• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz !

he he he eveeettt bende topiğin kızlarına haber veririm doğru dedin...arkamı sağlama almışım bi kereeee:9:
ilk başlarken herşey çok iyiydi hiç bişeyle uğraşmadım herşeyi onlar yaptı şimdide bi kaç belge için uğraştırıp duruyorlar...bakalım yarın inşallah herşey yolunda giderde gerilim olmaz..mart ayında topikte hamiş patlaması olsun inşallah...mart ayı dama çıkma ayıııı...üreyelim dimiiii...

bende yarın eski hastaneme baskına gidecem kararlıyım..başlarında durup belgelerimi hazırlamalarını bekleyecem olmadı olay çıkaracammm...belgeri aldıktan sonra başkent hastanesini arayıp adet öncesi bir görüşme ve muayene için randevu alacamm...yeni tedavinin ilk adımlarını yarın atıyorum inşallah...

geç kalmış bir günaayyydınnnn...
giremedim kaçgündür hamişl yok galiba:(((
egunalcim yazıcam dedim bende yazyım bari gerek ayrıntılı konuşmam gerek hızlı yazmamdan dolayı 1 sayfa olabülür dedğiin gibi ama yok ne diyecem ki:24:
sana yarın muhtemelen vericekler ama baya bi bekleyeceksin.. benim eski merkzde özeldi canım bunu devletle özelle ilgisi yok küçücük binaydı düşün..bende kendi doktorumun ordan ayrılması olsun orda yaşadığım talhsilikler olsun ayrılmaya karar verdik,eşiem telefonda hazılarız demişler dosya veremeyiz demişler..gelmeden arayın gibi ..neyse gittik zaten skandalları çıktı oara incin top oynuyor bi doktor var bikaç hemşire...sekreter önce isterseniz görüştürelim sizi niye böyle karar verdiniz eşimde açıklamya gerek duymadan gerek yok dedi,hocanın suratınımamı meraklıyız..v ecanım bizi tam 1 saat beklettiler yani 5dk olayı çünkü eski yoğunlukları yok...elimde sadece bi zarf kağıtla çıktım zaten tedaviye başladığımda ekstra tahlil bişey yoktuki zaten yazacakları iğne dozları,e2 okadar...ben zaten boğuluyorum orda oturamıyorum canım yamış orda...aynen herşey onla ryaptı rapor işini bizi hacettepeye götürüdler tabi o ayrı komediydide bi arabaya birsürü kişi almaya çalıştılar..bu anda anlamaya başaldım sanki göz boyamalarını ama takma hermerkz böyledir dedim,durumada benden ve bi arkdaştan başka tiraz eden yoktu,hastanın arabasıda oldu 2araba kurban diyroum ben rapor için götürdüler:26:ilaçları anlaşmalı eczane...elimiz sıcak sudan soğuk suya girmyecekti ama görüdğüm muamele hocanında insafsızlığı kariyer ünün insnaı nekadar bozudğunu gördük çok acı...rabbim insaflı imanlı doktorlara nasip etsin hepimmiizziii.....sende gidince çok uzun sürebilir diyeceksin bi kağıt ama orasıda devlet daha yoğundur:((ayrıca transfer olan embryoların resmini istedim transfer sonrası vermiyolamrış sadece donmuşları verdiler:44:buda tuhaf tabiki vermemeleri..

egunalcim inş.işleirni halleder yeni tedavinede başlarsın canım..allah yardımcın olsun inş.bukez herşey güzel olucakkk...bugünlerde geçicek canımmmm:34::21:ikimizinde 2.denemesi süpper olsun sonuda pozitifff İNŞAALLAH..rabbim ol desin bizim bebişlereee:49:

geç kalmış bir günaayyydınnnn...
giremedim kaçgündür hamişl yok galiba:(((
egunalcim yazıcam dedim bende yazyım bari gerek ayrıntılı konuşmam gerek hızlı yazmamdan dolayı 1 sayfa olabülür dedğiin gibi ama yok ne diyecem ki:24:
sana yarın muhtemelen vericekler ama baya bi bekleyeceksin.. benim eski merkzde özeldi canım bunu devletle özelle ilgisi yok küçücük binaydı düşün..bende kendi doktorumun ordan ayrılması olsun orda yaşadığım talhsilikler olsun ayrılmaya karar verdik,eşiem telefonda hazılarız demişler dosya veremeyiz demişler..gelmeden arayın gibi ..neyse gittik zaten skandalları çıktı oara incin top oynuyor bi doktor var bikaç hemşire...sekreter önce isterseniz görüştürelim sizi niye böyle karar verdiniz eşimde açıklamya gerek duymadan gerek yok dedi,hocanın suratınımamı meraklıyız..v ecanım bizi tam 1 saat beklettiler yani 5dk olayı çünkü eski yoğunlukları yok...elimde sadece bi zarf kağıtla çıktım zaten tedaviye başladığımda ekstra tahlil bişey yoktuki zaten yazacakları iğne dozları,e2 okadar...ben zaten boğuluyorum orda oturamıyorum canım yamış orda...aynen herşey onla ryaptı rapor işini bizi hacettepeye götürüdler tabi o ayrı komediydide bi arabaya birsürü kişi almaya çalıştılar..bu anda anlamaya başaldım sanki göz boyamalarını ama takma hermerkz böyledir dedim,durumada benden ve bi arkdaştan başka tiraz eden yoktu,hastanın arabasıda oldu 2araba kurban diyroum ben rapor için götürdüler:26:ilaçları anlaşmalı eczane...elimiz sıcak sudan soğuk suya girmyecekti ama görüdğüm muamele hocanında insafsızlığı kariyer ünün insnaı nekadar bozudğunu gördük çok acı...rabbim insaflı imanlı doktorlara nasip etsin hepimmiizziii.....sende gidince çok uzun sürebilir diyeceksin bi kağıt ama orasıda devlet daha yoğundur:((ayrıca transfer olan embryoların resmini istedim transfer sonrası vermiyolamrış sadece donmuşları verdiler:44:buda tuhaf tabiki vermemeleri..

günaydınn cicim..valla okurken sıkıntı bastı içim daraldı...inşallah yarın daha fazla gerginlik yaşamadan alırım...bekleteceklerini biliyorum gitmeden hazırlayın geliyorum diye arayacam ama işlemlerin ben gittiğinde başlayacağından eminim...sabah sabah kurdum kafamda bi dünya...

egunalcim inş.işleirni halleder yeni tedavinede başlarsın canım..allah yardımcın olsun inş.bukez herşey güzel olucakkk...bugünlerde geçicek canımmmm:34::21:ikimizinde 2.denemesi süpper olsun sonuda pozitifff İNŞAALLAH..rabbim ol desin bizim bebişlereee:49:

AMİNNN canım niye bilmiyorum ama bu kez çok umutluyum...olacak gibime geliyor..henüz yeni doktorumla görüşmeden içimde böyle bir his var...rabbim boş çevirmesin bu kez anne olalım inşallah...

Son düzenleme:
canım benim valla içini ben kararttım ama gerçekler malesef..yada bide sana orada çok tahlil falan yapıldımı ne bileyim transfer edilen emb.bilgiisi olucakmı?hayatım herkse işini düzgün yapsa bu dünya böyle olmazdı..sallıyolar işte...eşim okadar sinirliydiki yanımda kaçkere kalktı sordu bitmedimi diye zaten onlarda bi tuhaf haller neyseki elime bir zarf verdiler ekprizmiş..tabi benim bunla kalmadı emb.taşıam işlemi daha uzun sürdü porsödürler.. ben aşılamalada ara vrince böyle acele etmezdim ama artık denemeyi çok sitiyroum bukez bende olucka inş.diyorum transferim falanda rahat geçer inş. bukez..ben de sanırım senin pozifitfinden sonra başlarım yada martta başlarımda nisanda transfer olurum inş..canım içimize doğanalr rüyalarımız gerçek olsun artıkkkk:49::13:

canım benim valla içini ben kararttım ama gerçekler malesef..yada bide sana orada çok tahlil falan yapıldımı ne bileyim transfer edilen emb.bilgiisi olucakmı?hayatım herkse işini düzgün yapsa bu dünya böyle olmazdı..sallıyolar işte...eşim okadar sinirliydiki yanımda kaçkere kalktı sordu bitmedimi diye zaten onlarda bi tuhaf haller neyseki elime bir zarf verdiler ekprizmiş..tabi benim bunla kalmadı emb.taşıam işlemi daha uzun sürdü porsödürler.. ben aşılamalada ara vrince böyle acele etmezdim ama artık denemeyi çok sitiyroum bukez bende olucka inş.diyorum transferim falanda rahat geçer inş. bukez..ben de sanırım senin pozifitfinden sonra başlarım yada martta başlarımda nisanda transfer olurum inş..canım içimize doğanalr rüyalarımız gerçek olsun artıkkkk:49::13:

valla canım ben embriyolarım hakkında sözlü olarak yeterli bilgi alamadımki kağıda yazıp versinler inan hiç öyle detaylı bilgi vereceklerine inanmıyorum...tahillerim oldu genel olarak eksik bişey yoktu ama embriyo aşamasında olup bitenlerle ilgili hiç bir zaman aklımdaki sorulara cevap bulamadım...yeni doktorumla sıfırdan konuşarak başlamak istiyorum...yılardır sebepsiz denilen şeyin aslında sebebinin olduğunu belki bulur doktor...o yüzden geçmişte yapılanlara göre hareket etmesini istemiyorum doktorun..ben sadece ön bilgi amaçlı genel bir fikir edinmesi açısından geçmişe dönük belgelerimi istiyorum...inşallah canım herşey yolunda giderse mart sonu pozitifi görürüm sende benden aldığın moralle başlarsın...

Son düzenleme:
Herkeze günaydınnnn kızlar kociş le kahvaltı yapıyoruz daha sonra köpeyimizi yıkayıp gezmeye gidicezzzzz öpüyorum herkezi biraz geç gelebilirim

günaydın canımmmmmm pazar keyfı superrrr...

çok haklısın cnm..
ama bazen esiri oluyoruz aklımızın oyunlarının işte..onca hormon , kafa karışıklığı bazen gözyaşlarına boğulmamızı sağlıyor maalesef..
bugün daha iyiyim ama içimde böyle ağlama hissi var yine ama kötü birşey için değil böyle sevinçten sanki..
Allahım hiçbirimizi bekletmesin..hepimize hayırlı bebişler versin inşallah...

günaydınnn efemmmm...
herkese iyi pazarlarrrr

gunaydın canımmmmm bebegın senınle canımmmmm sıkıntı yokkkk....

Selam kızlar herkeze Gunaydinllar olsun biz askimla Bursa yolundayiz midem çok fena herkeze güzel hafta sonları :54:
hayrlı yolculuklar şekerimm hava da süper
topiğimizin güzel hatunlarına güzel bir pazar günü diliyorum:21::32::8::16::119::124:
Bu günaydın topiğin en güzel hatunundan geldiğine göre günümüz çok güzel gçecek demektir..
günaydınnnnnnnnnn guzel hatunlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrn guzel bır hafta sonu dılıyorummmmmmmmmmmmm
günaydın cicim
iyiym canım kahvaltımı hazırladım cayımı demledım paşamın kalkmasını beklıyorum bende topıge bakım dedım magazın ızlıyorummmm takılıyorum oyle ıste kuzummmm
Ne güzel pazar sabahı magazin seyretmek biz de aynen takılıyoruz
kızlar size bol sohbetler afiyet olsun ayrıca :56:
ben bi kuaföre gidim havada güzel azcıkda dolaşalım kokulu kokulu öptüm hepinizi :54::54:
ohh evin içi misler gibi koktu vallaa :54::54:
Herkeze günaydınnnn kızlar kociş le kahvaltı yapıyoruz daha sonra köpeyimizi yıkayıp gezmeye gidicezzzzz öpüyorum herkezi biraz geç gelebilirim
günaydın bizim kahvaltı bitti tv başında tembellik yapıyoruz ..:33:

kocacım çıkacak onu uğurlayımm..az bi işim var onuda halledeyim ilk fırsatta gelirim:3::3::3:

utandım amaaaa:17::77::78:
sağol canım o senin güzel görüşünnnn:16:

güzel düşünen güzel görür güzel gören hayatından lezzet alır değil mi?O zaman ne yapıyoruz en yüksek moralle hftaya başlıyoruz...Mart ayı üreme ayıysa üreriz değil mi...??:emir_bebek::emir_bebek::52::52:

Benim kociş evde onsuz temizlik yapmak çaysız kahvaltı yapmak gibidir..tadı olmaz kahvaltıya benzemez..Bilgisayar başında ferdi tayfur şarkılarına rap müzik yapıp söyleyen bir tasarımcıyla evli olmak insanı derin bir kederden kurtarıyor sanırım...Ama süper temzilik yaparız beraber....ben biraz kaçar..işleri kolaylayınca dönerim ama bilg açık bırakacağım...bana yazın anacımm sayfamızı 1000 çıkaralım kutlama için kek pasta bile:16::16::36::36::52: yaparız...

kızlar herkese mrb benim 1 negatif sonuçlu tüp bebek denemem var kayseride yaptırdm 1,5 sene ara verdim şimdi haziran da yeniden başlamayı düşünüyoz ama doktor araştırmasındayız tahlillerimi yeniden yapacak daha itinalı davranacak biyer ankarada gitmeyi düşünüyorum ankarada tedavi olan doktorundan memnun kalan varsa yazarsa sevinirim inanın bütün dualarımdasınız tanımasamda sizleri aeo

valla canım ben embriyolarım hakkında sözlü olarak yeterli bilgi alamadımki kağıda yazıp versinler inan hiç öyle detaylı bilgi vereceklerine inanmıyorum...tahillerim oldu genel olarak eksik bişey yoktu ama embriyo aşamasında olup bitenlerle ilgili hiç bir zaman aklımdaki sorulara cevap bulamadım...yeni doktorumla sıfırdan konuşarak başlamak istiyorum...yılardır sebepsiz denilen şeyin aslında sebebinin olduğunu belki bulur doktor...o yüzden geçmişte yapılanlara göre hareket etmesini istemiyorum doktorun..ben sadece ön bilgi amaçlı genel bir fikir edinmesi açısından geçmişe dönük belgelerimi istiyorum...inşallah canım herşey yolunda giderse mart sonu pozitifi görürüm sende benden aldığın moralle başlarsın...

bana sözlü olarak kaliteli dendi ama bendede belge yok:(donmuşların var resimli hemide:1:
söylemiyolarki ben bile gider kan verirdim ultrason e2 bakardılar,prof değilde operatör doktor kadın bakardı ultrasonlara hemn doktor gelmeden e2bakardım:)nolduysa unuttumbile..
çok haklsın çok zor böyle olmak tabiki sorunda zor ama tutmadığında sebep yoksa nedenn diye günlerce bağırasım geliyor,ailemizde tuhaf bakıyor çünkü yoksa tutar diyolar sonuucu görünce niye tutmaıd dsorusu beni mahvediyor rabbim ol demedi tabiki ama neden diyoruz..iyi yaparsın belgelerine bakılsın bakalım inş.sebebin bulunur kötü bişey yokturda muhakkak..bend e1.tüpe başlarekn öyle dedim gittim merkz değiştirdim ama olmadı araştırlımadı negatfi sonrası bakıldı kanıhtılaşması çıktı oda çok sorun değil dediler rabbim sana nasip etsin pozitifi inan çookk sevincem olmayan sorunumuz aynı..gidebilrisen eşinle git belge isterken iyi olur güç olur:16:

kızlar herkese mrb benim 1 negatif sonuçlu tüp bebek denemem var kayseride yaptırdm 1,5 sene ara verdim şimdi haziran da yeniden başlamayı düşünüyoz ama doktor araştırmasındayız tahlillerimi yeniden yapacak daha itinalı davranacak biyer ankarada gitmeyi düşünüyorum ankarada tedavi olan doktorundan memnun kalan varsa yazarsa sevinirim inanın bütün dualarımdasınız tanımasamda sizleri aeo

Topiğimize hoşgeldin ben anakarada yaşamıyorum ama topiğimizin gülü egunal ankarada ve fazlasıyla deneyimli...sana seve seve yardımcı olacaktır birazdan gelir.

TTedavin hayırlı uğurlu ve de bol bebişli olsun inşaallah...bizler de tedavimizin ya başında yada ortasında biryerlerdeyiz...ve burada birbirimeize destek olmak için varız..:38:

hoşgeldin cicim... ben de ankaradayım... ankara başkentte tedavi oldum ve çok memnun kaldım.... sormak istediğin bişey olursa cevaplarım..

Back
X