• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz !

kuzum bizde sayı az değil ileri hızlıda ve morfolojide sorun var geçmiş sayfalarda neler aldığım yazıyo 450 tl verdim 3 aylık kür bana verdikleri hem benim için hemde koca için verdi senden tüm sorunlarını anlatıyon sana bilgi veriyolar onqa göre kür uyguluyolar bakalım millstone de oradan aldı inş.şifa buluruz kuzum sen doktrunu ara vitamin alıyımmı diye sor gene:44:evicap e vitamini spermlerde etkisi çok büyükmüş

tamam talım çok sagol inşallah güzel sonuçlar alırsınız doktorla konuşup evicap alıyım 3 ay geçsinde duruma göre bizde ararız

tamam talım çok sagol inşallah güzel sonuçlar alırsınız doktorla konuşup evicap alıyım 3 ay geçsinde duruma göre bizde ararız

pekmez de yedir yada keçiboynuzu kürü uygula bide kayfee iyi geliyoo he bide hoca not yazmış kereviz ve enginar yesin dedi turşu,adaçayı aşırı tatlılar kızartmalar asitli içecekler tüketilmemesi gerekiyomuş

pekmez de yedir yada keçiboynuzu kürü uygula bide kayfee iyi geliyoo he bide hoca not yazmış kereviz ve enginar yesin dedi turşu,adaçayı aşırı tatlılar kızartmalar asitli içecekler tüketilmemesi gerekiyomuş
keçiboynuzu kürünü içiyo pekmezinide arada yiyo kereviz ve enginarı hiç sevmem ama kocacım için yapım bari....kahvede mi iyi geliyomuş duymamıştım onuda yapıyım.

keçiboynuzu kürünü içiyo pekmezinide arada yiyo kereviz ve enginarı hiç sevmem ama kocacım için yapım bari....kahvede mi iyi geliyomuş duymamıştım onuda yapıyım.

nohut çok iyiymiş. 35 izmir. iyi bi dr.a gitti o sölemiş. bence sen onunlada bi konuş yani yazış

arkadaşlar prolaktin sorunu olanlar

Prolaktin hormonu yüksek olan kişilerin aşağıdaki yiyecek ve içecekleri tüketmemeleri gereklidir:
Kuru veya yaş incir, dereotu, taze veya kuru üzüm, havuç, rezene çayı, soda,bira,taze veya kuru dut ve anason

bunları tikate alın arkadaşlar

adını andım az önce:))))) kulakların çınladı damı geldin tatlm...

aaa evet canım benim:)) geçmişi okudum şimdi aklım karıştı gizli yaptım grubu ama kapatabilirim herkes rahatsız oldu anladığım kadarı ile aslında hiç bir paylaşım da olmadı ama tüp bebekle ilgili ama kapatmak bir tıklamaya bakar yani herkes gibi benimde kimse bilmiyor bende bilinmesinden rahatsız olurum ve bu nedenlede gizli yaptım biraz önce ayarları değiştirdim....duvarında yayınlananlarda duvara çıkan yaıznın yanındaki oka tıklayıp tüm haberleri gizleyebilirler ama dediğim gibi kapatmak bir tıklamaya bakar....

bunun dışında kötüyüm demin yolda hem ağladım hem yürüdüm hem konuştum kendi kendimee bebek eşyası ütülemeye gittim marrta bi tanıdığım doğum yapacak bunun dışında 2 tane hamile haberi aldım aynı anda çook ssevindim hele bitanesi heycanla bekliyodum oda kaderdaşım benim oda tüp bebek yaptı asm de bugün test yaptı ve değeri 480 çıktı inanılmaz mutlu oldum.....
ama gene kendim için üzgünüm..............

biraz evimi temizlicem ara ara bakarım sizlere............kafamın dağılması gerek.........kötüyüm çok

aaa evet canım benim:)) geçmişi okudum şimdi aklım karıştı gizli yaptım grubu ama kapatabilirim herkes rahatsız oldu anladığım kadarı ile aslında hiç bir paylaşım da olmadı ama tüp bebekle ilgili ama kapatmak bir tıklamaya bakar yani herkes gibi benimde kimse bilmiyor bende bilinmesinden rahatsız olurum ve bu nedenlede gizli yaptım biraz önce ayarları değiştirdim....duvarında yayınlananlarda duvara çıkan yaıznın yanındaki oka tıklayıp tüm haberleri gizleyebilirler ama dediğim gibi kapatmak bir tıklamaya bakar....

bunun dışında kötüyüm demin yolda hem ağladım hem yürüdüm hem konuştum kendi kendimee bebek eşyası ütülemeye gittim marrta bi tanıdığım doğum yapacak bunun dışında 2 tane hamile haberi aldım aynı anda çook ssevindim hele bitanesi heycanla bekliyodum oda kaderdaşım benim oda tüp bebek yaptı asm de bugün test yaptı ve değeri 480 çıktı inanılmaz mutlu oldum.....

biraz evimi temizlicem ara ara bakarım sizlere............kafamın dağılması gerek.........kötüyüm çok

canımsın.... üzme kendini neolur.. biliyorum çok zor ama elden bişey gelmiyo... tek yapabileceğimiz rabbime sığınıp ondan dilemek.... ama ben inanıyorum bu sefer tedavin çok güzel geçicek ve sen cümle aleme haykıracaksın hamileyim diye...... kaan'ın cennetten senin kucağına düşmeyi bekliyo.....

canımsın.... üzme kendini neolur.. biliyorum çok zor ama elden bişey gelmiyo... tek yapabileceğimiz rabbime sığınıp ondan dilemek.... ama ben inanıyorum bu sefer tedavin çok güzel geçicek ve sen cümle aleme haykıracaksın hamileyim diye...... kaan'ın cennetten senin kucağına düşmeyi bekliyo.....

son cümlen ağlattı beni..........inşallah canım

canım bugün pek bi dertlenmişsin bu ara ara hepimizin yaşadığı şeyler...başkasının hamileliğine sevinirken bir yanımızın hep eksik kalmasııı...face işide tamamen güvenlikle alakalı canım..tabiki bir tıkla kapanabilir...ben fazla takılmadığım için gizlilikle ilgili bir fikrim yok..siz sorun olmaz diyorsanız tabikide varım bende...senden farklı düşünmüyorum yaniii millstone de aynı fikirde...

hepimizde şu anda senin duygularını çok iyi anlıyoruz bi tanem. hepimizde bir hamile yada bebek hbri aldığımızda onlar adına sevinirken kendimiz için birkez daha üzülüyoruz. üzüntümüzü anlamasınlar diye içimiz kan ağlarken onlara gülücükler atmaya çalışmak gerçekten çok zor. ama sabretmekten başka yapıcak bişey yok. bizim çok güçlü olmamız lazım.

kızlar geldim ama başım çok ağrıyor biraz yatayım ilk fırsatta gelirim aranıza...

cnm bunları bende yaşadım, yaşıyorum..
hatta şimdiden olumsuz sonuç alınca nasıl yıkılacağım bile gözümün önünde..
ki olumluda olsa bununla bitmeyecek..sağlıklı bir hamilelik falan filan...kendi tedavimizi kendimiz üstlenmeliyiz sanırım..bazı ortamlaradan uzak durmak kendi menfaatimize..
kadın olmak böyle birşey işte..birden durum çok iyiyken hormonlar devreye girip bizi üzgün bir hale sokabiliyor
üzülme..:29: muhakkak birgün bizimde meleklerimiz gelecek..sadece bizimkiler kimilerine göre kolay yoldan gelemiyorlar o kadar..nazlılar ya azıcık..

Back
X