• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz !

:) hyr canım ölesin olmadığı için bazen inancını yitiriyosun.....................yada duaların kabul olmadığını düşünüp bunu sölüyorsun ............

inanın ben aslında çok pozitif birisiyimdir hiç inancımı kaybetmiyorum ama bazen okada yıkılıorum ki zor toplanıyorum.............

sadece şundan gerçekten eminim bunun bir zamanı var olacak bir nedeni var bekliyor .............olmazsada bir nedeni var mutlaka bir gün bunu anlayacağız oluncada olmayıncada allah inşallah gönllümüze göre verir hepimiz çocukları seviyoruz hepimizin evliliği mutlu huzurlu yuvaları varki bukadar çok emek veriyoruz allah evlerimizi çocuk seslerinden mahrum bırakmasın.....

ben evimdeki eksiği çok geç fark ettim çok pişmanım ve çokta büyük konuştum hergün tövbe ediyorum bunun için umarım allahım beni cezalandırmıyodur.....
ama neden kısmına inan mutlaka herşeyin bir nedeni var ....şu an burda olmamızın bunları yazmamıızın birbirmizi tanımamızın hepimiz birbirimizin hayatına bir şekilde dokunuyoruz yani.....
sana katılmamak elde değil.:14: :43::43::43:

Altına imzamı atıyorummm..Her kelimesine katılıyorum...Hepimiz aynı süreçlerden geçiyoruz kızlarr.Ve hissettiklerimizde hepp aynı şeyler..

evet herkes aynı şeyleri hissediyor bizim için çok büyük bir sınav

aynennnn. umarımmm ama hayırlıdır tersini kabullenmeye aciz kulların gücü ve aklı yokk:14::14::14::14::14::14: Allahım hayırla, sağlıkla versin hepimize:16:

ben acıktım tıkınmaya gitmiştim:125::125::125:

afiyet olsun canım

nasılsınız canlarımm.bizim smyrna olmayacak sanırım.bu iyimi oldu bilmiyorum:26::26:. eşim tepecik diyor. tanıdık (baya yakın tanıdık) dr. varmış. tepecikte tüp bebek yaptıran varmı? yada hiç bişey duydunuz mu hakkında? izmirli arrkadaşlar yardımcı olurlarmı acaba??
çok kalamayabilirim nette.hepinizi seviyorum öptmm:54:

ben senin yerinde olsam ve bu psikolojile olsam alırdım bilgisayarı kırardım

sen gene sabırlıymısın bazan banada oda oluyo kapatıp tekrar açıyorum

kaçkere açtım kapattım..... daha anca normale döndü... saat11 de topiğe girdim debelene debelene anca okudum ama cevap yazmayı başaramadım geçmişte yazılanlara... ve pes ettim...

kaçkere açtım kapattım..... daha anca normale döndü... saat11 de topiğe girdim debelene debelene anca okudum ama cevap yazmayı başaramadım geçmişte yazılanlara... ve pes ettim...
boş ver canım geçmişi anı yaşa sters yapma bebeşi üzme............... o bizim sıpamız

ekinin bu sabah 10 da randevusu vardı yumoşlar büyümüş...cuma günü çok büyük ihtimalle OPU olacak...kendisi şu an gezenti olduğundan topiğe teşrif edemiyooooorrrr...

ekinin bu sabah 10 da randevusu vardı yumoşlar büyümüş...cuma günü çok büyük ihtimalle OPU olacak...kendisi şu an gezenti olduğundan topiğe teşrif edemiyooooorrrr...
canım benim inşallah opu güzel geçer ya istanbul da acayıp kar var ve çok sağuk üşütmez inşallah dikkat etsin kendine

canım keşke ama benim canım hiç birşey istemiyo en son dün öğlen yedim sabahta azcık poaça yiyip ilaç aldım çünkü feci şekilde başım ağrıyo miğrenim tuttu

ah canım benim ya.. üzüntüden stresten yiyecek hal kalmadı tabi.... ama lütfen kendine iyi bak senin dimdik aykta durman lazım..

Back
X