• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz !

Olduuu iştee başarrdımmm..Çok güsel olmasadaaa olduu yaaaaaaaaaaaaa...Ayyyyyyyyyyyyyyy çok mutluyumm benimde tickerım vaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrr:32::32::32::32::32::32::32:

tebrikler güzeller güzelimmm....

valla ekle bak ekle bak ekle bak fenalık geldiiiii...
iyi oldu merakım gitti ama başım döndü...bi yandan özelden yazışıyom bi yandan telefonda konuşuyom bi yandan face den birden fazla hatuna laf yetiştiriyom bi ara yeteeeeerrrr diye bağırasım geldiiii...az dinleneyim bariiiii:68::68::68:

bak bana kızma ben gördüm sormadan yazışmadan ekledim akasya beni, bilemedi ama sen bildin galiba sanırsam herhalde ....:9::9::9:

kızlarr ben yatıom yaa.sabah erken kalkcam 8:30 da doktorda olcam malum burası yoğun bi şehir erken çıkmam lazım ewden.ii geceler hepinize öptümm siziii kocamannn:54::54:

iyi geceler canımm ama sanki doktor bahane eşin gelecek onun için erkenden yatıyorsunnn:9::17::54:

''Hoştur bana senden gelen,ya gonca ve yahut diken.Lütfun da hoş kahrın da hoş'' deyip teslim olabilmektir...
:14::14::14::14::14::14::14::14::14:

''Hoştur bana senden gelen,ya gonca ve yahut diken.Lütfun da hoş kahrın da hoş'' deyip teslim olabilmektir...

Haklısın gülden cim..Rabbimin Lütfu da hoş kahrı da hoş..maside aydın millsone akasya çok teşekkürler...iyi dilekleriniz için İnşaallah herşey güzel olacak...

kızlar özelden mail adresinizi yazarsanız yarın eklyeyim sizi..1 hafta evdeyim transfer olsa da olmasa da dinlenmeye ihtiyacım var...soğudum işten güçten yoruldum ayrıca da....

kimseyi germeden acele etmeden özelden yazışıp ekleyebildiklerimizi eklerz artık...ben yatar sabah erken kalkacağım öpüldünüz...görüşmek üzere

ay canım benim senin hakkın odenmez valllaaa:16::16::16::16::16::16:

yok canım ödenir kredi kartına 10 taksit ya da nakit kabul edişyom ben:60::60:

:9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9: Aynen böyle oldummmm..

yamuldum bi ara:37:
sen gül tabiii

tebrikler güzeller güzelimmm....
bak bana kızma ben gördüm sormadan yazışmadan ekledim akasya beni, bilemedi ama sen bildin galiba sanırsam herhalde ....:9::9::9:
iyi geceler canımm ama sanki doktor bahane eşin gelecek onun için erkenden yatıyorsunnn:9::17::54:

anladım canım senin kim olduğunu isminde z ile başladığı için olsa olsa zuzudur dedim.anlamasamda önmüme geleni akliyom zaten bu akşam..dağıttım resmen:9:

Benide ekleyin face den bende sizi görmek istiyorum banane :19:

senide yarın ekleyim canım valla pek bi yoruldum..

Olduuu iştee başarrdımmm..Çok güsel olmasadaaa olduu yaaaaaaaaaaaaa...Ayyyyyyyyyyyyyyy çok mutluyumm benimde tickerım vaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrr:32::32::32::32::32::32::32:

görmemişin ticker ı olmuşşşş:1:

kızlarr ben yatıom yaa.sabah erken kalkcam 8:30 da doktorda olcam malum burası yoğun bi şehir erken çıkmam lazım ewden.ii geceler hepinize öptümm siziii kocamannn:54::54:

iyi geceler canımmm...

haha.ha... face zaten yordu beni bide acemice ekleme yapmaya çalışıyom senden kopya çekip, isimleri eşleştirmeye çalışıyom bi yandan kocişe laf yetiştiriyom... karıcım evine dön diyo:)))))))

yok sanal aleme aktım gelemem deeee

verdim bitanemmmm ... geçmişi sonra okurum bugün çook yoruldum ameliyatı bile unutmuştum herşeye el attımm..............

Demek temizlikk yapptın canımm..Ahh ahh yarın bende oturma odasından başlıcamm..Cam silicemm,koltuklarr varrr..Öff pööffffff:18::18:

yok benim fotolarımı beğeniyo kendisi:9:

Eeeee onunda dediği gibi güzele bakmak sevappp..

Ağlamaa sennnn..Süper bir yazı ama değilmii.Bilemedimm burada bulamadım başka sitenin linkini paylaşabiliyormuyuzz.Yada yazıyı kopyalasakmı ki acepp..

büyük aşk sizinki saygı duyuyorum.......

Duyy tabiii şekerimm sağolasınn:16::16:

canlarımm bende yatıyorum uykuum geldii :) iyi gecelerr:16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16:

İyi geceler canımm..Bakmadın ama galiba face e..eklenemedik halenn:19::19::19:

Haklısın gülden cim..Rabbimin Lütfu da hoş kahrı da hoş..maside aydın millsone akasya çok teşekkürler...iyi dilekleriniz için İnşaallah herşey güzel olacak...

kızlar özelden mail adresinizi yazarsanız yarın eklyeyim sizi..1 hafta evdeyim transfer olsa da olmasa da dinlenmeye ihtiyacım var...soğudum işten güçten yoruldum ayrıca da....

kimseyi germeden acele etmeden özelden yazışıp ekleyebildiklerimizi eklerz artık...ben yatar sabah erken kalkacağım öpüldünüz...görüşmek üzere

sana bakındım face den bulamadım yarın aramaya devamm..ama msn den ekledim caım...yarın herşey yolunda gitsin rabbim yüzünü güldürsün inşallah...haberlerini bekliyor olacam canım arkadaşım..iyi geceler..

canlarımm bende yatıyorum uykuum geldii :) iyi gecelerr:16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16:

uyanık seniii...sen hepimizi gör bi tane bile fotonu koyma face sine...
gerçi bi foto gördüm o senmisin anlamadım amaaaa...iyi geceler cicimm...

ha ha ne yapalım güzele bakmak sevap ... :))

sağol kuzumda daha ben sana bakamadım..face kapattım kaçtımmm:9:

Demek temizlikk yapptın canımm..Ahh ahh yarın bende oturma odasından başlıcamm..Cam silicemm,koltuklarr varrr..Öff pööffffff:18::18:
Ağlamaa sennnn..Süper bir yazı ama değilmii.Bilemedimm burada bulamadım başka sitenin linkini paylaşabiliyormuyuzz.Yada yazıyı kopyalasakmı ki acepp..

yazıyı kopyala bence...çok beğendim...

canım büyük temizlik değildi ama her yer bi el attım yemek yap alışveriş sonra yarın misafirim var birşeyler hazırladım normalde bu tempoya alışkınım ama ameliyattan sonra hep dinleniyordum birden ağır geldiii:27:

Güzellerr bende kaçarrr.Kocişş halı saha maçından gelldiii..İlgi alaka beklerr şimdii..Öptüm hepiniziiii..:54::54::54::54::54::16::16::16::16:

Back
X