• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz !

Evet yaaa çok misafirim var ve bunlar hep koca kafalı kocamın yuzunden:19:Evde yalnız kalmamı istemiyor ve yanımda hep birileri kalıyor o yokken söyle evimde oh yatıp istirahat edemiyorum gerçi raziyim buna kayınvalidem gelecek yanımda kalmaya2hafata sonra gelecekmiş :4::4:Bana gecen aksam tlfnda dediki ha iyisin demi artık yani ben değil sen benim onume çorba pişirip koyacaksın esime söylemek istedim ama söyleyemedim bana dediki annesiyle konuşurken sus annem onu istemiyorsun sanicak gicik ettiler beni anne olgul yaa egunalim dedim 6hafta kıpırdamadan yattım anneciğin hiç tiki çıkmadı gelicem diye üzülüyorum bn böyle seylere :14::14:Neyse topicte hersey guzel elvanelvan kardesimi tebrik ediyorum darısı sanaaa darısı insallh bütün kardeşlerime

demek kaynananla buluşmanıza hasretle kavuşmanıza 2 hafta kaldıııı:63::63::63:
hayret bişey be gelip bi de senden hizmetmi bekleyecek...
valla dellendim şu an...sende numara yap rahatsız gibi gezin kusura bakmayın ama yatmam gerekiyooo şuram ağrıyo buram ağrıyo falan de ay ne biliyim yap işte bişey ama onun için kendini yorma...bak geldiler bana yineee

demek kaynananla buluşmanıza hasretle kavuşmanıza 2 hafta kaldıııı:63::63::63:
hayret bişey be gelip bi de senden hizmetmi bekleyecek...
valla dellendim şu an...sende numara yap rahatsız gibi gezin kusura bakmayın ama yatmam gerekiyooo şuram ağrıyo buram ağrıyo falan de ay ne biliyim yap işte bişey ama onun için kendini yorma...bak geldiler bana yineee

Cnmmmm bnm oh be yalnız değilim elbirliği ile birseyler yapicaz artık ha ha aynen var bu planımda yatım aşağıya eşimde diyr sen yat annem gider1haftaya diyor gel biz kulağını çekelim :4:Bana da geliyorlar walla :14::14:Canlarım ben çıkıyorum uzanicam birazcık öptüm seni cnmm bnm sen plan yap bnm için kaynana kaçırma plani:9::9::9:

Cnmmmm bnm oh be yalnız değilim elbirliği ile birseyler yapicaz artık ha ha aynen var bu planımda yatım aşağıya eşimde diyr sen yat annem gider1haftaya diyor gel biz kulağını çekelim :4:Bana da geliyorlar walla :14::14:Canlarım ben çıkıyorum uzanicam birazcık öptüm seni cnmm bnm sen plan yap bnm için kaynana kaçırma plani:9::9::9:

tamam cicim ben bi düşüneyimmm:9:
bakalım başarabileckmiyiz...
sen sıkma canını şekerim...yine mi gidiyosuunnnn:58::58::58:

dün akşam adet oldum yarın doktora gidicemm :10:

sizler nasılsınız :3: azcık ağrılarım var çıkıcamm birazdan :5: birde baş ağrısı var ilaveten :5: inşallah bol bol hamiş müjdeleri alırızzz :49: :16:

hem günaydın hem tünaydınn
nasılsınız baklımmmm
dışarda hava güzel gibi...ben de akşam hürrem rüzgarına kapıldım..tabii kociş engeli de cabası nazar mı değdi benim kine anlamadım...bu aralar takıldı evde yeni kurallar icat etmeye başladı....neymiş akşam 11 de yatağa girileckmiş beyefendi uykusuz kalıyormuş
ben de zaten akşam yemeği bulaşık çay servis derken arada Hürremi de kaçırmayayım derken hiç alamadım kucağıma laptopu....demek yeni hamile var hayırlı olsun ELVANELVANIM.....Rabbim tamamına erdirsin inşaallah.........

egunal imm yarın sabah doktor randevum var büyük ihtimalle kontrolun peşinden öğlende ameliyata alacak...yine heyecanlıyım hayırlısı bakalım...

sizler nasılsınız :3: azcık ağrılarım var çıkıcamm birazdan :5: birde baş ağrısı var ilaveten :5: inşallah bol bol hamiş müjdeleri alırızzz :49: :16:

merak ediyordum sonunda yazdın yaniii...
lucrin gecikme yapmamış oh ne güzel...yarında yumurta olgunlaştırıcı iğnelere başlarsın...
bende pazartesi başlayacam inşallahhhh

ben seni sabah günaydın vaktinde gördümmmm ama sen tünaydın vaktinde yazdınnnn:5:

canımmmm inan hep burda takılmak ıstıyorum ama ... yazamıyorum...

sureklı bızım gıcık patronıce iş verıyo...

tam yazıcamm... melikee gel bakımmm bıdı bıdı bıdı bıdı konuşuyoo...

günaydınlar topiğin güzel annelerive anne adayları nasılsınız

istanbulda faci kar var hertaraf bembeyaz

eşimle barıştık hatasını anlamış sırnaştı tabi banada gün doğdu allah kimsenin evinden huzuru bozmasın öpüyorum sizi
çoookkkkkk sevindimmmmmm:)))) rabbim mutluluğunuzu daim etsin birde bebişle taçlandırsın inşallah............

