- 16 Mart 2009
- 4.803
- 34
- 363
Söylemiyimm kızarrsınn..niyeee sesin çıkmıyooooo...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Söylemiyimm kızarrsınn..niyeee sesin çıkmıyooooo...
ay kuzum gel sarıl öp ya kıyamam inşallah olur canım neden olmasın ki bak sorunda yokmuş allahım bekletmesin hiçbirimizi
Söylemiyimm kızarrsınn..
13 kişi olmuşuz...kızlar varikosel ameliyatı sonrası bilgisi olanlar yazsın bişeylerde seviniyim azcık yaaa....
selam kızlar
bugün sabah merkezegittim rahimde kalınlaşma yeterli düzeyde olmadığı ve sol tarafta yapışıklıklar olduğu için transfer
ertelendi adeti bekleyeceğim ve tekrar bir histereskopi
peşinden ilaç vs tedaviye başlayacağız...:44::44:
kızlar bana müsade...
bugünde yorucu ve kafa karışıklığıyla geçti..kaldı 5 gün..
iyi geceler bol bebişli rüyalarrr..![]()
canım ne yazıyımm 2,5 sene olduu biz olalı..ben derimki ameliyattan sonraki 6 ayda tahlil yapıyorlar ya hanii işte o zaman iyi çıkarsa hemen tüp yap derimm..şimdi bizimm eskisindende kötü oldu..
13 kişi olmuşuz...kızlar varikosel ameliyatı sonrası bilgisi olanlar yazsın bişeylerde seviniyim azcık yaaa....
selam kızlar
bugün sabah merkezegittim rahimde kalınlaşma yeterli düzeyde olmadığı ve sol tarafta yapışıklıklar olduğu için transfer
Ben kaçtım güzelimmm..Yatıcammm..Öpt hepinizi..İyi sohbetler..
selam kızlar
Ben kaçtım güzelimmm..Yatıcammm..Öpt hepinizi..İyi sohbetler..
canım üzülme hayırlısı neyse o olsun allahım çağresi olan dertler versin ilaç tedavisinden sonra umarım yoluna girer herşey sıkma canını er yada geç olucak...
öğleden sonra karasu gelmiş topiğe keşke dek gelebilseydiniz..
Bende merak ediyordum yazdım sabah...neyse canım böylesi daha hayırlı demek...biraz daha bekleyecekler bebişler annesinin sıcak göbişine konmak için..
Iyi geceler de ne yaptığını hala demedin...neyse yarın alırım ifadeni bende yatcam birazdan..iyi geceler sen immm...
aslında o kadar normalim ki... Ne üzüldüm ne sevindim... Nötr bir şekilde günümü geçirdim..belki de hala bebek sahibi olmaya kendimi çok hazırlamamıştım... Zaten transfer olacağına inancım yok denecek kadar azdı sonuçta bir histereskopi geçirdim ve iyileşmenin kalınlaşmanın çok iyi düzeyde olmadığını baştan beri biliyordumm sürpriz olmadı...ayrıca iyi kalitedeki buz bebeklerimi riske atmaya değmezdi...onlar daha iyi bir yatağı hakediyorlar..emeğime çektiğim o kadar çileye değmesini tercih ederim...
O yüzden ek derdim biran önce tedaviye başlayıp şu yapışıklıklardan ve kalınlaşamama probleminden kurtulmak..
Saolun sizin varlığınız bana güç veriyor ve bu kadar soğukkanlı karşılayabiliyorum herşeyi..
tatlım eyer ben yokken gelirse yazsın ben okurum