Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hoşgeldinnnn...kocişi gönderdin anlaşılan..inşallah bu kezde bunalıma girmemişsindir...nasılsın bakiimm...hem daha kaç yumoşun varmış tedaviyle ilgili bişey bilmiyorum anlat biraz...
ben geldimm eşimi yolladım
çok zor geldi bana...dayanma gücü istiommm ALLAHIMDAN her şey için...
girmek üzereyim bunalıma walla ya.çok zor gelio bana bu ayrılıklar..
kaç yumoş var bilmiom zaten bu doktorun agzından laf almak ölüm.konusmuo bile yarın sabah gitcem yine sorarım canım...
yazık yaaa sen ben böyle yapınca adamın aklıda sende kalıyordur...ona çok belli etmeseydin diyecem ama senden hiç umudum yok kesin sarılıp deli gibi ağlamışsındır...ne güzel işte geldi hafta sonu görüştünüz iyi tarafından bak...az kaldı zaten opuya...teyzecinle gezersiniz yien günlerin nasıl geçtiğini anlamazsın...hadi toparla kendini![]()
Ben geldim iki kıvırıp heheheheh :))))))))))))![]()
ben geldiğimden beri hastaymış zaten kayınwaldem dio ne yemek yiyo ne gece uyuyo die.dedim ben yokum die hasta oldun falan şakasına bugünde dio eşim senin yanında karnım falan agrımadı hiç.kıyamam ya gerçekten ben yokum die stres olmuş.ağladım walla napayım.zaten huyumu bildiğinden aglamasam şaşırırdı..toplucam ya mecburen yapcak bişi yok canımm...
ay kıyamam yaaa...valla anlattıklarını ve ayrılış sahnesini hayal ediyorum gözlerim doluyo...yapmayın azcık güçlü olun ben ağlamamk için tutarım kendimi üzülmesin diye..ayrıldığımız an salarım kendimi...ALLAH kötü ayrılıklar vermesin...
ben geldimm eşimi yolladım
çok zor geldi bana...dayanma gücü istiommm ALLAHIMDAN her şey için...
Selam Akasyaaaaaaaaaaammmmmmmmmm geldim kiz geldim burdayim ama giremedim cok yogun bir hafta gecirdim ve suan o haftanin projesini hazirliyorum hepiniziiiiiiiiiiiiiii coooooooooooooooooook özledimbir ara topiğe yazdıya kuzum bu hafta çok yoğun olduğunu ve ara ara belki girebileceğini onu merak etmemizi söyledii..yakındır damlaması...
he he he internetten ya da kocişinden kopya çektin dimiii..yemezlerrrr...
hoşgeldinn cicimm
sende hoşgeldin sefalar getirdinnn
bizim kürcülerimiz millstone ve umutluyum1 onlar buradayken iletişime geçebilirsin...
bende istiyorum bende bende bendeee...
koştum yetiştimmm
:118::118::124::124::124::124::124::124::124:
![]()
pazar canikom normaldir...
bende yarın hastane işlerim var diye bugünden evle ilgili işlerimi hallediyorum...
Herkese iyi aksamlar, bende araniza yeni katildim transferimin 2. Gunundeyim bir arkadas sormustu acibadem maslakta yaptiran varmi die.allahim hepimizin gonlune gore versin insallah