• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz !

hain nettt nasılsın gülüm

İyiyim canım iş yaptım bugün birazz..Yoruldumm,tuhafımm bayağıı..İstemeye istemeye yappıyorum nedennsee.Geç vakit başladımm anca o.odası mutfak camı bitti.Perdeler güneşlikler yıkandı ütülendi falan..Salı günüde annem gelicek yardım edicekk..Öylee sen ne yapptın nasılsınn..

kızlar canım çok sıkkın ya..ağlıyorum..bebeklerimin benimle olmadığına kanaat getirdim iyiden iyiye..
biliyorum nasibimde varsa olur diyeceksiniz ama..
ben nasıl olurda biraz daha beklemeden duş aldım..bu da bahanesi ama içimden birşey koptu gitti sanki..çok umutsuzum çok..
belkide günlerdir sıktım kendimi patladım bugün bilmiyorum..ama çok kötüyüm

saçmaladığının ve kendini boş yere strese soktuğunun farkındasın dimi??
bebişe de zarar veriyosun böyle yaparak..... derhal sakinleşip normale dön.....

valla şu an bu görüntü bana çok iyi geldiii..içim kıpır kıpır oldu bebek sevesim geldi yineee...nasıl güzeller yaaa bana bi tanesi yeter fazlasında gözüm yoookkk yerim ben onlarııı

canım bitanem rabbim sana bi an once iki tane melekk gondersiinnn üc tane de olurr :):16::16::16:

kızlar canım çok sıkkın ya..ağlıyorum..bebeklerimin benimle olmadığına kanaat getirdim iyiden iyiye..
ben nasıl olurda biraz daha beklemeden duş aldım..bu da bahanesi ama içimden birşey koptu gitti sanki..çok umutsuzum çok..

işte ben buna gülerimmmm...beklenen sonnnn...ağlama nöbetleri,depresif bir hal,umutsuzluk ve hormonlar seni ele geçirmiş...şu an böyle düşünmen normal kuzum...

neden buna taktın anlamadım canım yaaa neden kendini suçluyosunki ayrıca adamlar yıkanmayın demiyoki önemli olan çok sıcak su olmaması ve hazneyi yıkamamak bunları yapmadıysan lütfen korkma ve negatifte olsa allah korusun buna bağlama tabiki yıkanacaksın 12 gün nasıl yıkanmadan durabilirisnki ??? içini ferahh tuttt onlarla konuşşş iletişim kurr mutlu ollll hissetsinler seni....

kızlar ekinin hepinize selamı var...bugün randevusu vardı herşey yolundaymış çok şükür...kocişide izmirden gelmiş hasret gideriyorlarmış...

aleykum selam gidersin yazık eşine en ihtiyaç duyacağı zamanda ayrı kalıyorlar....

İyiyim canım iş yaptım bugün birazz..Yoruldumm,tuhafımm bayağıı..İstemeye istemeye yappıyorum nedennsee.Geç vakit başladımm anca o.odası mutfak camı bitti.Perdeler güneşlikler yıkandı ütülendi falan..Salı günüde annem gelicek yardım edicekk..Öylee sen ne yapptın nasılsınn..

maşşallah ii yapmışsın canım darısı bana gerçi ben hem kendi evimi hem anneminkine temizliğe gidecem. allahtan eve yardımcı gelecek anneminkinede ablam var :))) bugünde yorucuydu daha vücudum tam toplanmamış misafirlerim var dı dünü bugunü öncesi sonrası çoook yoruldum... allahtan gelenler çok ii insanlar biraraya gelmek ii geldi ...

ben geldim ağladım ağladım annem geldi oda ağladı karşılıklı ağlaştıkkk bütün evimi temizledim saat 9 da cam siliyodum düşünebiliyomusunuz silmediğim hiç bişi kalmadı evde arada aşağa inip çocukları bile yıkadım yeğenlerimi nasıl gaza geldiysem artık hıncımı aldım azda olsa.......... kek bile yaptım ...........

arkadaşlar hamile kalmak isteyenler papatya çayından uzak dursunlar papatya çayı hamile kalmayı zorlaştırıyor hatta nerdeyse engelliyor...

saçmaladığının ve kendini boş yere strese soktuğunun farkındasın dimi??
bebişe de zarar veriyosun böyle yaparak..... derhal sakinleşip normale dön.....

işte ben buna gülerimmmm...beklenen sonnnn...ağlama nöbetleri,depresif bir hal,umutsuzluk ve hormonlar seni ele geçirmiş...şu an böyle düşünmen normal kuzum...

kızlar inanın canım çok sıkkın..kaç gündür kendimi sıkıyorum ama buraya kadarmış..
inanın 2,5 yıldır hep mücadele..biliyorum tüm bunları sizde yaşadınız ama alıp başımı gitmek istiyorum bazen..hemen cuma gelsin sonuç ne olursa olsun ama biran önce ortaya çıksın istiyorum..
eşim kendini inandırmış durumda olumlu yönde..negatif olursa onumu kendimi mi teselli edeceğim onu bile bilmiyorum..
sorunumuzuda öğrendiğimizde ağlamış 2-3 gün içine kapanmıştı..tekrar öyle olursa..
bakmayın siz bana..dedim ya enerjim düştü benim..

