dediğin gibi olabilir.. konakta saat kulesinin önünde buluşuruz..elimizde birer karanfil... ve kızlar ağasına kahve içmeye gideriz... dertleşiriz...tanışırız...
bennn çokkk ciddiyimm yapalım. heyyyy İZMİRLİLER ne dersiniz?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
dediğin gibi olabilir.. konakta saat kulesinin önünde buluşuruz..elimizde birer karanfil... ve kızlar ağasına kahve içmeye gideriz... dertleşiriz...tanışırız...
şeyyyy kemmmm kummmmm kımmmm aaaaaa kım benmııııı ayıp ayıppppp ogretmensın bırde neden yalan soyluyonnnnyalnız 35izmirden ses cıkmıyor hıcccc
kızarmıyım hiiççççç...
ben yokken topiği boş bırakmamışsınız..biraz ortalık dağılmış olur o kadar defne hatun temizliğe başlayacakmış ya haniiii(güyaaaa) topiğede bi el atar toplar
evet canım olup bitenin farkındayım ama uzlaşmacı kişiliğim sayensinde olaya olumlu müdahele edip çözdümmm
bi daha yapmayacaklar sen takma kafana![]()
İyi akşamlar arkadaşlar Umarım herkesin keyfi yerindedir 10-15 gündür kadınlar kulübüne girmekte zorlanıyordum Kadınlar kulübü beni çaktırmadan cezalandırdı galiba Amaaaaaaa ben masumum Ama ben sizi gizliden gizliden takip etmeye devam ettim İtiraf ediyorum o sık sık korktuğunuz meçhul kişilerden birisi de bendim ( Burada kıs kıs gülen sarı kafayı kullanmak isterdim ama ben halaaaaaa sarı kafaları kullanamıyorum Bana da yardım lütfen )
Mart ayında birçok arkadaş tedaviye başlayacak galiba Başta Egunal olmak üzere bütünnnnnnnnn arkadaşlara sağlıklı hayırlı çifter çifter bebekler diliyorummmm
kızarmıyım hiiççççç...
ben yokken topiği boş bırakmamışsınız..biraz ortalık dağılmış olur o kadar defne hatun temizliğe başlayacakmış ya haniiii(güyaaaa) topiğede bi el atar toplar
evet canım olup bitenin farkındayım ama uzlaşmacı kişiliğim sayensinde olaya olumlu müdahele edip çözdümmm
bi daha yapmayacaklar sen takma kafana![]()
10 dakika sonra kalkcam bikerem...![]()
İyi akşamlar arkadaşlar Umarım herkesin keyfi yerindedir 10-15 gündür kadınlar kulübüne girmekte zorlanıyordum Kadınlar kulübü beni çaktırmadan cezalandırdı galiba Amaaaaaaa ben masumum Ama ben sizi gizliden gizliden takip etmeye devam ettim İtiraf ediyorum o sık sık korktuğunuz meçhul kişilerden birisi de bendim ( Burada kıs kıs gülen sarı kafayı kullanmak isterdim ama ben halaaaaaa sarı kafaları kullanamıyorum Bana da yardım lütfen )
Mart ayında birçok arkadaş tedaviye başlayacak galiba Başta Egunal olmak üzere bütünnnnnnnnn arkadaşlara sağlıklı hayırlı çifter çifter bebekler diliyorummmm
bu suç ihalesi izmir 35 e kalacak eğer biraz daha sesi çıkmazsa....ayrıca bu yalancılık öğrencilerden geçti bana...
![]()
hosgeldın canımmmm
kontrol panelınden secenekelr kısmı var orda mesaj ayarlarını gelısmıs edıdor yaparsan sende kullanabılrısın
neden ceza aldınnnnn
sen oyle dıyorsan oyle olsun bebısımmmmm
senbakma defne hatuna onun gıdecegı yokkkk sayfayı 20 mj lı kullanıyo sanırsammmm3-5 + senın 2 olmadı galıba
tamam tamam sustummm
kızlar ben cıkıyorum ve aksamda mısafırlıkteyım artık yarın konusuruzzzzz ıyı aksamlar bol sohbetlerrrrrrrrrrrr
optum sızııııı kıb.
ama daha sayfamda süremde dolmadı... yalnız bu wc işi sıkıştırıyor... onu nasıl engellicez bilmem...![]()
kız eğer benden önce çıkarsan gözüm arkada gider...ben çıkcam deyip deyip çıkamıyom...:44: beni utandırma...
![]()
görüşelim tabii canımmm ben hemennn orkide vatan pc. orkide yağları varya onun karşısındaki binaların arkasındaki binalarda oturuyorum :))))))))) nasssııı açık adres .......
bende çalışıyorummm ne olcakkii sen nerde çalışıyosun semt ???? valla buluşabiliriz hepimize ortak nokta olur izmir zaten avuç içi gibi havada misss gibi artıkkkkk ben varım yani..........
verdiğin adresi tabiki biliyorum......ben de Ege Üniver.Tıp Fakde çalışıyorum. ben de varım...
hosgeldın canımmmm
kontrol panelınden secenekelr kısmı var orda mesaj ayarlarını gelısmıs edıdor yaparsan sende kullanabılrısın
neden ceza aldınnnnn
sen oyle dıyorsan oyle olsun bebısımmmmm
senbakma defne hatuna onun gıdecegı yokkkk sayfayı 20 mj lı kullanıyo sanırsammmm3-5 + senın 2 olmadı galıba
tamam tamam sustummm
gideriz tabi neden olmasın.. bende karşıyakadayım..
bende karşıyakadayım canım. KSK'nin neresindesin?