• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz !

herkese kendi yaşadığı ağır ve büyük gelir..sanki kendi derdinden daha büyüğü yokmuş gibi gelir çekerken...sen 2,5 yıldır uğraşıyorum dedin ya 7 yıldır uğraşıyorum ben o zaman ben ne yapayımmmmm...arada bir bende umutsuzluğa düşüyorum ama hep şükrediyorum ya daha kötü bir durumda olsaydım ya imkanım olmasaydı tedavi için ya da sağlığımız tüp bebek yapmaya bile uygun olmasaydı o zaman ne yapardım diye düşünüyorum kendimi rahatlatıyorum..normal yolla anne olabilen şanslı guruba dahil olamadık ama anne olamayacaz demek değil bu...bizimde sınavımız bu...

normalde her durumda şükreden,Allaha sığınan bir insanım bende cnm..
evet herkese kendi derdi büyük gelir..
ama dedimya patladım bende birden kendimi çok dinledim..
Allahım bekletmesin bizleri..Rabbim yuvamızı şenlendirsin inşallah

Yaaa gell hamam sefası yapalımm senin o incecik kıvrımlı beline ben atayımm keseyii:1::1::1::1:Kimselere kapptırmammmm heyyyyyyyyyyttt
Not:Fotolara bayıldımm..Pembe-beyaz favorimmm.Ama kıskanndımm yawwwwwwwwwwww:14::14::14::14::14:Anladınn sennn onuuu...:16::16::16::16::16:

he he he gördün demek...ben o resimde poz verdim ama kar beyaz vücudum olduğu içim biraz fazla güneşte kalmam münasebetiyle sırtım yandı nasıl acı çekiyorum orda ama foto çekiliyom diye havamı bozmuyorum...ertesi gün ankaraya döndük ben doğru acile nasıl yanıyorum anlatamam sürmediğim krem kalmadı...çok acı çekiyorum diye doktor bana sakinşleştirici yapmış bende yanığa iyi gelecek sanıyorum vurdu iğneyi ben leyla oldum uyuştum resmen...eşimde naptınız karıma diye ortalığı ayağa kaldırdı sonra dediler sakinleştirici vurduk diyeee...gerçi ben sakindim amaaa:9: pembe beyazı bende çok seviyorum şu anda bile üzerimde pembe bişiler var...çok özel fotolar onlar...

açtım kendime yabancı hareketli dıp dıs dıp dıslı bir müzik..:24::24::24:
kafamı toplamam lazım hemen hemen

he he he gördün demek...ben o resimde poz verdim ama kar beyaz vücudum olduğu içim biraz fazla güneşte kalmam münasebetiyle sırtım yandı nasıl acı çekiyorum orda ama foto çekiliyom diye havamı bozmuyorum...ertesi gün ankaraya döndük ben doğru acile nasıl yanıyorum anlatamam sürmediğim krem kalmadı...çok acı çekiyorum diye doktor bana sakinşleştirici yapmış bende yanığa iyi gelecek sanıyorum vurdu iğneyi ben leyla oldum uyuştum resmen...eşimde naptınız karıma diye ortalığı ayağa kaldırdı sonra dediler sakinleştirici vurduk diyeee...gerçi ben sakindim amaaa:9: pembe beyazı bende çok seviyorum şu anda bile üzerimde pembe bişiler var...çok özel fotolar onlar...

Ayyy gözümden yaşş geldii genee..Demek yanık diye gittiniz ama gördülerr sarışın çıtır düşmüşş bayılttılarr:1::1::1::1: Eşinde garibimm kim bilir neye uğradığını şaşırmıştırr.Hatunu elden gidiyorr diyeee..:32::32::32::32::32::32::32: Çok özell çookkk..

pembe hastasıyım bende..banyomda ağırlık pembede..pijamalarımda pembedir hep:12::12:

kızlar iyi geceler ben ufaktan film izlemeye gidiyorum ......malum hafta sonu kocamın maçları bitti beni bekler fener yenildi keyfi çok yerinde bozmayım :))))

ay amin inşallahhhh ne güzelde yakışır sanaaaa annelikk bi hafta mı kaldı adetine hadi az kaldıı :54:

:16::16::16::16::16:evet canım bir hafta sonra 2.tedavi start alıyooooo...

