• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz !

kalk yemek yeee zaten cok zayıfsınnnnn aaaaa sende daha ne kadar zayıflıycan bakımmmm:47::47:
evet teyzesı yatıroruz kar yagıyor onu ızlıyoruz aynı saatte kaltım ben gene esımı gonderdım ıse ılaclarımı aldım dualarımı yapıyorum ıste dınlenıyoruz evde keyıf yapıyoruz anlıycan canımmmmm

ecrinim çok sevindim herşeyin yolunda gitmesine dinlen keyfini çıkar tutunsun sana sıpalar :1::1:

ıyıyım bebısım cok sukurrrr transferın dadını cıkartıyorummm 1. den bısye anlamamıstımmm hersey yolunda gıtıı ALLAHAMA sukur cnm kar yagıyor burda fecı hemde onu ızlıyoruz zaten transferımız bugun olsaymıs zor gıdermsıız valla .....

AY ay maşallah:nazar::nazar::nazar: canımm..çıkart tabi yaa oh keyfine bak..herşeyin yoluna gitmesine ve seni böyle mutlu gördüğüme çok sevindimm şekercim..aynen ya kar çok yağıyorr..bende hasta olucam sanırımm boğazlarım çok ağrıyorr:25:

kızlar okadar cok yazmıssınz kı yetisemedım... yeni arkadaslar gelmıs sohbet koyu ne güzel;) ama tek sıkayetım var lısteyi güncelleyın lütfen bulamıyorum:) kendınıze ıyıbakın sekerler....

AY ay maşallah:nazar::nazar::nazar: canımm..çıkart tabi yaa oh keyfine bak..herşeyin yoluna gitmesine ve seni böyle mutlu gördüğüme çok sevindimm şekercim..aynen ya kar çok yağıyorr..bende hasta olucam sanırımm boğazlarım çok ağrıyorr:25:

bende diyorum tuananın senı çıkmıyo bugun hayırdır.geçmiş olsun kuzucuk:54::54:

Son düzenleme:
silince kahverengi siyah gibi koyu renk ilaç pıhtısı geliyor. eve gidip yatsam iyi olacak galiba. hemşireyle görüşüp iğneye geçeyim bari.

bende diyorum tuananın senı çıkmıyo bugun hayırdır.geçmiş olsun kuzucuk:54::54:

:1: valla canım sabahtan yetiştirmem gereken işler vardı o yüzden gelir gelmez topiğe giremedimm..e bide insanın keyfi kaçıncaa...bide yarın izmire gidicektim umarım iyileşirim hemenn:31: sen nasılsın pekii ayy pardonn nasılsınızz :9:

ben bi kontrole gidiyorum. inşallah yoktur bişey.

yoktur canım bişey sen yinede için rahat etsin bi görün tabii..

kızlar okadar cok yazmıssınz kı yetisemedım... yeni arkadaslar gelmıs sohbet koyu ne güzel;) ama tek sıkayetım var lısteyi güncelleyın lütfen bulamıyorum:) kendınıze ıyıbakın sekerler....

listeler 1183.sayfada cicim..

silince kahverengi siyah gibi koyu renk ilaç pıhtısı geliyor. eve gidip yatsam iyi olacak galiba. hemşireyle görüşüp iğneye geçeyim bari.

görüş bizede haber canım..

listeleri sadeleştirdim...
uzun zamandır gelmediğin için güncel bilgilerini listeye ekleyemedim...
yaz lütfen ve ilk fırsatta ekleyeyim...

:1: valla canım sabahtan yetiştirmem gereken işler vardı o yüzden gelir gelmez topiğe giremedimm..e bide insanın keyfi kaçıncaa...bide yarın izmire gidicektim umarım iyileşirim hemenn:31: sen nasılsın pekii ayy pardonn nasılsınızz :9:

aşk olsun şekerim benım sıpayı nasıl unutursun :1::1:
sıcak şeyler iç canım eğer içebiliyorsan kekik çayı iç boğazlara iyi gelir

aşk olsun şekerim benım sıpayı nasıl unutursun :1::1:
sıcak şeyler iç canım eğer içebiliyorsan kekik çayı iç boğazlara iyi gelir[/QUOTE

ay şekerim önce sen dedim ama hemen akılıma geldii kızzz yerim benn onuu...:21:
canımcım ıhlamur içiorum bal yiyorum burda kekik bulmam zor :( eve gidince yaparım artık saoll bebişimm

$0002011E[1].gif $huhu0gidt0[1].gif canımmmmm...naber annen geldi mi?