Eki Görüntüle 358140 Eki Görüntüle 358141 Topiğimizin güzel hatunlarına güzel birgün diliyorum...
günaydın sarı çiçeğimmmmmm......

Herkese harika bir gün diliyorum, bugün de bebiş haberleri alırız inşallah. :8:
günaydın cicim...

günaydın herkese, vaktim var bir selam vereyim size.
iyi ettin şeker.. sanada günaydın....

günaydın güzel ve güneşli bir gün sizinle olsun:3::3::3:
sanada güzel annecikkkk......

günaydınn bayanlarr...:3:
ay çok kısa bi günaydın olmuş bu:)))))

canlarım günaydın hayırlı günler inşallah güzel haberler alırız bugün ..............
inşallah....... günaydın tatlım....

Gunaydin kizlarrr
günaydınnn....
KISLARR nasılsınız....
öğlen oldu tünaydın diyimm....

:54::54:
sanada tünnaydınnnnn ve banada::)))))

ay sen nerelerdesiiinnnn... hoşgeldinnnn.......

olsun kuzum tekne kazıntısımız olsunda ben kıskanayım yeterkii...bir gün sırayla hepimizin hamilelik haberlerini alacağımız günleri hayal ediyorum valla...
bi gün üşenmedim net ten bi kaç tane msn ifadesi indirdim..arada bir de onları kullanıyorum canım...
sanada bi tane yolluyorum bakEki Görüntüle 358143 senin tekne kazıntınnnn...

ben bunu çok beğendim böyle tatlı şeyleri çok severim ben inşallah rabbim hepimizin kucagnı hayırlı evlatlarla doldursun

canlarım günaydın hayırlı günler inşallah güzel haberler alırız bugün ..............
inşallah canım nasılsın

gunaydın guzel bayanlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.....
su cok sevındım cnmmmm sen sımdı tadını cıkar bu sırnasmaların hayatımmmmm

sağol canım arakdaşım allah razı olsun sen nasılsın nasıl oldun dikkat et kendine dinlen sen bize lazımsın öp:48::48::48::48:
:48::48:
KISLARR nasılsınız....
öğlen oldu tünaydın diyimm....

:54::54:

canım günaydın tünaydın fark etmez bize sadece selam vermen bile yeter bize dimi egunal

Son düzenleme:
nasılsınız baklımmmm
dışarda hava güzel gibi...ben de akşam hürrem rüzgarına kapıldım..tabii kociş engeli de cabası nazar mı değdi benim kine anlamadım...bu aralar takıldı evde yeni kurallar icat etmeye başladı....neymiş akşam 11 de yatağa girileckmiş beyefendi uykusuz kalıyormuş
ben de zaten akşam yemeği bulaşık çay servis derken arada Hürremi de kaçırmayayım derken hiç alamadım kucağıma laptopu....demek yeni hamile var hayırlı olsun ELVANELVANIM.....Rabbim tamamına erdirsin inşaallah.........

egunal imm yarın sabah doktor randevum var büyük ihtimalle kontrolun peşinden öğlende ameliyata alacak...yine heyecanlıyım hayırlısı bakalım...
ha..ha...ha... yakında bütün kocalar ayaklanacaaak... benimki zaten diyoki sen o kızlara söyle bana kocalarının adresini versin bende erkekler klübü kurucam:)))))

nasılsınız baklımmmm

yarın kontrol ve belkide operasyon var demek..inşallah herşey yolunda gider canımmm...bi sorun olmasın artık ve bir an önce bebeklerine kavuşşş...hepimiz sırayla hamile diye yazalım istiyorum...mart ayına yetişeceksin diye umuyorum...

heeee demek gıcık patroniçe iletişimimizi koparıyooooo:63:
tamam canım sen zaten fırsat buldukça yazarsın zaten..
ben naz yaptım sanaaaEki Görüntüle 358348

yarın kontrol ve belkide operasyon var demek..inşallah herşey yolunda gider canımmm...bi sorun olmasın artık ve bir an önce bebeklerine kavuşşş...hepimiz sırayla hamile diye yazalım istiyorum...mart ayına yetişeceksin diye umuyorum...