açtım kendime yabancı hareketli dıp dıs dıp dıslı bir müzik..:24::24::24:
kafamı toplamam lazım hemen hemen

afferin sana bak eşlik ediyom :24::24: :118:

Ayyy gözümden yaşş geldii genee..Demek yanık diye gittiniz ama gördülerr sarışın çıtır düşmüşş bayılttılarr:1::1::1::1: Eşinde garibimm kim bilir neye uğradığını şaşırmıştırr.Hatunu elden gidiyorr diyeee..:32::32::32::32::32::32::32: Çok özell çookkk..

he valla yanık diye gittik canım yanıyo diye herif bana sakinleştirici vurmuş 5 dk sonra bi baktım dünya daha hızlı dönüyooo...delirdim ama belli edemiyom çünkü sakinleştirilmişim aslında içimden bağırmak küfretmek geliyooo yapamıyommm sakin sakin takılıyommm yazık kocacım panik halde tabii...traji komik bir gece geçirmiştik...

pembe hastasıyım bende..banyomda ağırlık pembede..pijamalarımda pembedir hep:12::12:

sırf pembe yüzünden kız doğuracam zaten

:16::16::16::16::16:evet canım bir hafta sonra 2.tedavi start alıyooooo...

afferin sana bak eşlik ediyom :24::24: :118:

he valla yanık diye gittik canım yanıyo diye herif bana sakinleştirici vurmuş 5 dk sonra bi baktım dünya daha hızlı dönüyooo...delirdim ama belli edemiyom çünkü sakinleştirilmişim aslında içimden bağırmak küfretmek geliyooo yapamıyommm sakin sakin takılıyommm yazık kocacım panik halde tabii...traji komik bir gece geçirmiştik...

sırf pembe yüzünden kız doğuracam zaten

Allah gönlüne göre versin...
bizim bebek odamız hazır kurulu..pembe beyaz çok tatlı görsen:emir_bebek:

Allah gönlüne göre versin...
bizim bebek odamız hazır kurulu..pembe beyaz çok tatlı görsen:emir_bebek:

kız ALLAH iyiliğini versin odayımı hazırladınız şimdiden..eşyalardamı varr...kuzum siz doğmamış çocuğa don biçmişiniz...sen o odayı gördükçe dertlerin depreşir...

kız ALLAH iyiliğini versin odayımı hazırladınız şimdiden..eşyalardamı varr...kuzum siz doğmamış çocuğa don biçmişiniz...sen o odayı gördükçe dertlerin depreşir...

ya cnm orası muamma zaten..bende kızdım eşime ama
eşimin patronu verdi odayı bize 1 yıl kullanmışlar hatta kullanmamışlar gibi birşey..
eşimde bana sormadan tutmuş getirmiş..ama görsen sıfır çok temiz..
bende kullanır başkasına veririm sonra geç odası alırım dedim kuzucuklarımaa
çünkü bebek odası bana gereksiz geliyor..bir beşik yetiyor ona neticede

Son düzenleme:
ay canımmm tüylerim diken diken oldu...hayır olsun daha doğrusu gerçek olsun inşallahhhhhhh...böyle bir rüya şimdimi hatırlanır cicim...bak nasıl sevindim...gerçek olursa rüyan dile benden ne dilersen...ah ah bu bile beni şu an çok mutlu etti bi de gerçek olsa nasıl mutlu olacam kimbilir:16::16::16:

dediğin gibi canım hayırlısı olsun...bir çoğumuz negatifi gördük ama tekrar denemelerimize başladık ve başlayacaz...anne olana kadar pes etmek yok...

e,günalım inşallah gerçek olur sana bi örnek tabi ALLAH bilir ama bizim bi kiracımız vardı zehra abla 8 senedir bebegi olmuyodu her ay heycanla giderdim yanına bişey varmı diye tabi yok bizim evden eşinin işi geregi taşındılar ama hiç kopmadık bigün rüyamda gördüm hamile hemen aradım zehra abla bişey varmı dedim önce kısık bi sesle yok dedi seni rüyamda hamile gördüm dedim güldü yok fundam yok nerdee geçti artık benden dedi 35 yaşında.......nolur benim biraz hatrım varsa test yap dedim neyse o gün test yaptımı bilmiyorum 2 gün sonra size yemin ediyorum beni aradı funda hamileyim rüyan çıktı dedi ben şok oldum allahım ben ermişmiyim neyim dedim ve şuan bebek dogdu 1 haftalık henüz görmeye gitmedim....içime dogmuş demekki ALLAHIM sana ve tüm bebek hasretiyele yananlara nasip etsin kurban oldugum ALLAHIM kimseyi böyle sınamasın çok zorrrrr...

