Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım benım yaaaa dur sakın ol sende o sınırlenmız yanı bız dertelrımızı anlatabılıyoruz ama erkekelr oyle degıl erkeklık gururu oluyor helede cocuk konusunda olunca o yzuden sen sakın ol oda sakınlesır doktora kızıp hıncını sende cıkarmıs hayatım sakın ol sen pısman olacak bak dedıkelrıne ...
canımmm ... kocana destek ol...sız bakmayın o gereksız dalga geçen ınsanlara..
olmuyosa da bu Allahın bilecegı bişey herşey Allahtan...
canım beraber psikolojik destek almayı hiç düşündünüzmü???
eşin ne der bu duruma???
ya benim eşim okadar değil ama ben gercekten dua ediyorum bugüne gelene kadar gene iyi sabır etticanım sakin olun eşin şuan çok sinirli ve gururu oynanmış hissediyor tahlil üstüne tahlil istenmesi gerçekten sinir bozucu birşey. ama eşinde pireye kızıp yorganı yakmaya karar vermiş yanında ol ve sakinleşmesini bekle
diyorum bir ara benimle alay bile ediyodu afrikadan çocuk alırız diyodu kıme benzi yo derlerse annesini tıpkı derim diyodu (ben biraz esmermde)VALLA CANIM sakınleşsın bır dur bakalımm..bız bu yola senınle bas koyduk ben senden bır cocuğum olsun ıstıyorum ALLAH buyuk falan dee...olmasa bıle ne yapalım bız bırbırımıze yeterız dee ne bıleyım
evet ya ben arıyom soruyom konuyu tekrar anlatmak zorunda kalıyorum sen nasıl memnun kaldınmı sizin tedviniz hangi aşamada bilgi verirmisinsöylediklerim yanlış anlaşılmasın ama emre bey çok unutkan bi doktor aşırı derecede hemde 2 yıl hastası idik son teseden sonra bizi de delirtti yani emre beyi çok takmayın kafanıza derim.
canımmm benim kıyamam hepimiz yaşadık bunları bitanem ve yaşayan binlerce insan var dahada çaresiz olan allaha şükür sağlığınız yerinde bilemeyiz ki belki çocuk olsa daha büyük sorunlar olcak belkide allah biliyorda vermiyor hepimiz için geçerli bizler sadece emek vereceğiz uğraşıcaz gidebildiği yere kadar varsa nasipte evladımıza sahip olacağız yoksa hayatımıza devam edeceğiz bnimde eşim arada ben üzgünken istersen boşanabiliriz diyor sen evlat sahibi olabilirsin diyor ben de diyorumki senden olmucaksa istmem benim sevdiğim kocam koça çınarım napalım diyorum olmazsada gezer tozar eğlenir başka çocukları severiz anne ve baba olmaksa eğer başka çocukların annesi babası olurz çocuk sevmekse eğer sevgiye muhtaç binlerce çocuk var....eşin güçlü olmak zorunda o bu kadar sinirli asabi isyankar olursa zaten hormonlar ters teper sende güçsüzleşirsin birlikten kuvvet doğar o çok üzgün ve bitik hissettiği için kendini bunlarrı yapıyor aslında bir nevi canı yandığı için seninde canını yakıyor çok zor yollardan geçiyoruz rabbim bize bu sınavı vermiş ....ona dua edip sığınmaktan başka yapabileceğimiz hiç bir şey yok bitanem sen eşine destek oluyorsun elbet ama daha fazlasını yapacaksın bir süre bence kafanızdan atın daha tedaviye yeni başladı ilaçlara vs çok erken isyan bayrağını çekti bu testleri vs . sen ilgilensen ona bırakmasan varmı bi yolu bunun???? ben eşimle ilgili yapılan tüm testlere kendi mail adresimi verdim benim telefonlarım var hiç bir sonucu ona yansıtmadım yemin ederim bir tek ilk testlerini biliyordu en son yapılanları hiç bilmiyor mesela morfoloji % 0 çıktı sölemedim çook iyi dedim herşey yolunda tam istedişğimiz gibi ...dna sonuçları çıktı mesela .% 2 hasarsız sperm var ben çok iyi kaan hoca çokgüzel şeyler yazzmış dedim görsen nasıl yüzü güldü kendine güveni geldi baktım geçen gün bana espri yapıyor valla karcım sanırım sorun sende baksana bende bişi çıkmadı dedi ....sana şunu söleyim ben hiç bu kadar sevinceiğimi tahmin etmezdim böle düşündüğü için çok mutluyum yaniiii...kendine güveni geldi ve ben bütün testlerimizi olumlu yönde etkileyeceğini düşünüyorum bu durumun....lütfen üzülme güçlü olun tamammıı bak gör herşey nasılda güzel olacak bugünlere gülüp geçeceksiniz yemin ederim....
