inanmıyorum yaa bu nasıl bir güzelliktir yarabbim bu nasıl bir mucizedir. maşallah allahım sağsalim kucağına aldığın günleride gösterir inşallah.
amin canım cok saol hepimize nasip etsin saglıkla kucagımıza almayı inş.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inanmıyorum yaa bu nasıl bir güzelliktir yarabbim bu nasıl bir mucizedir. maşallah allahım sağsalim kucağına aldığın günleride gösterir inşallah.
canimcim senin verdigin diet listesini de kendim uyguladim 1 ayda 4 kilo verdim rabbim izin verirsem tedaviye baslarsam öncesinde cok iyi oldu simdi asil is bu kiloyu korumak olucak insallah bebisini görmüssün ama saklamis kendini canim anlattiklarina bakilirsa cok haraketli olcak gibi geldi bana,insallah bu duygulari bekleyen bizlerde yasariz canim bizlerede dua etmeyi unutma
Eki Görüntüle 356574 Eki Görüntüle 356573 Eki Görüntüle 356574 Eki Görüntüle 356573
işte bu benim bıcırıgımın 12+4 haftamızdaki hali teyzeleri :)![]()
![]()
![]()
canım... hoşgeldin... valla iyi vermişsin çokda düşük kalorili bir diyet değil... benim maşallahım var yemeye devam:))))) evet benim tosuncuk baya hareketli bakalım haftaya görücekmiyiz cinsiyetini... rabbim hepinize yaşatsın bu duyguyu.. ultrasonda hergördüğümde ilk defa görmüş gibi şaşırıp mutlu oluyorum...
sen diette azimliysen sana gruplara hangi yiyeceklerin girdiğini ve porsiyonlarınıda yazayım. biraz uzun ama bi ara yazarım.
cok tatli masallah dr bebegi cok belirgin almis darisi basimiza canim
maşallah kuzucuğa
anam bu sereserpe yatıyor![]()
ben bugün doktora gittim kimse bana sormuo naptın dieeben alıngan hatunummm
millstone sanada küstümmm senden hiç beklemezdimmm hele
![]()
keyıfcı benım sıpamkıpır kıpır
AH benim nazlı çiçeğiiimmm..Senin durumundan birebir saniye saniye haberim oluyor çünnküüüüüüüü..Seni de arıcaktım bugün ama dışarda falan oluyorsunn ne biliyim rahatsız etmiyim dedimm ondan aramadım inann..ama gülden ile sürekli irtibattaolduğumdan herşeyden haberim var güzelimmm..Kısmaaa bana küssmee canımm..
Maşallahh ataşehircimm oğluşunaaa ne keyiff ne keyiff maşallahhh..Darısı bizlerin başınaaa..
ben bugün doktora gittim kimse bana sormuo naptın dieeben alıngan hatunummm
millstone sanada küstümmm senden hiç beklemezdimmm hele
![]()
kızlar bugün kontrolüm vardı,çok heyecanlıydım..bebişlerimin ikisininde kol bacaklarını gördüm,kıpır kıpırlar maaşallah...bitanesi hıçkırdı bile :) sonra büyük olanı 4 boyutlu renkli gösterdi...ay gözleri burnu kolları aklımdan çıkmıyor..hatta ellerini boks yapar gibi kafasının üstünde tutuyodu :)) büyük olan 6 cm 12+4 çıktı,kçük olanda 4,5 cm 11+2 çıktı...dedim başka bişeyler görmüyomusunuz :) cinsiyeti soruyosan 1 ay sonra dedi :) hiç sorun olmadığından 1 ay sonraya verdi gün ama biz 15 gün sonra başka bi doktorada gidicez..ben 2 haftayı zor bekliyom :) tabi herşeyin yolunda gitmesi çok güzel şükürler olsun..doktor aralarındaki fark böyle devam eder dedi..ense ölçtü iyi dedi...ikiz olduğu için ikili test yapmıycak..1 ay sonra üçlü test olcakmış...bu arada hızlı kilo alıyomuşum 57 olduk bile:) beslenme kağıdı verdi ama ben kendimi frenliyemiyorum :) şimdilik bizden bu kadar...
kızlar bugün kontrolüm vardı,çok heyecanlıydım..bebişlerimin ikisininde kol bacaklarını gördüm,kıpır kıpırlar maaşallah...bitanesi hıçkırdı bile :) sonra büyük olanı 4 boyutlu renkli gösterdi...ay gözleri burnu kolları aklımdan çıkmıyor..hatta ellerini boks yapar gibi kafasının üstünde tutuyodu :)) büyük olan 6 cm 12+4 çıktı,kçük olanda 4,5 cm 11+2 çıktı...dedim başka bişeyler görmüyomusunuz :) cinsiyeti soruyosan 1 ay sonra dedi :) hiç sorun olmadığından 1 ay sonraya verdi gün ama biz 15 gün sonra başka bi doktorada gidicez..ben 2 haftayı zor bekliyom :) tabi herşeyin yolunda gitmesi çok güzel şükürler olsun..doktor aralarındaki fark böyle devam eder dedi..ense ölçtü iyi dedi...ikiz olduğu için ikili test yapmıycak..1 ay sonra üçlü test olcakmış...bu arada hızlı kilo alıyomuşum 57 olduk bile:) beslenme kağıdı verdi ama ben kendimi frenliyemiyorum :) şimdilik bizden bu kadar...
akasyaaaa sizin ordada kar yağıyo dimiiii...bizim buralar bembeyaz arabalar görünmüyooo karla kaplandı herşey...
ay çıkıp kartopu oynayasım var ama totoyu tedavi öncesi üşütürüm diye korkuyorum malum donla geziyom ya ondan![]()
Bu gülücükler don esprin içinn..
Keşke yanında olsammmm şöylee kol kola giripp sakin Ankara sokaklarında yürüsekkk..Şarkılar söylesekkk...![]()