neden buna taktın anlamadım canım yaaa neden kendini suçluyosunki ayrıca adamlar yıkanmayın demiyoki önemli olan çok sıcak su olmaması ve hazneyi yıkamamak bunları yapmadıysan lütfen korkma ve negatifte olsa allah korusun buna bağlama tabiki yıkanacaksın 12 gün nasıl yıkanmadan durabilirisnki ??? içini ferahh tuttt onlarla konuşşş iletişim kurr mutlu ollll hissetsinler seni....

canım zaten banyo bahanesi dedim ya..
konu kafamdakiler..git-geller..acabalar...

ben geldim ağladım ağladım annem geldi oda ağladı karşılıklı ağlaştıkkk bütün evimi temizledim saat 9 da cam siliyodum düşünebiliyomusunuz silmediğim hiç bişi kalmadı evde arada aşağa inip çocukları bile yıkadım yeğenlerimi nasıl gaza geldiysem artık hıncımı aldım azda olsa.......... kek bile yaptım ...........

ay keşke bende yakınlarında olsaydım da bana da bi kese atıverseydinnn elin değmişken:9:
kek servisine başla çabuk topiğe ben büyük dilim isterim amaaaa..
bu da gelir,bu da geçer ağlamaaaaa.....

Valla takdire şayansınn..Bende de tamm tersi kılımı kıpırdatmak istemem oluyo..Ahhh ahhh darısı başımaa allkışş bendenn sanannnn adaşımmm:46::46::46::46::46::46::46::46::46:

ay keşke bende yakınlarında olsaydım da bana da bi kese atıverseydinnn elin değmişken:9:

Yaaa gell hamam sefası yapalımm senin o incecik kıvrımlı beline ben atayımm keseyii:1::1::1::1:Kimselere kapptırmammmm heyyyyyyyyyyttt

Not:Fotolara bayıldımm..Pembe-beyaz favorimmm.Ama kıskanndımm yawwwwwwwwwwww:14::14::14::14::14:Anladınn sennn onuuu...:16::16::16::16::16:

istediğin kese olsun gülüm.... keki yolluyom şimdi afiyet olsun....ağlamak güzldir rahatladımm ama devam eder gibi geliyor bana içim ağlıyor zatenn o hiç susmuyor ne yazıkki....

herkezin gözü yaşlı topikte....yakında su bascak topiği.... ama inşallah hepiniz için sırasıyla sevinç gözyaşları dökücez.....

eğer daha önce okumadıysa badenurun açtığı 41 yaşında ilk kez hamileyim diye bi topik var okumanı tavsiye ederim.. insanı ağlatsada umut veriyo...

herkezin gözü yaşlı topikte....yakında su bascak topiği.... ama inşallah hepiniz için sırasıyla sevinç gözyaşları dökücez.....

eğer daha önce okumadıysa badenurun açtığı 41 yaşında ilk kez hamileyim diye bi topik var okumanı tavsiye ederim.. insanı ağlatsada umut veriyo...

ben bulamadım akasya o topiğii:43::43::43::43:

kızlar inanın canım çok sıkkın..kaç gündür kendimi sıkıyorum ama buraya kadarmış..
inanın 2,5 yıldır hep mücadele..biliyorum tüm bunları sizde yaşadınız ama alıp başımı gitmek istiyorum bazen..hemen cuma gelsin sonuç ne olursa olsun ama biran önce ortaya çıksın istiyorum..
eşim kendini inandırmış durumda olumlu yönde..negatif olursa onumu kendimi mi teselli edeceğim onu bile bilmiyorum..
sorunumuzuda öğrendiğimizde ağlamış 2-3 gün içine kapanmıştı..tekrar öyle olursa..
bakmayın siz bana..dedim ya enerjim düştü benim..

herkese kendi yaşadığı ağır ve büyük gelir..sanki kendi derdinden daha büyüğü yokmuş gibi gelir çekerken...sen 2,5 yıldır uğraşıyorum dedin ya 7 yıldır uğraşıyorum ben o zaman ben ne yapayımmmmm...arada bir bende umutsuzluğa düşüyorum ama hep şükrediyorum ya daha kötü bir durumda olsaydım ya imkanım olmasaydı tedavi için ya da sağlığımız tüp bebek yapmaya bile uygun olmasaydı o zaman ne yapardım diye düşünüyorum kendimi rahatlatıyorum..normal yolla anne olabilen şanslı guruba dahil olamadık ama anne olamayacaz demek değil bu...bizimde sınavımız bu...

canım zaten banyo bahanesi dedim ya..
konu kafamdakiler..git-geller..acabalar...

hormonların alt üst bitanem ben 3 defa yaşadım bunu ne yazıkki seni çok iyi anlıyorum umutsuzluğa düşmeee topla kendini şimdi silkelen tmm de oldu de içimdeler de benimle birlikte de sev onuu bende senin gibiyaptım teste gittiğimde bile ağlıyodum hüngür hüngür sonuç almadan daha ama hep kendime yapmışım....

düşüncelerimiz hayatımızı yönetir .............

Aklını düzelttiğin zaman yaşamın geri kalanı da yerine oturacaktır... çünkü insanın hayatının yöneticisi akıldır....( çok sevdiğim bir sözdür her nekadar uygulayamasamda ama bunu dene )

ben güzel olacağına eminim ....

o kadar detaya inmedik canım...yarın öğrenirim...

AMİİNNN inşallah canım bende bu kez 2 embriyo koydurcam belki ikiz annesi olurummm

ay amin inşallahhhh ne güzelde yakışır sanaaaa annelikk bi hafta mı kaldı adetine hadi az kaldıı :54:

Back
X