Anammmmmmmm yettimm gariii yetemedimmi yoksaaa
![]()
yetiştinnnnn
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anammmmmmmm yettimm gariii yetemedimmi yoksaaa
![]()
koştum yetiştimmm
:118::118::124::124::124::124::124::124::124:
![]()
canım keçi boynuzu yapıyorum ben yarım litre suda keçi boynuzunu ufak ufak kırıp 3 dak kaynatım 20 dak dinlendirip soguyunca eşime içiriyorum sabah akşam bide hakiki zeytin yagına incir bekletiyorum sabahları yiyo..
tesekkur ederım funda,pekı kendım ıcın ne yapabılırım bır onerınız var mı?
kızlar bu ara selocan hiç uğramıyomu benmi denk gelmiyorum???
top sana atıldığı zaman kaleye rakibinden daha yakın olursan bu ofsayttır egunalcımmmmm![]()
evet bende geldim arkadaşlar
merhaba arkadaslar
aranıza yenı katıldım ama aslında uzun zamandır yazdıklarınızı okuyorum.
benım esımde azospermı.bırıncı tup bebek denememızı yaptık olmadı.
bır ay dınlenmede kal dedı doktor sonra tekrar deneyeceğız.
su kurlerı nasıl yapıyorsunuz bılgı verebılır mısınız bıraz?
kızlar biz geldik ocaga çay koyup geliyorum![]()
Kanda iki haftalık gebelik belli olurmu ya biri bana yardım etsın kafayı tırlatcam şimdi
Aşılama yaptırdık 14.gün çarşamba günü oluyor yaptırsam cıkarmı kanda...?
Neolur cevap verin yaaa![]()
baktım yoksun bi baktım gelmişsin yetiştin yaniiii![]()
aşılamalarda 14.günü beklemen daha doğru ama yarın yaptırsan belli olabilir...
e.günalım hepinize demlik demlik çaylarım feda olsunamaaaaa size şöle bol köpüklü kahve yapıp sonrada fal bakmak isterdimmmm...güzel güzel şeyler söylerdimmm
çarşamba günü 14.gün ozaman yaptırırsam belli olur yani öylemi?
14.günde benim adet günüm olur değilmi cok heycanlıyım ilk aşılamam ve Dört yılın bekleyişide var tabii...
İnş. olur RABBİM isteyen herkese versin inş.dua edinn arkadaşlar ne olur
çarşamba günü 14.gün ozaman yaptırırsam belli olur yani öylemi?
14.günde benim adet günüm olur değilmi cok heycanlıyım ilk aşılamam ve Dört yılın bekleyişide var tabii...
İnş. olur RABBİM isteyen herkese versin inş.dua edinn arkadaşlar ne olur
sağolasın canım içmiş kadar oldumm...sen zaten benim falıma baktın ya bekliyorum çıkacakmı bir hafta sonra belli olur...
evet canım 14.günde belli olur...hastanenden sana test günüyle ilgili bilgi verilmedimi...aşılamada test günü aşılamanın olduğu günden itibaren 14.güne verilir...2 kez aşılama yaptırmış biri olarak yazıyorum...
canım y inşallah çıkar rüyam busefer kızlar başlıyomuş funda benide benide benide rüyanda gör diyee![]()
bir ara topiğe yazdıya kuzum bu hafta çok yoğun olduğunu ve ara ara belki girebileceğini onu merak etmemizi söyledii..yakındır damlaması...
he he he internetten ya da kocişinden kopya çektin dimiii..yemezlerrrr...
hoşgeldinn cicimm
sende hoşgeldin sefalar getirdinnn
bizim kürcülerimiz millstone ve umutluyum1 onlar buradayken iletişime geçebilirsin...
bende istiyorum bende bende bendeee...
aaaaa sanada yaranılmıyor be güldencim..
sordun cevap verdim daha ne yapayım ben..hem eşim evde bile yok günahını aldın adamcağzımın..![]()
adamın niye günahını alayım ben cevap veren sen olduğun için kopyayı çeken sen olabilirsin ve ben bu durumda yanlış düşünüyorsam senin günahını alabilirim kocişinin değillll...belli oldu internetten araklanmış bi bilgi...yazım şeklinde tam olarak internetten alıntı yaptığını gösteriyoooo he he heeee![]()
hayır hayır aslaa..!!
bilgi almış olabilirim ama cümle tamemn bana ait inan bakkk
herkese merhabaa bikaç gündr hastaydım. gremedim.. herkes iyimi arkadaşlarr