• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz !

sizin değerlerle aslında sebepsiz denmez ileri hareketlide bir problem olduğu aşikar ama bu değerlerle normal yolla hamile kalınmaz diye bir şeyde yok açıkçası. aslında ileri hareket çok kötü değil ama tüp bebekte zaten bunların önemi yok

tüp bebek için değerler oldukça iyi zaten...
ben 7 yıldır doğal yolla niye anne olamadığımı sorguluyorum şu an...sebepsizdi ya şimdiye kadar...
hep değerler normal dendiği için inceleme gereği duymamıştım bugün en son tüp te kullanılan değerleri elime alınca baktım ve bariz ileri harekette sorun var...yaklaşık 10 milyon ileri hareketli demek bu...bu kadar yıl bilsemki hareket sorunu var ona göre bişeyler yapardık...

doktorcuğum bu hafta yurt dışındaymış en erken 5 marta randevu alabildim o günde ben bi aksilik olmazsa adetli olacam...adet öncesi görüşelim istemiştim ama olmadı maalesef...

hayırlı olsuunnnnnn..... yurt dışındamıymış bizim daktır.. bende haftaya gider bebişin cinsiyetini öğrenirim diyodum...

hanımlar merhaba

ben pko hastasıyım 4 senelik evliyim 1 senedir yumurta takibi yaptırıyorum ama sonuç alamadık malesef doktorum aşılamaya onlada olmazsa tüp bebek e geçmen gerekiyor dedi bu konuda sizden bilgi rica edicem istanbul anadolu yakasında tavsiye edebileceğiniz bir merkez var mı ? birde ücretleri ne kadar ?

Hadii hayırlısı olsun bitanemmm..Gördüğün gibi herkez aynı fikirdee..Normal yolla olmayışının sebebi bu diyebiliriz belki ama tüpte önemli olmadığını zaten sende biliyorsunn..Bu arada bu konuya fazla takıpp benim yaptığım gibi tahlil kağıtları elinde o site bu site gezinmenden korkuyorumm...Beynini negatif şeylerle ne kadar meşgul edersen biliyorsun o kadar enerjimiz aşağı düşüyor..Senin enerjin herşeye yeter diyorum hep amaaa artık bak randevunu da almışsınn,sen bebişinin hayalini kurmaya başla bilee..Valla şahsen benn o ferah evinin güzel balkonundaa gelmişimm şöyle sana,elimde bebişinn bebek mevlüdündeyizzz..Ohh missss vallaa..Hayali bile yüzümü gülümsetiyorrrr güldenimmmm..

Bak işte ben bilmezmiyim cann arkadaşımıııı..Gömülmeeeeee kızıyoorumm heeeeeeeeeeeeeeeeeeee:20::20::20::20::20::20::20::20::20: Bakma boşunaa gülümmmmmmmm nolurrr takma kafana bu kadarr.......Kanıtlayınca veya tam tersi çıkınca gene elimizde var 0 olucazzzz..Sen artıkk başka şeyler araşştırr meselaa kaçıncı ayda bebiş ne kadar büyürr falann gibi:21::21:

bişiler okumam lazım bu durumla ilgili...merak ediyorum amaaaa...evet enerjim düşük şu an...kızdığım şey niye herkes normal yollada bebeğiniz olur dediiiiiiiiiiii...ve biz bu kadar zaman belkide bunu bi yoluna koyabilirdik...ne talihsiz kadınım ben yaaa...inşallah güzel hayalin gerçek olur canım arkadaşım...

tüp bebek için değerler oldukça iyi zaten...
ben 7 yıldır doğal yolla niye anne olamadığımı sorguluyorum şu an...sebepsizdi ya şimdiye kadar...
hep değerler normal dendiği için inceleme gereği duymamıştım bugün en son tüp te kullanılan değerleri elime alınca baktım ve bariz ileri harekette sorun var...yaklaşık 10 milyon ileri hareketli demek bu...bu kadar yıl bilsemki hareket sorunu var ona göre bişeyler yapardık...