heeee demek gıcık patroniçe iletişimimizi koparıyooooo:63:
tamam canım sen zaten fırsat buldukça yazarsın zaten..
ben naz yaptım sanaaaEki Görüntüle 358348

yaa kuzummm bu resımler ne guzelll....
sen nasılsn napıyosunuz...

merhaba kızlar size pek katılamıyorum okadar hizli ilerliyonuz ki yetişmek çok zor beni sorarsa nız pazartesi yada salı günü yumurta toplama işlemim var inşallah güzel haber ler veririm size birlik te seviniriz :46::46::46::46::46:

ha..ha...ha... yakında bütün kocalar ayaklanacaaak... benimki zaten diyoki sen o kızlara söyle bana kocalarının adresini versin bende erkekler klübü kurucam:)))))
benim eşim bir ara kafaya koymuşdu bizde bir kulub kuralım sohbet edelim diyodu ama biz sizn kadar çok konuşamayız bizim kulup hemen kapanır diyodu sizin gibi biz herşeyi konuşmuyoruzki az ve öz :52::52::52::1::1::1::1:

onuda üye yap canım :1::1::1:takılsın bize hayatı yaşasın :52::52::52:buluruz onada bir güzel sayfa:32:

çoookkkkkk sevindimmmmmm:)))) rabbim mutluluğunuzu daim etsin birde bebişle taçlandırsın inşallah............

günaydın cicim...

günaydınnn....

şekercimm birazcık rahatsızımm ondan ole olduu:59:

yaa kuzummm bu resımler ne guzelll....
sen nasılsn napıyosunuz...

eveeetttttt çok güzelll ifadeler varr..bende sizinle paylaşıyorum ara ara...
çaktırmıyorum ama bunalımdayım bugün...pazartesi randevu aldım en erken o güne alabilirdim.doktor yurtdışından o gün geliyomuş...
geçen ayın 7 sinde regl oldum ve bugün adet sancılarına benzer ağrılarla uyandım randevudan önce adet olacam ve tedavi ertelenecek diye korkuyorum...

merhaba kızlar size pek katılamıyorum okadar hizli ilerliyonuz ki yetişmek çok zor beni sorarsa nız pazartesi yada salı günü yumurta toplama işlemim var inşallah güzel haber ler veririm size birlik te seviniriz :46::46::46::46::46:

şükür yazdırana..sana yazıyorum online olduğunda görürsün diye ama sen beni görmüyosun...en son lucrin kullanırken bıraktık seni daha da bişey yazmadın...bu aralar opunun geldiğini anlamıştım zaten..yazmasaydın özelden mesaj atacaktım...neyse yolu yarılamana az kalmış çok sevindim canım...

merak ediyordum sonunda yazdın yaniii...
lucrin gecikme yapmamış oh ne güzel...yarında yumurta olgunlaştırıcı iğnelere başlarsın...
bende pazartesi başlayacam inşallahhhh

canım benim yaa teşekkür ederim dün daha fenaydı baş ağrım :5: hem koştur koştur iş güç ne yaparsam kar deyip tam gaz devamdımm ama ağrı kesici ilaç almadım yaaaa çektim ağrıyı :5: yan etkiside oluyo sonuçta tüm ilaçların bir zarar olmasın dedim şu andada arttı yaaa başım ah başım vah başımm :2: ooooo hayırlı olsun çok çok sevindim egunalimm canım benim kızzzz ne güzel haber maşallah inşş tedavilerde müjdelerle başlayıp cici anneler olarak sonlanacak hepimizzinnn :49::29::emir_bebek::nazar::16::52::52::52::52:

günaydın cicim...

günaydınnn....

canımm temizlik yapıyordum bu aralar evde tempodaydım silzeri ihmal etmiştim kusuruma bakmadınız dimi :34::16:

canım vallah biz bile yetişemiyoz bazen ben sabah öğlen akşam giriyorum bakıyom sayfalar almış başını girmiş bir sayfayı okurken zaman kaybetmiyim diye yeni sekmeden diğer sayfaları açıyorum o yüklenen kadar ben zaten okumuş oluyorum zekice dimi :52::52::52:
bu arada inşallah opun iyi geçer güzel sonuçlar alırsın sen listemizde varmıydın yoksan bilgilerini yaz listemize ekliyelim

benim eşim bir ara kafaya koymuşdu bizde bir kulub kuralım sohbet edelim diyodu ama biz sizn kadar çok konuşamayız bizim kulup hemen kapanır diyodu sizin gibi biz herşeyi konuşmuyoruzki az ve öz :52::52::52::1::1::1::1:

onuda üye yap canım :1::1::1:takılsın bize hayatı yaşasın :52::52::52:buluruz onada bir güzel sayfa:32:

:9::9::9::9::9: süpersinnn

Back
X