- 22 Aralık 2010
- 9.004
- 421
- 363
tamam EGUNAL yok o koyu hürremci diğerlerini nereye kayboldu....
hürrem bitsin kafamız rahat geliriz akasyacımmmm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tamam EGUNAL yok o koyu hürremci diğerlerini nereye kayboldu....
tekrar gelemeyebiliirim kocişle film izlicez. herkeze şimdiden iyi geceler....![]()
ben çok mutsuzum kızlar ya 3 ay nasıl gececek sperm sonuçları yükselecekmi yükselmezmi kafam okadar doluki inşallah düzelir sperm sonuçları düşük canlılk 0 dı yükselmezse tüp bebekte yaptıramayız heralde uffff ufff![]()
ama mutsuz olma..düzelir ALLAHIN izniyle dua et bol bol.herşeyin güzel olcağına inan lütfenn..
etmemmi tatlım hep dua ediyorum inş azda olsa canlılık olur 1milyon 600 spem canlıkla morfoloji 0 ameliyat iyi geçti inşallah düzelir yaa...
Evet canım yaa..Hayret ettimm kimsecikler yokk..Ne oldu herkezin aynı günümü buldu neee:18::18::18::18::18::18:
walla kaldım buralarda çok korktummm:18::18:bende saat yarımda iğnemi yapcam onu bekliom uykum geldi aslında..bende burda olmazsam ayıp olur bahane yok bende koca yok çünkü yanımda yarın akşam gelio bu kadar kalamam artık![]()
Hımm demek kocişin geliyorrrr..Artık yüzünü zor görür topiktekilerİğneyi bu saatte mi vuruluyorsun canım..
iyi geceler kızlar....
eet çatlatma iğnemi vurulcam canım saat yarımda vur dediler.bekliom kuzu kuzu saatimin gelmesini:18:
iyi geceler kızlar....