slm kızlar dün giremedim maşallah ne kadar çok ilerlemişsiniz yine ama bu sefer geçmişi okuyamıycam umarım herkesin tedavisi yolunda gidiyodur.
dün transferim oldu şu an dinlenmedeyim artık gün sayma zamanı Hayırlısıyla sonuçlanır inş. kafama takılan bi konuyu sizinle paylaşmak istiyorum.dün transferden önce embriyolog çok güzel bi 5. gün embriyosu 1. kalite vericez dedi 3 tanesi de yine aynı şekilde donduruduğnu söledi. transfere girerken moralim çok iydi bu yüzden ama transfer sırasında şöyle bi durum oldu; dr transferi yaptı ve hemşireler beni toparlayacaktı tam (hatta bnde ekranda izledim tam anlamasamda emriyonun rahme koyulduğunu gördüm sanki) ama baktım dr beni tekrar hazırlıyo bidaha yapıcaz embriyo kataterde kalmış dedi. ve ben şok oldum ikinciyi yaptı yine aynı acıyı ve stresi yaşadım sonra embriyologlar içerden katatere bakıp temiz deince tamam oldu dediler ve o şekilde sonlandım. öncesinde çok umutlu olduğum transfer de böle bişey olunca şimdi aklım hep şüphede olmazsa bundan olmaz gbi geliyo

ve ümitsizlik olmayabaşladı iyce bende. dr eşime sorun yok iy geçti demiş ama ben çok tedirginim nolur yardım edin böle bi durum yaşayan varmı bu normal mi olabilirmi böle bişey yada olsada bi sorun olmaz mı acaba bunları bilmek istiyorum çok korkuyorum:18: