canım geçmiş olsun..... ecrini sormuşsun aldı bebişlerinin ikisini de.. dinleniyo....
aa akasyacm ecrınle gorusebıldın mı bugunn???bizde onu merak etmiştikkk..ne oldu acaba diee
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım geçmiş olsun..... ecrini sormuşsun aldı bebişlerinin ikisini de.. dinleniyo....
aa akasyacm ecrınle gorusebıldın mı bugunn???bizde onu merak etmiştikkk..ne oldu acaba diee
canlar ben geldimmm.
size enteresan bişey dicem.benim adet günüm yarın iki gündür olacak gibiyim.acaba kistmi oluştu diye düşündüm ve eski dr uma gittim.oda ultrasonla baktı ve kist falan yok dedi.bide hcg istedi yapalaım bakalım diye.
az önce sonucu aldım ve değer 10.7.şimdi bu ne oluo.:26::26:
evet canım aldı kuzucuklarını.... inşallah ikiside sıkı sıkı tutuncak annesine..... eşi radyasyon yüzünden pc yi vermemiştir o yüzden gelememiştir:))))
nası ya????????? yumurtlama dönmeinde ful ekşın varmıydı sizde? bugün kaçıncı gün oluyo yani??????? dr. ne dedi???
bu kez oldu işteee..çok şirin yaaaa...maymuşşşşş...
anladım sen feci bi hayvanseversin....
evet canım aldı kuzucuklarını.... inşallah ikiside sıkı sıkı tutuncak annesine..... eşi radyasyon yüzünden pc yi vermemiştir o yüzden gelememiştir:))))
madem görüştün niye bize yazmıyorsun...ben ne öğrenirsem burdan paylaşıyorum sizinle...tuana sormasa demeyecekmiydin...merak ettim kaç saat oldu öğreneli acaba...kızdım ama...
canlar ben geldimmm.
size enteresan bişey dicem.benim adet günüm yarın iki gündür olacak gibiyim.acaba kistmi oluştu diye düşündüm ve eski dr uma gittim.oda ultrasonla baktı ve kist falan yok dedi.bide hcg istedi yapalaım bakalım diye.
az önce sonucu aldım ve değer 10.7.şimdi bu ne oluo.:26::26:
canımcım ben sormadan akasya yazdıı ben olelıklee sordumm kızma onaaaa![]()
ay noluyooooo neler okuyorum bennn...doğrumu görüyorummm...biri beni çimdiklesinnnn
tüp bebekten sonra adet gecikmesi yaşanıyo bir kaç ay...henüz adet zamanın olmayabilir ve geç yumurtlamış olabilirdin...ve bu da hamilesiinnnnn demekk oluyoooooo....ALLAHIM bir mucize dahamı yaşıyoruz yoksaaaa...çok heyecanlandım yaaaa...canımmm cann inşallah öledir..doktor ne dedi peki...testi 2 gün donra tekrarlayacaksın dimiiii
merhaba arkadaşlar..saat 4 de oldum aşılamamı.doktorun ameliyatı varmış bekledim...iki yumuratam varmış çatlamış..hayırlısı artık...prednol tablet verdi bana 5 gün kullan dedi...ne için verdi bilen var mı?
önce lotus sordu farkındayım okuyorum herhalde...
sonra onun üzerine sen sordun ve cevapladı akasya hatun...
kızmak değilde bozuldum amaaa....
niye bize bişi yazmadın...
merak edebileceğimizi düşünmedin miii...
acayip bozuldum bizde acaba girme imkanı olur belki eşi müsaade eder diye bekliyoruz...
bir bekleyişi daha bugün geride bıraktım
kan sonucuma göre 13. gün değerim 625 çıktı
şimdi yeni bir bekleyiş başladı. benim için asıl büyük gün 8 mart eğer o gün keseyi görürsem işte o zaman hamileyim diye yazabilicem.
canımmmm sağol yirim ben seniiii.ama daha önce bi kimyasalım varya 20 den 13 e düşmüştü değer iki gün sonra.dr dediki çok umutlanma iki gün sonra tekrar baktır.önceki durumu biliyo tabi.bide adetten bir gün önce daha yüksek olmalı dedi.tekrar bakcaz.
eğer öyleyse hakkaten mucize toplamda 3 kere falan birlikte olduk ve yumurtlama günü falanda hesaplamadım hiç.
merhaba arkadaşlar..saat 4 de oldum aşılamamı.doktorun ameliyatı varmış bekledim...iki yumuratam varmış çatlamış..hayırlısı artık...prednol tablet verdi bana 5 gün kullan dedi...ne için verdi bilen var mı?
canımmmm sağol yirim ben seniiii.ama daha önce bi kimyasalım varya 20 den 13 e düşmüştü değer iki gün sonra.dr dediki çok umutlanma iki gün sonra tekrar baktır.önceki durumu biliyo tabi.bide adetten bir gün önce daha yüksek olmalı dedi.tekrar bakcaz.
eğer öyleyse hakkaten mucize toplamda 3 kere falan birlikte olduk ve yumurtlama günü falanda hesaplamadım hiç.