canımm çok sewindim herşeyin yolunda olmasına hele ki prensesin gelceğini duyduğuma çok daha sewindim:16::16:kıyamam napalım bulansın warsın miğden geeçicek bunlarda işşallah.ben bu gece çatlatma iğnemi yaptım cuma sabahı opu war hayırlısıyla işşallah.aral bey gecen akşam aradı beni uzun uzun konustuk saolsun destek oluo burda ki doktor pek muhatap deil ama o eksiliğini hissettirmio bana..bende durumlar böle yarın akşam eşim gelio transferden sonra beraber döncez artık.biz senle artık izmirde görüşcez işşallah:38:

Cnm bnm bol bol çatlasın insllh yumurtaların ay neguzel esinde geliyor yuppi :32:Aral by gercekten çok iyi bir Dr ve iyi bir arkadas çok motive ediyor insanı bn ilk denemm de kimyasal olunca nasıl kızdım ona çünkü o kadar inandrmistiki tuttuğuna bebeğimin hersey sıralamış vakti değilmiş ok seviniyorum sana destek olmasına haklisin cnm İstanbul orası ve gercekten hasta ile çok resimler hadi çok az kaldı bebelerini alıp dönmene inşallah burda görüşücez seninle Dr takiplerimizi aynı güne alıcaz çıkışta yemek yiyip gezicez insllh

iğneden jele geçince bazen oluyor ama riske atmayalım iğneye geçin tamamen lekesşz 2 gün geçince tekrar jele dönersiniz dedi.

listeleri sadeleştirdim...
uzun zamandır gelmediğin için güncel bilgilerini listeye ekleyemedim...
yaz lütfen ve ilk fırsatta ekleyeyim...

Egunalim cnm nasilsinnn ben özledim senii misafirim suanda karsı koltuğumda bayin uyuyor gece geç yattık o da hamile erkenden kahvaltı yaptık o uyuyor ben bulanıyorum :14::14:Bizden hbrle böyle sen nasılsın varmı guzel haberler topigimizde birazcık okumaya çalıştım ama hiç başarılı olamadım okuma konusunda:26:

iğneden jele geçince bazen oluyor ama riske atmayalım iğneye geçin tamamen lekesşz 2 gün geçince tekrar jele dönersiniz dedi.

ciddi bişey olsa hemen çağırırlardı seni...iyi oldu canım görüştüğün...2 gün sonrada jel e geçersin tekrar...çok yorma bu ara kendini...

Egunalim cnm nasilsinnn ben özledim senii misafirim suanda karsı koltuğumda bayin uyuyor gece geç yattık o da hamile erkenden kahvaltı yaptık o uyuyor ben bulanıyorum :14::14:Bizden hbrle böyle sen nasılsın varmı guzel haberler topigimizde birazcık okumaya çalıştım ama hiç başarılı olamadım okuma konusunda:26:

bende seni ösledimmmm...
kızıyorum ama ne çok misafirin geliyoooo...bizi boşluyosun onların yüzündeennnn...
hatun yemiş içimiş hamile bir halde geçmiş karşına horul horul uyuyoooo...
sen böğürmelere devammm...
şekerim kısa zamanda geçmişi okuman mümkün değil zaten...
ecrin dün dondurulmuş bebelerini aldı,elifce2611 3.aşılamasını oldu,elvanelvan ın hamile haberini aldık dün...

ciddi bişey olsa hemen çağırırlardı seni...iyi oldu canım görüştüğün...2 gün sonrada jel e geçersin tekrar...çok yorma bu ara kendini...

bende seni ösledimmmm...
kızıyorum ama ne çok misafirin geliyoooo...bizi boşluyosun onların yüzündeennnn...
hatun yemiş içimiş hamile bir halde geçmiş karşına horul horul uyuyoooo...
sen böğürmelere devammm...
şekerim kısa zamanda geçmişi okuman mümkün değil zaten...
ecrin dün dondurulmuş bebelerini aldı,elifce2611 3.aşılamasını oldu,elvanelvan ın hamile haberini aldık dün...

Evet yaaa çok misafirim var ve bunlar hep koca kafalı kocamın yuzunden:19:Evde yalnız kalmamı istemiyor ve yanımda hep birileri kalıyor o yokken söyle evimde oh yatıp istirahat edemiyorum gerçi raziyim buna kayınvalidem gelecek yanımda kalmaya2hafata sonra gelecekmiş :4::4:Bana gecen aksam tlfnda dediki ha iyisin demi artık yani ben değil sen benim onume çorba pişirip koyacaksın esime söylemek istedim ama söyleyemedim bana dediki annesiyle konuşurken sus annem onu istemiyorsun sanicak gicik ettiler beni anne olgul yaa egunalim dedim 6hafta kıpırdamadan yattım anneciğin hiç tiki çıkmadı gelicem diye üzülüyorum bn böyle seylere :14::14:Neyse topicte hersey guzel elvanelvan kardesimi tebrik ediyorum darısı sanaaa darısı insallh bütün kardeşlerime

Back
X