Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
anladım canım. hadi hayırlısı. benim durum aynı egunalcım. dün 4 tane orta kalitede kalmıştı. yrn sabah transferim olcak işte. çok hastayım ama:2::2::2::2::2::2: hapşırma, öksürük, ve kabızlık. hiç olmadı olmadı şimdiyi buldu tövbe tövbee.![]()
Herkes beşiktaşlı olamazzzz...
Oh Oh bende katilayim bari mac izlemem ama olsun![]()
walla benim maçla hiç aram yok o yüzden hiç bilmem kimin maçı war onu bilmiom yaniama düşüncelerini kafandan atmana sewindim canım benimm
![]()
anladım canım. hadi hayırlısı. benim durum aynı egunalcım. dün 4 tane orta kalitede kalmıştı. yrn sabah transferim olcak işte. çok hastayım ama:2::2::2::2::2::2: hapşırma, öksürük, ve kabızlık. hiç olmadı olmadı şimdiyi buldu tövbe tövbee.![]()
akşamınız güzel olsun arkadaşalr..... neler kaynatıyosunuz?
Canim benim üzülme kalitelerede takilma allah ol derse o kalitede bile olur. Gecmis olsun canim benim neden kendine iyi bakmadin tatlim insallah bebisin tutunur ve bu asamalardan birdaha gecmessin![]()
Dogru diyorsun kiz ben Milliciyimmmmmmmmmmmmmmmmmmm![]()
akşamınız güzel olsun arkadaşalr..... neler kaynatıyosunuz?
Sağolun canlarımmm..Unuttum gitti bir süreliğine de olsaaa...Gülden de çatlasınn patlasınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnYENDİK İŞTEEE YENNDİKKKKKKKKKKKKKKK
hAHAYAYAYYY BAYILDIMM BUNAAAA; Bozacıyla 9, şıracıyla 14 puan fark
bakmazmıyım deli gibi baktım kendime, eve kim getirdiyse mikrobu biri taşıdı dışardan muhakkak(((. hormonlar beni boğa gibi germişti zaten hırsımdan patladım bugün herkese. ben dikkat ettikçe etrafımın gevşekliği dikkatsizliği çıldırtıo beni. tüp bebeğe başlamadan 3 ay evvelinden kendime özel ötesi özel baktım canım ya. bari tedavinin ilk haftaları olsaydı yine razıydım. burnumun akıntısından burun çevrem yara oldu bugün. hapşurmamda ayrı
karnım kasıla kasıla öksürük bide. portakal yeyip duruyorum ama nafile
((
iyi akşamlar kızlar nasılsınız ben bir göz atıyım dedim neler var neler yok
geçmiş olsun gerçekten kötü bir zamana dek gelmiş hastalık ilaçta alamazsın şimdi...özellikle bu kabızlık işini halletmen lazım transferden sonra ıkınmak yasak...sabah aç karnına kayısı ye su iç...katı yiyecekler yerine sıvı gıdalarla beslen...hatta yarın doktoruna sor nasıl halledebilirim diye bunun için bi şurup varmış onu verir belki...
sende bi karar ver cicim hem gs nin galibiyetine halay çek sonrada milliciyim deee olmaz ki ama ...
