• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz !

elvan nasil gidiyor bekleyis?canim

valla bekleyiş biraz ağrılı biraz korkulu ve endişeli ama yinede umutlu gidiyo.
şu dış gebelik korkusunu atamıyorum içimden bir türlü. son günlerde topiğe bile adapte olamıyorum.
dün 8. günümdü idrar testi yaptım ikinci çizgi silikten biraz daha belirgin çıktı ama hiç etkilenmedim, kandada görsem pozitifi inan hiç birşey değişmeyecek. ne zaman küçük bir kese içinde pıt pıt atan kalbi gördüm işte o zaman ancak inanırım hamile olduğuma.

canım biz sadece keçiboynuzu kullanıyoruz bide sabahları incir yiyo...aslında proxeed klomen de kullansın istiyorum ama doktorumuz ilaç vermedi 1 ay sonra kontrol dedi belki ozaman verir.....bal polen hiç kullanmadı bikaç yerde baktım ufak tüplerin içinde ama eczaneden alınması en dorusu sanırım ama alıcam bende mutlaka keçi boynuzuyla beraber kullanılıyomu :16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16:

kuzu saraçoğlu benim kocayada bi çay göndermiş haftada 2 defa içicek keçibonuzu pekmezi gönderdi bide evicap içecek dedi oda vitamin klomen hariç diğerleri vitamin alabilirsin bence

valla bekleyiş biraz ağrılı biraz korkulu ve endişeli ama yinede umutlu gidiyo.
şu dış gebelik korkusunu atamıyorum içimden bir türlü. son günlerde topiğe bile adapte olamıyorum.
dün 8. günümdü idrar testi yaptım ikinci çizgi silikten biraz daha belirgin çıktı ama hiç etkilenmedim, kandada görsem pozitifi inan hiç birşey değişmeyecek. ne zaman küçük bir kese içinde pıt pıt atan kalbi gördüm işte o zaman ancak inanırım hamile olduğuma.

haklisin zor bi surec ama az kaldi,lutfen kotu seyleri dusunme,kotu seyler yasaninca insan etkisinden cikamiyor ama bu yeni bi baslangic,kafandan sil eskiyi
insallah pozitif olacak ..

canim benim kanamam basladi bile.test gunune bile gidemiyorum
kismet

haklisin zor bi surec ama az kaldi,lutfen kotu seyleri dusunme,kotu seyler yasaninca insan etkisinden cikamiyor ama bu yeni bi baslangic,kafandan sil eskiyi
insallah pozitif olacak ..

canim benim kanamam basladi bile.test gunune bile gidemiyorum
kismet

haklısın cnm. inşallah:16:
ciddimisin demek kanaman başladı ama sen yinede yaptır kan testini hiç belli olmaz.

kuzu saraçoğlu benim kocayada bi çay göndermiş haftada 2 defa içicek keçibonuzu pekmezi gönderdi bide evicap içecek dedi oda vitamin klomen hariç diğerleri vitamin alabilirsin bence

bende dedim eşime bi arayalım diye oralı bile olmadı ya o nası bi çay bide evicap eczaneden alıcam dimi korkuyorum dokunur diye ama mecbur almam lazım protex veya evicap hangisini alsam diye düşünüp duruyorum...canım sizin sayıdamı az dı

bende dedim eşime bi arayalım diye oralı bile olmadı ya o nası bi çay bide evicap eczaneden alıcam dimi korkuyorum dokunur diye ama mecbur almam lazım protex veya evicap hangisini alsam diye düşünüp duruyorum...canım sizin sayıdamı az dı
kuzum bizde sayı az değil ileri hızlıda ve morfolojide sorun var geçmiş sayfalarda neler aldığım yazıyo 450 tl verdim 3 aylık kür bana verdikleri hem benim için hemde koca için verdi senden tüm sorunlarını anlatıyon sana bilgi veriyolar onqa göre kür uyguluyolar bakalım millstone de oradan aldı inş.şifa buluruz kuzum sen doktrunu ara vitamin alıyımmı diye sor gene:44:evicap e vitamini spermlerde etkisi çok büyükmüş

Back
X