evet canımm sen cok hakılsın sana katılıyorum bende aynı şeylerden bahsetmıştim ona...sonucta problem eşimizde ama bizde de olabilirdii..ALLAHIN taktiri başımıza ne gelcek bilmiyoruz..bazen şer görünen şeyler hayır olabiliyor..bizde aynı sıkıntıları yaşıyoruz bu sıkıntıyı çeken çift siz değilsiniz tek o sakinleşsin bi herşey yoluna girerrr...
hz. musa sahabelerine vaaz verirken yandaşlarından biri daha doğrusu karı koca çıkıp soruyorya musa Allah (C.C) ile konuşurmusun bizim bu zmana kadar çocuğumuz olmadı Allah (C.C) e sorarmısın bizim çocuğumuz olacak mı neyse kısacası Musa konuşuyor soruyor Allah (C.C) diyorki ya Musa söle onlara hiç bir zaman döl tutmayacaklar ve Musa bunu çifte anlatıyor boyunları bükük kabul edip dönüyorlar aradan 5 yıl kadar geçiyor yine böyle bir toplantıda Musa bir bakıyor bu çift yanlarında 4 yaşlarında bir çocukla toplantıda vs. sonra Musa Allah (C.C) ile konuşuyor yarabbi hani sen bana bu çift hiç bir zaman döl tutmayacak demiştin ama onların çocuğu olmuş diyor Allah (C.C) de diyorki evet ya Musa ben sana öle dedim gerçektende onlarında alın yazısında bir evlat sahibi olmak yoktu ama onlar buna rağmen bunu bile bile benden ümitlerini kesmediler isyan etmediler dua ettiler bende verdim diyor)
BUNU BULDUM PAYLAŞMAK İSTEDİM DUALARIMIZI EKSİK ETMEYELİM İNANCIMIZI HİÇ KAYBETMEYELİM...........
inş güzel geçer cnm seninde transferin seninle aramızda 6 gün olucak bekleme süresi o zaman. inş üzel haberler veririz birbirimize tavsiyelerin için de çok saol cnm
kıslar merhaba hepinize..
dün kontrolüm vardı çok şükür herşey yolunda gidiyormuş ,bebeklerim iyimiş.9 haftalık olmuşuz:)
ama başka bişey öğrendim ve çok üzüldüm.Ege üniversitesinde artık gebeliği takip etmiyolarmış.bu son kontrolün dediler salıverdiler beni .daha önce doğuma kadar orada takip ediliyordu.doğumda orada yapılıyordu şimdi yoğunluktan dolayı yetişemiyorlarmış böyle bir uygulamaya başlamışlar.artık bende başka dr aramaya koyuldum mecburen.
Ayy kızlar tedarikçi bi firmam geldi çıkıverdim birdenn.şimdi de yemeğe gidicemmgörüştürüzz canlarımm
![]()
hz. musa sahabelerine vaaz verirken yandaşlarından biri daha doğrusu karı koca çıkıp soruyorya musa Allah (C.C) ile konuşurmusun bizim bu zmana kadar çocuğumuz olmadı Allah (C.C) e sorarmısın bizim çocuğumuz olacak mı neyse kısacası Musa konuşuyor soruyor Allah (C.C) diyorki ya Musa söle onlara hiç bir zaman döl tutmayacaklar ve Musa bunu çifte anlatıyor boyunları bükük kabul edip dönüyorlar aradan 5 yıl kadar geçiyor yine böyle bir toplantıda Musa bir bakıyor bu çift yanlarında 4 yaşlarında bir çocukla toplantıda vs. sonra Musa Allah (C.C) ile konuşuyor yarabbi hani sen bana bu çift hiç bir zaman döl tutmayacak demiştin ama onların çocuğu olmuş diyor Allah (C.C) de diyorki evet ya Musa ben sana öle dedim gerçektende onlarında alın yazısında bir evlat sahibi olmak yoktu ama onlar buna rağmen bunu bile bile benden ümitlerini kesmediler isyan etmediler dua ettiler bende verdim diyor)
BUNU BULDUM PAYLAŞMAK İSTEDİM DUALARIMIZI EKSİK ETMEYELİM İNANCIMIZI HİÇ KAYBETMEYELİM...........
