• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz !

Güzellerr bende kaçarrr.Kocişş halı saha maçından gelldiii..İlgi alaka beklerr şimdii..Öptüm hepiniziiii..:54::54::54::54::54::16::16::16::16:

iyi geceler..canımmmm..yazı çok anlamlıydı kardeşimin açısından bakmamı sağladı...neler düşündüğünü hissettim ne kadar doğru ifade edilmiş yazıda...

Güzellerr bende kaçarrr.Kocişş halı saha maçından gelldiii..İlgi alaka beklerr şimdii..Öptüm hepiniziiii..:54::54::54::54::54::16::16::16::16:

hadi iyi geceler canımm allah rahatlık versinnn.....

bende çıkıyorum çok yorgunum malum yarında koşuşturmaca olacak ilk fırsatta koşa koşa gelcem size... herkese iyi geceler tatlı rüyalar.....:54::34::34::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::3::3::3::3::3::3::3::3::3::3::3::3:

akasya seni ekledim galiba kontrol eder misin..yatacam uzatmaları oynuyorrum vallaaaa

ben işteyimm.bugün gece nöbetiii... ama birazdan sızıcam galibaa...:26::26:

kızlar yaa iğne yerimde morluk oluştu :5::5::5: bu normal mi :26:

ilk bi kaç iğneden sonra geçer canım..olabilir..vuruş pozisyonuna daha dikkat etmelisin...iğneyi dik tut...etini iki parmağının arasına sıkıştır ve dik batır..ilacı verdikten sonra 5 e kadar say öyle çıkar hemen çıkarırsanda olur...

face tamamdır canım..daha da beni kimse tutamaz yatıyorumm...sana kolay gelsin sızma sakın...

ilk bi kaç iğneden sonra geçer canım..olabilir..vuruş pozisyonuna daha dikkat etmelisin...iğneyi dik tut...etini iki parmağının arasına sıkıştır ve dik batır..ilacı verdikten sonra 5 e kadar say öyle çıkar hemen çıkarırsanda olur...
canım çok sağol yaaa şimdi rahatladım :15: ilk iğne ilk tedavi olunca acemilik fazlaca var :31: çok sağol canım yarın daha dikkatli oluruım :29::54: haa birde iğneden bir müddet sonra ateş bastı sanki beni bunaldım bir süre :37: özellikle ellerim ayaklarım cayır cayır yandı :25:

Ohhhhhhhhhhhhhhhhh hatunlara bakkkk saat kaçaaa kadar yazışmışlar tabi uyursunuz bu saatteee:20::20::20::20::20::20::20:

BEREKETLİİİ GÜZEL BİR GÜN OLSUN ................

23 ünde doktora gittim şimdilik hersey yolunda doktoru sıkıştırdım cinsiyet konusunda şimdilik oğlan ama kesin degil dedi :)))

Ohhhhhhhhhhhhhhhhh hatunlara bakkkk saat kaçaaa kadar yazışmışlar tabi uyursunuz bu saatteee:20::20::20::20::20::20::20:

BEREKETLİİİ GÜZEL BİR GÜN OLSUN ................

yeni kalktım gözlerimi zor açıyorummm valla:37:...kociş hala uyuyoooo...o kalkana kadar hemen sanal aleme akayım dedim:21::21::21:

23 ünde doktora gittim şimdilik hersey yolunda doktoru sıkıştırdım cinsiyet konusunda şimdilik oğlan ama kesin degil dedi :)))

günaydınn canım benimmm...ay yerim ben seninnn oğluşunu...çok mutlu oluyorum böyle haberler alınca kızlara baskı yapıyorum ultrason fotolarını koyun bakalım diyee...sen de ilk fırsatta koy lütfen...maşallahhh çiğdemcimmm rabbim hep sağılıkla ve keyifle devam ettirsinnn...çok mutlu olun inşallahhh...

Back
X