sat 15 ocak bebişimizi kucağımıza alacağımız tarih 21 ekim çıkıyor hesaplayıcılara göre
tamam canım ilk fırsatta ekleyip güncelleyecem...merak ediyorum ara ara gel yaz bilgi ver durumun hakkında
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sat 15 ocak bebişimizi kucağımıza alacağımız tarih 21 ekim çıkıyor hesaplayıcılara göre
sizede hayırlı cumalar millstone hanım![]()
aman ya yanlış yere cvp verdım özürr kızlarr...
güzellerrr hayırlı cumalar hepinizeee..dualarda bu garip kuluda unutmayınn nooolurrrrrrrrrrrrr..şimdi oturup cuma saati dualara başlıcamm size bir merhaba diyim dedimmm...
Yaa ben bitanemii dün kaçarakk küstürdümmüüüüü..Gell sıkı sıkı sarılayımmm sanaaa affett beniii..:127::
71::103:
affedildiğime sevindimm daha sık girip yazıcam![]()
UNUTTUM ! dunya bir gölgelikti oysa.yolcu olduğumu unuttum! yolumun buradan geçtiğini ve sadece uğradığımı unuttum!OYSA yapmam gerekenler vardı,burası imtihandı,sefaya dalıp ahiretimi unuttum!RABBİME verdiğim bir sözüm vardı.dünya kelamı konusmaktan , o sözümü unuttum.ne de çok unuttuk,ne çabuk da unuttuk...rabbim bizi unutmasın..dualarda buluşmak dileğiylee HAYIRLI CUMALARR ARKADAŞLARR...
EVDE DEĞİLİMM İBADET EDEMİYORUM KIZLARR DUALARINIZI ESİRGEMEYİN BENDEN DEE....
ne güzel yazmışsın canımmm..yer gök dua...rabbim dualarımızı kabul etsin daha fazla evlat hasretiyle sınamasın bizi...hamilelerimizede sağlıklı gebelik ve doğumlar versin inşallah...
UNUTTUM ! dunya bir gölgelikti oysa.yolcu olduğumu unuttum! yolumun buradan geçtiğini ve sadece uğradığımı unuttum!OYSA yapmam gerekenler vardı,burası imtihandı,sefaya dalıp ahiretimi unuttum!RABBİME verdiğim bir sözüm vardı.dünya kelamı konusmaktan , o sözümü unuttum.ne de çok unuttuk,ne çabuk da unuttuk...rabbim bizi unutmasın..dualarda buluşmak dileğiylee HAYIRLI CUMALARR ARKADAŞLARR...
EVDE DEĞİLİMM İBADET EDEMİYORUM KIZLARR DUALARINIZI ESİRGEMEYİN BENDEN DEE....
Kızalr nasılsınınız bakıyımm ben geç yattım anca kalkabildim ya saat kaç olmuş kahvaltı hazırlıyorum kocam camiye gitii kahvaltıdan sonra yanınızdayımm![]()
Kızalr nasılsınınız bakıyımm ben geç yattım anca kalkabildim ya saat kaç olmuş kahvaltı hazırlıyorum kocam camiye gitii kahvaltıdan sonra yanınızdayımm![]()
saolun kızlarrr..şimdi ben yemeğe gideceğim öğleden sonrada bir iki firma dışı ziyaretim olacak bilginize..![]()
gec yatarsan boyel olur yaaaaa
Afıyet olsun kuzum kahvaltınnnn
esınınde namazını allah kabul etsın
merhaba hatunlar nasılsınız
hayırlı cumalar
farkındayım canım geç yattığını ben 2 de yattım sen benden sonra bi daha gelmiş yazmışsın topiğeee güldüm sabah sabah...anca kalkarsın tabiii
Tamam cicim afiyet olsun sonrada kolay gelsinnn sanaa![]()
merhaba hatunlar nasılsınız
hayırlı cumalar
saolun kızlarrr..şimdi ben yemeğe gideceğim öğleden sonrada bir iki firma dışı ziyaretim olacak bilginize..![]()
evet geldimm birini yakalarım belki diye bi elif vardı canımcım geçmişi okuyomuş beni geç farketti![]()