür anlamıyor ama konuşuyor çok izin alıyorum diye sölüyor ben anlıyorum ama napayım mecburum.bende 3 saatlik yolu sürekli gitmeye hevesli değilim yanii...
valla güselim 2 embriyo konunca ikiz olma ihtimali çok yüksek .kardeş sorunuda ortadan kalkıyor otomatikmen o da bu işin güsel tarafı:)

cicim en son adet tarihini yani SAT I ve bebişilerinin muhtemel doğum tarihini yazarmısın listemize ekleyecem...

son adet tarihini yani SAT I ve bebişin muhtemel doğum tarihinide yazarmısın...maşallah diyorum bu arada...sırada kalp atışı var demek..biz seni hamilelik haberinde bıraktımız için kese durumundan haberimiz yok haliyle bu da bi sitemdir bilgineeee....

:17: sat 15 ocak bebişimizi kucağımıza alacağımız tarih 21 ekim çıkıyor hesaplayıcılara göre

Tamam canım zaten o tarihlerde falan olur diye düşünüyorum bende. aman bizim müdür anlamıyor ama konuşuyor çok izin alıyorum diye sölüyor ben anlıyorum ama napayım mecburum.bende 3 saatlik yolu sürekli gitmeye hevesli değilim yanii...
valla güselim 2 embriyo konunca ikiz olma ihtimali çok yüksek .kardeş sorunuda ortadan kalkıyor otomatikmen o da bu işin güsel tarafı:)

bende martta ki tedavimde iki embriyo koyduracam inşallah..ikiz olsa süper olur dediğin gibi kardeş durumu içinde iyi olur...yerim ben onları ne güzel göbişinde 2 tane kuzu kardeş kardeş yatıyolar düşününce yüzümde bir tebessüm oluyor..rabbim nazarlardan korusun onlarııı:nazar::nazar::nazar:

Back
X