Haklısın canım. sebepsiz diyen doktorun gözüne sokmak lazım o sonuçları. Kaybolan zaman onların değil nasıl olsa umurlarında mı

selam kızlar...
bebişleri görecekler var inşaallah buluşmlar iyi geçer...
egunalcim seni merak ettim canım..duada ettim sabah sana..
hayatım bunların topunu yakıcan valla:47:bizimde dedim ya sadece iğne dozu tüpte hanig yöntem bu yazılmış..hiç embriyoyla ilgi bişi yok transfer edilen..
içinde hala inanmam düşüncesindede çok çok haklsın 12 emb.az değil yaa allah sorsun ne yöntem uyguladılarsa...
sperm sonuçlarına gelince ben çok anlmıyorum bizede iiyi dendi hep..bazen incelediğim oluyodu ama doktora güveniyosun işte..
hem ben kaliteliyse ben niye evde hamiel kalmıyom deyince kendimde bulunmayan ne diye kendimi yiyorum ozaman ama doğru değilmi:26:
yıkanmadan öncesi bile iyi dedikelri oldu hatta aşılamaya gerek gördüler 1.de kimyasal gebelik köşeden döndük,2.de tutmadı ama değerelerinzi normal
deneyin dedi durdular bizde iyi tüpe gerek olmasın dedik..3.yü ben istemedim ama doktor herşey normal deneyelim dedi..yien negatif.
herşey normalse yani ben ilk 2ay hap ve yumurta takibi ve evde ilişkiyle denendim olmadı yine,bazen rastlıyorum benimd eolmadı ama hap kullandım takiple
hamile kaldım diyen....
2aydır erken adet oluyorum yani 27 günde bir normalde 33 gün falandı..şu 14 çıkarma olayını hesapladım yumurtlama günümü doğru çıktı akıntım ateşim
doktora hemen gitsem tedavideki değilde baksamı nasıl yumurtalar büyümednemi çatlıyor noluyor..sorun yumurtlamamızdada olabilir heray değişebilir,ya var
bişey rabbim denk getirecek bigün inşaallah sanada banada ol desin ozaman hepsi bahane ama böyel olmakta çok zor cicim....
geçen nasıl bunalmışımki korktum kendimden eşime dedimki"yıllar geçececek ben hala hamile kalmazsam ve sebebi yok sadece beynimse ben onu keser atarım"
hiçmi, relaks zamanınımız olmuyor güldenim..
inşaallah tüpte bukze kalırsın görürsün biz ikincilere pıt diye kalacağız belkide stresse tek sebep:49:isminle duamdasın:21:

bugün nasılsınız?? size haberlerim var benim tedavi 1 ay ertelendi. mart sonunda başlayacağız nasipse.eşim 1 bidahaki aya dedi. üzüldüm tabi ama tamamen vazgeçmemiş olması teselli ediyor.zor ikna etmiştim.inşallah beni oyalamıyodur:43::43::43:

bugün nasılsınız?? size haberlerim var benim tedavi 1 ay ertelendi. mart sonunda başlayacağız nasipse.eşim 1 bidahaki aya dedi. üzüldüm tabi ama tamamen vazgeçmemiş olması teselli ediyor.zor ikna etmiştim.inşallah beni oyalamıyodur:43::43::43:

hayırlısı olsun canım... inşallah bir ay sonra başlarsın ve müjdeli haberi alırsın...

merhaba arkadaşlar...hergün altta yazan misafir benim.giriş yapamadan okudum kaç gündür.çok hastaydım.çok şükür bugün ayaklandım.egual sevindim senin adına.bir an önce başla artık tedavine.eminim benim gibi herkes senin tedavine başlamanı bekliyor...

merhaba arkadaşlar...hergün altta yazan misafir benim.giriş yapamadan okudum kaç gündür.çok hastaydım.çok şükür bugün ayaklandım.egual sevindim senin adına.bir an önce başla artık tedavine.eminim benim gibi herkes senin tedavine başlamanı bekliyor...

hoşgeldin canım sen ne alemdesin??

