• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz !

ne uğrsuzluğu canım yaaa...boşver öyle şeyleri..rabbim bilir ne olacağını...o lafın denmesinin sebebiii erken dönemlerde ALLAH korusun düşük riski çok kötü bişey olursa alınan eşyalar annenin toparlanması açısından zor olur yani psikolojik açıdan kabullenmesini zorlaştırır...bence al çok hoşuna giden bişey olursa ama mavi alma hem kıza hem erkeğe gidecek renklerden seç şimdilik...fotosunu da bekliyorum kuzunun..

heee tamam çalışanları ayrı tutuyorum o zamannnn...ev hanımlarına diyorummmm...gez canım sen gez...

günaydın canım...bence hayra alamet..maşallahhh...

denemek isterim ama dün gece kızlarla face yoğunluğumuz oldu özelden çok mesaj aldım ve mesaj kutum dolduğu için boşalttım o arada senin bilgilerinde gittiii..bana özelden yaz yine canım..

inşallah güldencim yaaaa:21::21:
gönderdim tatlım mesaj kutuna göz at:31:

yok kuzum bulamıyorum msn den ekliyorum ordan kabul et bi de o şekilde faceden bulmaya çalışacam

yok kuzum bulamıyorum msn den ekliyorum ordan kabul et bi de o şekilde faceden bulmaya çalışacam

nasıl ama yaa???
herkese açığım ben ama..senin adın soyadında bir sürü insan çıktı ama resmin aynısından yoktu:26:

gunaydinnnnn kizlar nasilsiniz?:3::3:
egunalcim benim durumu guncelleyebilirsin tatlim,adet kanamam resmi olarak basladi:19:

günaydınnn canım...
durumunu güncellerim ilk fırsatta...
demek resmiyete kavuştuuuuu...
napalım canın sağolsun dimi amaaa...
belki yine kendiliğinden süpriz yapar...

ohh ohh masallah ben proteste ederken face konusuna kimse sicak bakmiyordu..)))) simdi ise almis basini gitmis face grubu hihh:19::19:
olsun dislanalim farketmez,caniniz saolsun :34:

Back
X