canım kesinlikle hazırlıklı gel kar olasada ayaz çok bu sene(( şal atkı unutmaa
O kadar soguk mu oralar kalin kiyafetler getirmem lazim desen o zaman 15 güne kadar havalar düzelmez mi ????
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım kesinlikle hazırlıklı gel kar olasada ayaz çok bu sene(( şal atkı unutmaa
slm arkadaslar
cok yazmissiniz yine yanereden baslasam nasil yapsam bilemedim:44:
biz ani bi kararla almanyaya gittik 1 haftaligina bu cmts donuyoruz insallah
cocuklarin 1 hafta tatili vardi,degerlendirelim dedik
cepten yaziyorum idare edin guzeller![]()
Hangi sehre geldin canim benim??? Bizim okullar 3 ayin sonunda tatile girecek
ya İNŞALLAH kendi gebeliğk haftamıda hesaplarımhamilelik haftanz hesaplayn, gebelik haftas hesaplaycs - gebelik.net
böle bi site var mesela. dediğin doğru bu siteye göre canımcım
O kadar soguk mu oralar kalin kiyafetler getirmem lazim desen o zaman 15 güne kadar havalar düzelmez mi ????
slm arkadaslar
cok yazmissiniz yine yanereden baslasam nasil yapsam bilemedim:44:
biz ani bi kararla almanyaya gittik 1 haftaligina bu cmts donuyoruz insallah
cocuklarin 1 hafta tatili vardi,degerlendirelim dedik
cepten yaziyorum idare edin guzeller![]()
Su Face olayini bana bir anlatin kayit olsam mi olmasam mi???
ay ne güzek köymüş orası öle evlere bittim şimdi baktım nettendassel diye bi koy,kasselden sonraymis
ama cok sirin tam dinlenmelik bi koy,teyzem var burdada
bizim burdada bolge bolge degisiyor tatil donemleri canim
dassel diye bi koy,kasselden sonraymis
ama cok sirin tam dinlenmelik bi koy,teyzem var burdada
bizim burdada bolge bolge degisiyor tatil donemleri canim
slm benimde dondurulmuş embriyo transferim şubatta yapıldı 5+5 hamişim.
:) hyr canım ölesin olmadığı için bazen inancını yitiriyosun.....................yada duaların kabul olmadığını düşünüp bunu sölüyorsun ............
inanın ben aslında çok pozitif birisiyimdir hiç inancımı kaybetmiyorum ama bazen okada yıkılıorum ki zor toplanıyorum.............
sadece şundan gerçekten eminim bunun bir zamanı var olacak bir nedeni var bekliyor .............olmazsada bir nedeni var mutlaka bir gün bunu anlayacağız oluncada olmayıncada allah inşallah gönllümüze göre verir hepimiz çocukları seviyoruz hepimizin evliliği mutlu huzurlu yuvaları varki bukadar çok emek veriyoruz allah evlerimizi çocuk seslerinden mahrum bırakmasın.....
ben evimdeki eksiği çok geç fark ettim çok pişmanım ve çokta büyük konuştum hergün tövbe ediyorum bunun için umarım allahım beni cezalandırmıyodur.....
ama neden kısmına inan mutlaka herşeyin bir nedeni var ....şu an burda olmamızın bunları yazmamıızın birbirmizi tanımamızın hepimiz birbirimizin hayatına bir şekilde dokunuyoruz yani.....
herkese merhaba arkadaşlar.. herkese çok mutlu günler dilerim.. şimdi hastaneden geldik. 7. gün 106 bugün 11. gün 350 olmuş değerim. nasıl arkadaşlar..pazartesi tekrar tahlil dedi dr. herşey yolunda dedi. ama psi tekrarlanması niyee
allahım yaaa benim yumurtalam dönemim bu hafta son sürat çalışma programı yapacaktım kendimi hazırladım hemde bu iş için sabahları uygun diye sabahları yapacaktııkkkk ammaaaa bana yatılı misafir geliyorrrrrrr arkadaşım gelcekkk kalmayaaaaa ben pok yicemm yaaaa of yaaaa(( çok mutsuzum şu an gelme de diyemem ben evde biri varken yapamıyoum psikom bozuluyo dahaası yıkanamıyorummmm
![]()
CANIM BU MİSAFİRLER EN OLMAYACAK KİŞİLERDİR.. (hayır gelmeyin diyemeyeceğin kişiler..)ve
EN OLMAYACAK GÜNLERDE GELİRLER...(hsg günü,opu günü,transfer günü ve kocişle film çekilen günler..)
ben bugün doktora gittim kimse bana sormuo naptın dieeben alıngan hatunummm
millstone sanada küstümmm senden hiç beklemezdimmm hele
![]()
Eki Görüntüle 356574 Eki Görüntüle 356573 Eki Görüntüle 356574 Eki Görüntüle 356573
işte bu benim bıcırıgımın 12+4 haftamızdaki hali teyzeleri :)![]()
![]()
![]()
kızlar bugün kontrolüm vardı,çok heyecanlıydım..bebişlerimin ikisininde kol bacaklarını gördüm,kıpır kıpırlar maaşallah...bitanesi hıçkırdı bile :) sonra büyük olanı 4 boyutlu renkli gösterdi...ay gözleri burnu kolları aklımdan çıkmıyor..hatta ellerini boks yapar gibi kafasının üstünde tutuyodu :)) büyük olan 6 cm 12+4 çıktı,kçük olanda 4,5 cm 11+2 çıktı...dedim başka bişeyler görmüyomusunuz :) cinsiyeti soruyosan 1 ay sonra dedi :) hiç sorun olmadığından 1 ay sonraya verdi gün ama biz 15 gün sonra başka bi doktorada gidicez..ben 2 haftayı zor bekliyom :) tabi herşeyin yolunda gitmesi çok güzel şükürler olsun..doktor aralarındaki fark böyle devam eder dedi..ense ölçtü iyi dedi...ikiz olduğu için ikili test yapmıycak..1 ay sonra üçlü test olcakmış...bu arada hızlı kilo alıyomuşum 57 olduk bile:) beslenme kağıdı verdi ama ben kendimi frenliyemiyorum :) şimdilik bizden bu kadar...
ohh maşşallah gez bakalım almanyalardaALLAH içine sindirsinn...
ya İNŞALLAH kendi gebeliğk haftamıda hesaplarım
2 tane kalın al nolur nolmaz bide üşütme tedavi sırası benim gibi![]()
ay ne güzek köymüş orası öle evlere bittim şimdi baktım netten
Hm bize cok uzakmistin. Bizim burasi metropol habire büro dikiyorlar Insallah güzel bir tatil gecirmissindir. Bende trye gelmeden Parise gitmeyi düsünüyorum.
Masallah masallah canim benimGünler ne cabuk geciyor valla