derbi günü gereği bazı arkaşdaşlar üzerime gelip beni çatlatma çabaları içindeler
sen nasıl arkadaşsın be...morali bozuk arkadaşını teselli edeceğine yok çatlasın yok patlasın hatice netice gibi cümleler sarfetmen fena yaraladı beniii bunalıma girdim senin davranışın daha da çok bunalıma soktuuuukocacım yeterince üzerime geldi zaten bi de sen arayıp dalga geçtin..yetmedi topiktende devam ettin hem kocam hem kankam sırtımdan vurdular beniiii:84::84::84:
süt beni hemen ishal yapar am 2 litre süt içtim banamısın demedikayısı yeyip duruorum umarım faydası olur. o kadar emek verip böyle hastalanmak çok sinirliym şu an çok. evdeki herkesi pataklayasım varrrr. aynı bardaktan bile su içmekten imtina ettim. ben o kadar dikkat ettikçe annemle babam da o kadar gevşekti. çok sinirliyim çooook
öksürük etkilermi yarı acabaa
(((((
iyi akşamlar kızlar nasılsınız ben bir göz atıyım dedim neler var neler yok
süt beni hemen ishal yapar am 2 litre süt içtim banamısın demedikayısı yeyip duruorum umarım faydası olur. o kadar emek verip böyle hastalanmak çok sinirliym şu an çok. evdeki herkesi pataklayasım varrrr. aynı bardaktan bile su içmekten imtina ettim. ben o kadar dikkat ettikçe annemle babam da o kadar gevşekti. çok sinirliyim çooook
öksürük etkilermi yarı acabaa
(((((
arkadaşlar ben geldim,hatırladınız mı?cuma günü transferim gerçekleşti, tek embrio, 8 hücreli
arkadaşlar ben geldim,hatırladınız mı?cuma günü transferim gerçekleşti, tek embrio, 8 hücreli
Tüh ya ben genelde bu durumlarda sarimsak sogani bol limonlu ve biraz tuzlu yiyorum ve yataga yatiyorum ve bol bol su iciyorum sende öyle yap diycem ama yarin transferin var. Bol bol su ic sen icine biraz limon sik suyu ic. Tekrar gecmis olsun insallah bende hasta olmam cünkü türkiyeye gelince hava degisikligi oluyor bende bakalim artik yat dinlen sen en iyisi ve bol su ic canim benim
bebişinin hatrına affettim seni....ayy akasya beni öldürecekkkkk...:26::26::26::26:
dedimya hamilesin o yüzden sana torpil geçiyorum...
aşkım affet beni yahuuuuuuuu..daha var diye bende yazıyorummmmm![]()
allah kavuştursun canım arkadaşım....ben geldimm eşimi yolladım
çok zor geldi bana...dayanma gücü istiommm ALLAHIMDAN her şey için...
hoşgelldddiiiiinnnnn..........Kizlar ben geldim tüh 1000 sayfa kutlamasina yetisememisim ben tam 300 sayfa gerideyim yahuuuuuuu bir haftada masallah nasilsiniz canlarim benim nasil gelismeler var ne kacirdim ben cooooooook sey kacirdim mi???? Cok yogun bir hafta gecirdim onun icin giremedim ben bu haftada bitirmem gereken projelerim var onlari halletmem lazim ...Egunal Güldenim bana bir özet gecsen cok sevinecegim valla sizleri cooooooooooooooooooook özlemisim yahuuuuuu dur sarilasim geldi
1000 Sayfamizda hayirli olsun :119::119::119::119::119::119:
bizde seni özledik şekerim....Selam Akasyaaaaaaaaaaammmmmmmmmm geldim kiz geldim burdayim ama giremedim cok yogun bir hafta gecirdim ve suan o haftanin projesini hazirliyorum hepiniziiiiiiiiiiiiiii coooooooooooooooooook özledim![]()
iyiyim tatlım benim bebiş kız galiba utanıp açmadı bacağını sonrada dödü totoyu:)))))))Akasyam nasilsin canim benim???? Beni sormussun bak burdayim simdii Bebisimiz nasil bakalim???? Hm kizdim biraz bebise neden göstermedi kendini yerim ben oni daaaaaaaaa![]()
biz iyiyiz canım sen nasıl oldun? iğneleri halledebildinmi?iyi akşamlar kızlar nasılsınız ben bir göz atıyım dedim neler var neler yok
hayırlı olsun papatya sıkı sıkı tutunsun sana bebişin...arkadaşlar ben geldim,hatırladınız mı?cuma günü transferim gerçekleşti, tek embrio, 8 hücreli