ya ben sakinimde eşim değil onu arayamıyorumda telefon yok
tabi canım ama insan artık okdar bunalıyoki
bilmiyorum düşünmedik aklıma getirdiğin iyi oldu
ya benim eşim okadar değil ama ben gercekten dua ediyorum bugüne gelene kadar gene iyi sabır etti
diyorum bir ara benimle alay bile ediyodu afrikadan çocuk alırız diyodu kıme benzi yo derlerse annesini tıpkı derim diyodu (ben biraz esmermde)
evet ya ben arıyom soruyom konuyu tekrar anlatmak zorunda kalıyorum sen nasıl memnun kaldınmı sizin tedviniz hangi aşamada bilgi verirmisin
canım yaşıyosun yaşıyosunda ömründen ömür gidiyo dün eşim dktr sadece recete yazdırmaya gitmişdi adam hastanedeyim demiş umutta oraya gitmiş hop karşıya fulya tüp bebeğe geçmiş eşim genede birşey dememiş orayada gitmiş adam tekrar kan tahlil istemiş bizimkide vermiş gelmiş
canım tabi bende olsa çağresini tek başıma bulmaya çalışacam ben genellikle eşimle beraber giderim hastaneye ama her zamanda izin alamıyoruz o 24-48 saat çalışıyo o ayarlıyo kendini ama ben sürekli izin alamıyorum sonuçda kamu dairesi allah yardımcımız olsun
canım akşam evde değil işde yarın sabah saat 10 da gelecek ben onu akşam 5 de görebiliyorumrabbım yardım etsın kuzum cok zorrr valla ama sen genede ustune gıtme aksam olunca eskısı gıbı davran oda pısman olmustur ...
o kadar güçlü ve imanlı diilim ben sanırım![]()
o kadar güçlü ve imanlı diilim ben sanırım![]()
bugün topiğin bana gıcığı var.... okuyamıyorum habire takılıyo.... yazamıyorum sayfanın yarısı açılmıyo... göndere basıyorum topiğin dışına atıyo......
bugün topiğin bana gıcığı var.... okuyamıyorum habire takılıyo.... yazamıyorum sayfanın yarısı açılmıyo... göndere basıyorum topiğin dışına atıyo......
:) hyr canım ölesin olmadığı için bazen inancını yitiriyosun.....................yada duaların kabul olmadığını düşünüp bunu sölüyorsun ............
inanın ben aslında çok pozitif birisiyimdir hiç inancımı kaybetmiyorum ama bazen okada yıkılıorum ki zor toplanıyorum.............
sadece şundan gerçekten eminim bunun bir zamanı var olacak bir nedeni var bekliyor .............olmazsada bir nedeni var mutlaka bir gün bunu anlayacağız oluncada olmayıncada allah inşallah gönllümüze göre verir hepimiz çocukları seviyoruz hepimizin evliliği mutlu huzurlu yuvaları varki bukadar çok emek veriyoruz allah evlerimizi çocuk seslerinden mahrum bırakmasın.....
ben evimdeki eksiği çok geç fark ettim çok pişmanım ve çokta büyük konuştum hergün tövbe ediyorum bunun için umarım allahım beni cezalandırmıyodur.....
ama neden kısmına inan mutlaka herşeyin bir nedeni var ....şu an burda olmamızın bunları yazmamıızın birbirmizi tanımamızın hepimiz birbirimizin hayatına bir şekilde dokunuyoruz yani.....
aynennnn. umarımmm ama hayırlıdır tersini kabullenmeye aciz kulların gücü ve aklı yokkcanım akşam evde değil işde yarın sabah saat 10 da gelecek ben onu akşam 5 de görebiliyorum
bazen bende kendime çok soruyorum acaba ibadetimi doğrumu yapıyorum doğru bir şekilde dua edebiliyomuyum ................... biz rabbimizden hayırlı olanı isteyoruz ama belki hayırlı olmadığı için olmuyo ............................
kızlar nerdesiniz ve burda olanlar niye birşey yazmıyo