kızlar bana müsade...
bugünde yorucu ve kafa karışıklığıyla geçti..kaldı 5 gün..
iyi geceler bol bebişli rüyalarrr..:54::54::54:

ya cnm orası muamma zaten..bende kızdım eşime ama
eşimin patronu verdi odayı bize 1 yıl kullanmışlar hatta kullanmamışlar gibi birşey..
eşimde bana sormadan tutmuş getirmiş..ama görsen sıfır çok temiz..
bende kullanır başkasına veririm sonra geç odası alırım dedim kuzucuklarımaa
çünkü bebek odası bana gereksiz geliyor..bir beşik yetiyor ona neticede

heee tamam o zaman...iyi olmuşta ya erkek doğurursan:9:

e,günalım inşallah gerçek olur sana bi örnek tabi ALLAH bilir ama bizim bi kiracımız vardı zehra abla 8 senedir bebegi olmuyodu her ay heycanla giderdim yanına bişey varmı diye tabi yok bizim evden eşinin işi geregi taşındılar ama hiç kopmadık bigün rüyamda gördüm hamile hemen aradım zehra abla bişey varmı dedim önce kısık bi sesle yok dedi seni rüyamda hamile gördüm dedim güldü yok fundam yok nerdee geçti artık benden dedi 35 yaşında.......nolur benim biraz hatrım varsa test yap dedim neyse o gün test yaptımı bilmiyorum 2 gün sonra size yemin ediyorum beni aradı funda hamileyim rüyan çıktı dedi ben şok oldum allahım ben ermişmiyim neyim dedim ve şuan bebek dogdu 1 haftalık henüz görmeye gitmedim....içime dogmuş demekki ALLAHIM sana ve tüm bebek hasretiyele yananlara nasip etsin kurban oldugum ALLAHIM kimseyi böyle sınamasın çok zorrrrr...

ayyy bak yine çok heyecanlandım ne güzel şeyler anlatıyorsun sen öyleee...kız funda sarılıp öpesim geldi seniii:48:..bakalım bir hafta sonra belli olur kendiliğinden hamile kalabilirim sebepsiz infertilite olduğu için...sen böyle deyince durduk yere içim kıpır kıpır oldu...eğer bu rüyanda doğru çıksın önünde saygıyla eğilecem ve ermiş olduğunu düşünecem hadi inşallah bakalım...

ayyy bak yine çok heyecanlandım ne güzel şeyler anlatıyorsun sen öyleee...kız funda sarılıp öpesim geldi seniii:48:..bakalım bir hafta sonra belli olur kendiliğinden hamile kalabilirim sebepsiz infertilite olduğu için...sen böyle deyince durduk yere içim kıpır kıpır oldu...eğer bu rüyanda doğru çıksın önünde saygıyla eğilecem ve ermiş olduğunu düşünecem hadi inşallah bakalım...

erkek olursa kişilik bozukluğu olmasın diye eşim kulpları mavi yapacak..:27:
zaten tek pembe yeri çiçekli kulpları:34:

niyeee sesin çıkmıyooooo...

Eklentiler

• $imagesCASZL51N.webp
    $imagesCASZL51N.webp
    7,1 KB · Görüntüleme: 20

Ayyy bak yine çok heyecanlandım ne güzel şeyler anlatıyorsun sen öyleee...kız funda sarılıp öpesim geldi seniii:48:..bakalım bir hafta sonra belli olur kendiliğinden hamile kalabilirim sebepsiz infertilite olduğu için...sen böyle deyince durduk yere içim kıpır kıpır oldu...eğer bu rüyanda doğru çıksın önünde saygıyla eğilecem ve ermiş olduğunu düşünecem hadi inşallah bakalım...

ay kuzum gel sarıl öp ya kıyamam inşallah olur canım neden olmasın ki bak sorunda yokmuş allahım bekletmesin hiçbirimizi

Back
X