ohh ohh masallah ben proteste ederken face konusuna kimse sicak bakmiyordu..)))) simdi ise almis basini gitmis face grubu hihh
olsun dislanalim farketmez,caniniz saolsun![]()
yok kuzum ısteyen eklıyorrrr aaaa dıslanma yokkkkk kuzummmm sevıyoruz senı ....
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ohh ohh masallah ben proteste ederken face konusuna kimse sicak bakmiyordu..)))) simdi ise almis basini gitmis face grubu hihh
günaydınnn canım...
durumunu güncellerim ilk fırsatta...
demek resmiyete kavuştuuuuu...
napalım canın sağolsun dimi amaaa...
belki yine kendiliğinden süpriz yapar...
minecim çok sağol..inşallah bu ilk denemem ya acemi olduğumdan herşey beni panikletiyor..
sen ne çabuk adet oldun ya..
gunaydın cnm hayırlısı degılmıs kuzummmmm .......
kızlar ben kahvaltı edip geleyim acıktım çoook![]()
bende seni güzellikkk![]()
evet sorma ya resmi acilis yaptik gece..)) arkadasimin kinasina gittim dun gece,valla kac yillik stresimi attim geldim,ne kurt varmis icimde hepsini oralara doktummm geldim
epey bi yazismissiniz ya,nerden basliyacagim bilemedim:44: son safyalardan basladim yine okumaya, dun gece epeybi senin kafa epey bi dolmus
anacigim simdi ben diyorum birakin face ne isiniz var![]()
inallah olucak canim,moralini yuksek tut,kendini fazla dinleme gerisi allahima kalmis
canim benim hep boyle 4 tedavimdede test gunene bile gidemiyorum hep erken kanama basliyor
galiba bi sorunmu var bilmiyorum ki:44:
kaç günde bir oluyorsun ki cnm bnm adetini
kızlarrrr ben çıkıorumm...eve gidicem iş güç yarını da eşimle geçireceğimm pazartesi görüşürüz artık evde net yok ya o yuzden giremeyeceğimm öptüm sizi![]()
saol canim,evet hayirlisi boyleymis
sen nasilsin? galiba sen girmedin bu face gurubuna..)))
afiyet olsun bebişlerine kan olsun inşallahhh..
he he he sonunda kavuştukkk...
bebişinin kalacağı varsada bu kadar kurt dökmeden sonra vazgeçmiştirrr...
boşver okuma kuzum..valla dün acıklı bir haldeydim...nasıl bir yoğunluk anlatamam...ama senide istiyom ben ver adreslerini banaaa
seni uyanik seni..)))yok cnm gırdım ben aslında egunal 35ızmır ve ekın var bendede
akasyada bızı gormek ıcın actı onu gordumde eklemdım sormadan egunalın duvarından bakıyorum kım kım dıye bennnn caktırmaaaa![]()
afiyet olsun bebişlerine kan olsun inşallahhh..
he he he sonunda kavuştukkk...
bebişinin kalacağı varsada bu kadar kurt dökmeden sonra vazgeçmiştirrr...
boşver okuma kuzum..valla dün acıklı bir haldeydim...nasıl bir yoğunluk anlatamam...ama senide istiyom ben ver adreslerini banaaa
kızlarrrr ben çıkıorumm...eve gidicem iş güç yarını da eşimle geçireceğimm pazartesi görüşürüz artık evde net yok ya o yuzden giremeyeceğimm öptüm sizi![]()
29-30 gunde
ama onceki tedavilerimde progest.kullaniyordum o adeti getirmemesi gerekiyor,ona ragmen erken geliyordu
bilemiyorum artik
yok cnm gırdım ben aslında egunal 35ızmır ve ekın var bendede
akasyada bızı gormek ıcın actı onu gordumde eklemdım sormadan egunalın duvarından bakıyorum kım kım dıye bennnn caktırmaaaa![]()
dün ne oldu anlamadan bir anda face alemine daldık...senide ekleyelim kuzum yaz bilgilerini özelden...