ttünaydın arkadaşlar.... umarım güzel bi r hafta başlangıcı olur herkez için....
tunaydın kuzummmm hosgeldınnnn bende soylenmeye basladım sen geldinnnnn yaaaa
evet cok guzel bır hafat olcak ıns ben bebeklerımı alacammm...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ttünaydın arkadaşlar.... umarım güzel bi r hafta başlangıcı olur herkez için....
hoşgeldiniz bayanlarr....umarımm canım herşey gönlünce olurr...bende şimdi yemeğe gidiorum iştee oh olsunnhadi görüşürüz tekrar minnoşlarr
![]()
kızlar merhaba nasılsınız sayfalar almış başını gitmiş bikaçgündür giremiyordum size bişey sormak istiyorum salı günü doktorla randevumuz var kese için ama etrafımdakiler biraz daha gitme diyor alttan bakılan ultrason zarar verir diyorlar siz duydunuzmu böyle bişey kafam karıştı benimde diğer düşüklerimde keseyi gördük bikaçgün sonra düştü korkuyorum bende şimdi acaba ondanmı diye buarada başka hamile yokmu okuyamadım diğer sayfaları
en cok kıloa alan akasya hatun zaten bulantı yok onda bıldıgım kadarıylaaa
allahım bende hamıs olunca 10 kılo kaybedeyım mıdem bulansın yaaa
ben bu tedavıde 7-8 kılo aldım yaaa nasıl sısıyor ınsan o yuzden dedım kuzummm
evet mınıgıne memelıgen yarasın yedıklerınnnnnn![]()
günaydın tatlım....günaydınlar topiğn güzel anneleri nasılsınız akşam maç sohbetleri olmuş ben tabiki gs yilim
istanbulda feçi bir şekilde yağmur yağıyor haftaya güzel başlamak dileğiyle öpüldünüz
alem kıssın..... sanada gBir uyku yolunun daha sonuna geldikYayında ve yapımda emeği geçen tüm yastık, yorgan, çarşaf ve rüyamda oynayan artistlere teşşekür ederimmmmmmmm GÜNAYDINn ulenn
![]()
günaydın zuzum...Günaydın kızlar güzel bir hafta olması dileğiyle
sana da cicim....Topiğimizin güzel hatunlarına güzel bir hafta diliyorum
EKİN0486 Bugün yumoşlardan haber getirecek...
PAPATYAC Transfer oluyor.Allah yardımcısı olsun...
KARASU81,LOTUS83,BAHARB,EEMO Hamilelerimiz bebekleriyle buluşuyorlar güzel haberlerle gelirler inşallah![]()
al da gel dosyalarını vermezlerse bugün kavga etme yarın birlikte saldıralım....arkadaşlarım bildiğiniz üzere bugün eski hastanemden dosyamdaki bilgileri almaya gidiyorum...sabah aradım hazırlamışlar istediğiniz zaman gelip alabilirsiniz dediler neyseki bi gerginlik olmadan helledecem gibi görünüyor...bir saate kadar çıkacam ilk fırsatta aranıza katılırım...
günaydınnn...herkeze künaydınnnnnnnnnn kuzularımmmmmm.........![]()
günaydın annecik...günaydın kızlar
herkese güzel bir hafta diliyorum![]()
tedavin hayırlı sonucu bebişli olsun...bende tüp bebek tedavisi görüyorum. ayın 21inde başladık.25 yaşındayım. endometriosiz şikayetim var. kistlerim o kadar çok ki bütün pelvisi kaplamış durumda. 4 tane ve birbirine yapışık toplamda 14 cm ler
haftaya cumartesi yumurta toplamam olucak.![]()
hoşgeldiiinnnn......Selam ben geldim, hemen bi bakıp geliim yokluğumda neler olmuş![]()
canımsın...tunaydın kuzummmm hosgeldınnnn bende soylenmeye basladım sen geldinnnnn yaaaa
evet cok guzel bır hafat olcak ıns ben bebeklerımı alacammm...
herkese merhaba nasılsnız ? hepinize küstüm işte(( dün akşam birşey istedim ama kimse istediğimi yapmamış.
korkma canım benim de alttan baktılar.
akasyacığım yalnız değil ben de tombişlerden birii oldum. 60 a merdiven dayadım...göbişte 5 aylık gibi oldu :)bebişerimiz sağlıklı olsunda bu sorun değil. belki aynı gün doğuracağız :)
ben 70 devirdimgöbeğimde son iki günde sanki dahada kocaman oldu..... ama pek takılmıyorum bebeğim sağlıklı olsun sağlıkla doğsunda....
evet aynı gün doğurma ihtimalimiz çok yüksek.....
herkese merhaba nasılsnız ? hepinize küstüm işte(( dün akşam birşey istedim ama kimse istediğimi yapmamış
korkma canım benim de alttan baktılar.
akasyacığım yalnız değil ben de tombişlerden birii oldum. 60 a merdiven dayadım...göbişte 5 aylık gibi oldu :)bebişerimiz sağlıklı olsunda bu sorun değil. belki aynı gün doğuracağız :)
kızlarr hello melloooooooooooooooo nasılsınızz herkesler iyimi...gülden dosyasını almaya gitmiş okudum hadi hayırlısı inşallah rabbim herkesi sevindirsin inşallahhh güzel haberlerle dolu muhteşem bir hafta olsun................
ben böleee halen bi garibim 2 haftada 7 kişinin hamile haberini almışım :)))) bunlardan eğer 3 tanesi kız olursa adı elif olacak :)))) çünkü bebeklerine benim desteğim yardımlarımla kavuştuklarını sölüyorlar sağolsunlar çok sevindim allah banada nasip etsin inşallahhh ....ve isteyen herkese aminnn aminnn .....cumartesi bi tanıdğım doğum yaptı çok yakın değil ama tanıyorum kızı yazık dün gece bebek çok ağarlaşmış koma derecesinde kuvezde şu an çok üzüldüm büyük ihtimalle bebekte şeker varmış allah herkese hayırlısını nasip etsin yani hamile kal doğrulada bitmiyor allah evlatla sınamasın kimseyi....
bunun dışında bişi yok....ben halen hamile değilim((
ınsallah canım aynı gunde super olur valla topıkte cıkte kutlama olur yaaaaa ne guzellll....
60 la başladım canım oda maximum:)))))sevsinler senin göbüşünü...... kaç kilo ile tedaviye başlamıştın?
günaydın hoşgeldinSelam ben geldim, hemen bi bakıp geliim yokluğumda neler olmuş![]()
afıyet olsun balımmm ben 1 de gıdecem bugunnnn sen gelırsın ben gıderım topıgı yalnız bırakmayalım dımı ama![]()
herkese slm lar kızlaaaaaar
bu bekleme aşaması ne kadar zormuş yha günler geçmiyo perşembe transferim oldu bgn daha 4. gün sanki bna ay gbi geliyo 6mart gelirmi acaba :44: fazla giremiyorum nete ama arada bi uğrayıp takip etmeye çalışıyorum yazdıklarınızı. beni de unutmayın
kızlar ben birazkitap ou-kuyacağım. gece kaptırmışım kendimi...şimdi devam edeyim.öpüruz hepinizi...