selam kızlar...
bebişleri görecekler var inşaallah buluşmlar iyi geçer...
egunalcim seni merak ettim canım..duada ettim sabah sana..
hayatım bunların topunu yakıcan valla:47:bizimde dedim ya sadece iğne dozu tüpte hanig yöntem bu yazılmış..hiç embriyoyla ilgi bişi yok transfer edilen..
içinde hala inanmam düşüncesindede çok çok haklsın 12 emb.az değil yaa allah sorsun ne yöntem uyguladılarsa...
sperm sonuçlarına gelince ben çok anlmıyorum bizede iiyi dendi hep..bazen incelediğim oluyodu ama doktora güveniyosun işte..
hem ben kaliteliyse ben niye evde hamiel kalmıyom deyince kendimde bulunmayan ne diye kendimi yiyorum ozaman ama doğru değilmi:26:
yıkanmadan öncesi bile iyi dedikelri oldu hatta aşılamaya gerek gördüler 1.de kimyasal gebelik köşeden döndük,2.de tutmadı ama değerelerinzi normal
deneyin dedi durdular bizde iyi tüpe gerek olmasın dedik..3.yü ben istemedim ama doktor herşey normal deneyelim dedi..yien negatif.
herşey normalse yani ben ilk 2ay hap ve yumurta takibi ve evde ilişkiyle denendim olmadı yine,bazen rastlıyorum benimd eolmadı ama hap kullandım takiple
hamile kaldım diyen....
2aydır erken adet oluyorum yani 27 günde bir normalde 33 gün falandı..şu 14 çıkarma olayını hesapladım yumurtlama günümü doğru çıktı akıntım ateşim
doktora hemen gitsem tedavideki değilde baksamı nasıl yumurtalar büyümednemi çatlıyor noluyor..sorun yumurtlamamızdada olabilir heray değişebilir,ya var
bişey rabbim denk getirecek bigün inşaallah sanada banada ol desin ozaman hepsi bahane ama böyel olmakta çok zor cicim....
geçen nasıl bunalmışımki korktum kendimden eşime dedimki"yıllar geçececek ben hala hamile kalmazsam ve sebebi yok sadece beynimse ben onu keser atarım"
hiçmi, relaks zamanınımız olmuyor güldenim..
inşaallah tüpte bukze kalırsın görürsün biz ikincilere pıt diye kalacağız belkide stresse tek sebep:49:isminle duamdasın:21:

bi doktora baktır bencede kuzum...ama iyi bi doktor olsun valla sıkıldım bu saçmalıklardan boşvermişliklerinden...rabbim iyi insanlarla karşılaştırsın yıllarımız gelip geçti hala ne olacak neler yaşayacaz bilmiyoruz...ben hep dedim sebepsiz denilen şeyin altında mutlaka bi sebep var...artık rabbim oldesin anne olalım...gerçekten zor günler yaşıyoruz yaşadığımız her saniyede anne olmak aklımızda...hayatımızın tam ortasında...duaalrında benide unutmadığın için ALLAHRAZI olsun ALLAH kabul etsin inşallah...

yaaa demek 1 ay daha ertelendiii...olsun napalım...kocişide söle seni kandırıp oyalamasın...

arkadaşlarım ekin sabah doktora gitti herşey güzel yumoşlar büyümüş yarın opu belli olacak...ayrıca evde ama internete giremiyoooo...bi sorun varmış...merak edenlere...

kız gülden senin yüzünden yemeğim yanıyodu su kalmamış yemekte..heriften dayak yiyecektim:26:
aynı kAdınlar tülünle caner yüüzünden btencereleri yakan olmuştu yaaa,bbgde...:52::53:
buara unutkanım bide sana üzüldüm şu halini çok anlıyorum yazıcam diye
ee kısada yazamam yaa ..
ama bak en kısa mesajım şu olacak bigün değilmi"HAMİLEYYYYİİİMMMMMMMMMMMMM":9:bak bu bile kısa olmadı:9:
SENİNDE olucak bu mesajın hemde martta..:40:

Back
X