• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz !

esas benim kilo vermem lazım.. ama o dukan diyetinde ömür boyu uygulamak felan gerekiyormuş.. bende bağırsak problemide var.. sırf protein beni mahveder...sebze yemem lazım benim bol bol.. kayısısız ise hiç duramam...

evet ilk günler kabızlık oluyor biraz. Ama mantık olarak kolay diyet aslında. İlerde diyet bittiğinde biraz kilo aldığımı hissettiğim anda hemen 3 gün protein atak yapıp durumu kontrol altına almak istiyorum. Bir de özellikle çok kilolu olanlar için süper, çünkü ilk hafta çok hızlı kilo kaybettiriyor, paso protein aldığın için de sağın solun sarkmıyor, kas kaybetmiyorsun :8:

Evet canım geçen bir arkadaş telefonda anlatmış durumu gelme sakın bana demişş..Hep böyle şeyler duyuyorummm..Aslında alanında 1 numaraların arasında ama çetrefilli işler ile uğraşmak istemiyorr kadın..

İnş girer canımmm..Transferin çok güzel geçsin ve bebişin sımsıkı tutunsun sana güzelimm..İnş başka doktora gerek kalmadan bebişinin haberini alırsınn..

amınnnn canım ıns. gerek kalmazzzzzz....
bılmıyordum cnm olabılır eeee zengn musterı cok ılgılenmezler artıkkk.... yesılyurtada yerı avr cunku...

ben bugün doktora gittim kimse bana sormuo naptın diee:19:ben alıngan hatunummm:14:millstone sanada küstümmm senden hiç beklemezdimmm hele:19::19:

ah canımmm benimm kıyamam hiiççççç....
evet yaaa hatunlar pek bi ilgisizler bugünnn...
ben haber verdim ya senden belki ondandır...
hem sen çok cici anne olacaksınnn üzülmeeee
$bebek-arbasi[1].gif

evet ilk günler kabızlık oluyor biraz. Ama mantık olarak kolay diyet aslında. İlerde diyet bittiğinde biraz kilo aldığımı hissettiğim anda hemen 3 gün protein atak yapıp durumu kontrol altına almak istiyorum. Bir de özellikle çok kilolu olanlar için süper, çünkü ilk hafta çok hızlı kilo kaybettiriyor, paso protein aldığın için de sağın solun sarkmıyor, kas kaybetmiyorsun :8:

peki hiç mi sebze kayısı yiyemem.. bende o şekildekini yapsam.. hemoroidi daha yeni yendim sayılır.. tekrarlasın istemem...

canım anlat bakalım.. bizi merakta bırakma....

canım benim niye alınıyon... sen gelmeden haberin geliyo bize....
yumoşlarımm büyümüşler 15 mm olmuşş.yarın opu kesinleşcek heralde bende ona göre kocişe haber wercem gelsin yanıma:34:
ah canımmm benimm kıyamam hiiççççç....
evet yaaa hatunlar pek bi ilgisizler bugünnn...
ben haber verdim ya senden belki ondandır...
hem sen çok cici anne olacaksınnn üzülmeeee
Eki Görüntüle 356559

eet belki ondandırr:5:eet işşallah anne olucaz hepimizz:16:

kızlar benimde yemek yapmam lazım.. misafirlere... ama kalkamıyor burdan.
ama çıkmalıyım..

Son düzenleme:
peki hiç mi sebze kayısı yiyemem.. bende o şekildekini yapsam.. hemoroidi daha yeni yendim sayılır.. tekrarlasın istemem...

aslında kabızlık ortaya çıkarsa birkaç kayısı veriyor, tabi yıkayıp biraz şekerini atıcan. Çok kabız olursam form çayı içiyorum 1 tane, sorun çözülüyor. Zaten bu ilk 3-5 gün, sonrasında sebze ve salata yiyebiliyorsun ama meyve istediğin kiloya inene kadar yasak.
Ben hemoroid için daflon kullanmıştım, iyi gelmişti çok.

canım benimki şehir dışında.. şirket yolladı.. daha 2-3 ay var gelmesine...ama Allahtan yakkında hafta sonları gelebiliyor..

oo çok warmışş gelmesine ama yinede hafta sonları geliomuş yanına..ben walla buraya gelirken çok kötü oldum hafta sonu eşim geldi ii oldum biraz şimdide opu için gelcek transfere kadar kalır yanımda beraber döneriz artık ewimize.özledim izmiri yaa:16::16:

aslında kabızlık ortaya çıkarsa birkaç kayısı veriyor, tabi yıkayıp biraz şekerini atıcan. Çok kabız olursam form çayı içiyorum 1 tane, sorun çözülüyor. Zaten bu ilk 3-5 gün, sonrasında sebze ve salata yiyebiliyorsun ama meyve istediğin kiloya inene kadar yasak.
Ben hemoroid için daflon kullanmıştım, iyi gelmişti çok.

bende kullandım.. 1 kutu.. canım.. sen nekadar kullandın?ben dr. tavsiyesiyle kullanmadım çünkü.. eczacı tavsiye etmişti.. bnede 1 kutu kullandım.. şimdi bir şey kalmadı şükür... ama tekrar olur diye korkuyom valla...

akşam oldu biraz yemek yapayım ordanda bıcı bıcı yapmaya geçerimm $434[1].gif
sonrada aranıza katılırımmm:3::3::3:

Back
X