• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz !

dr umutlu olumlu bakıyor,yorumluyor inşallah canlarım azcık kaldı bebişime kavuşmama müjdem yakın inşşşş 16:

geldim canlarım az evvel eve geldik muayene etti hormonlarım için kan verdim şükür herşey normal ve yolunda olduğu için tedaviye başlıyoruz dedi dr eğer hormon sonucum kötü çıksaydı tedaviye bu ay başlıyamayacakmışız ama Yüce Rabbim yüzümüze baktı da herşey normal ilerliyor inşş inşşşş müjdem çokkkk yakında

Lucrin 5 ünite

Gonal-f 300 ünite kullanıcam artık veee salı günü gidicem dr a

dualarınız sayesinde huzurlu,umutluyum Rabbim hepimizin dualarını kabul buyursun inşşş

ooo maşallah kuzummm hadi hayırlı olsun inşallah güzel sonuçlar alırız canımmm.:32::32:

cannlar ben geldim .az önce telefonla sonucu öğrendim 32.5 çıkmış ancak dr la görüşemedim henüz.ancak kahve lekelenmem var.ne düşüneceğimi bilemedimmm.:18::18:

canımmmm cannnn...
ne düşünecen hamilesin işteeeee....
kutlamanı seninde için rahat ettiği ve kocaman kocaman hamileyimmm diye yazdığın gün yapacammm..
şimdi fırtına öncesi sessizlikteyimm....

sağol canımmm...inşallah tutunma kanamasıdır.şaşırdım çok ya anlatamammm.lekede olunca kan tahlili yaptırasım bile yoktuuuu.Allahım kimseyi bekletmesin yarabbbimmm

evet tutunma kanaması oooooo...
benim canım cannn hamile ALLAHIM sana şükürler olsun...

canımmmm cannnn...
ne düşünecen hamilesin işteeeee....
kutlamanı seninde için rahat ettiği ve kocaman kocaman hamileyimmm diye yazdığın gün yapacammm..
şimdi fırtına öncesi sessizlikteyimm....

sağol kuzuuum Allah razı olsun bebişimmm.d hala temkinli konuşuo bende tüp dr umu aradım yarın görüşcez bakalım...
inan hepimizin burada hamileyimmm yazmasını canı gönülden istiyorummm.
Allahımmm tek bana ddeğiill hepimize bebiş verrr.

senin Alllah iyiliğini versin...daha yenimi yazıyorsun durumunu buraya..neyse maşallah tebrik ediyorum resmen ve alenen hamilesinnnn bak yorgun yorgun sana kutlama yapıyorummmm:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::118::118::118::124::124::124::124:rabbim sağlıkla tamamına erdirsin inşallah..

canım bu benim sonucum değil çidonun sonucu. onun yazısını kopy yaptım sayfaya:14:

kislar egunal nerde,hayirdir biseymi oldu
fazla okuyamadimda randevusumu var:44::44:

alışverişe gittim canım 7 saatliğineee:9:
benim olmadığım zamanda gelmişsin sende karşılaşamadık :5:

Canımmm seni merak etmiştik egunal ileee..Değerin artmış ne güsell maşallahh...İnşş kendiliğinden gelmiştir meleğinn çok sevindim gülümm..:nazar:

Hayır canım randevusu yokk..Bugün annişi ile gezmeğe vurdu kendisinii.Ankarada avm de idiler en son konuştuğumdaa.Gelir herhalde akşama..Sen nasılsın toparlandınmı canımm geçmişi okuyamadım..tatilin bittimi evine döndünmü öptüm çok..

bebeğim bugünkü ajanlığın tişikkürler...topikten haberleri uçurdun bana merakta bırakmadın:54:

asıl sen caannnnsın taammıııı.:54::54:hem benim hemde burdaki herkesin canıııııı:nazar::nazar::nazar::nazar:.Allahımmm emeklerini boşa çıkarmasınnnn.

sağol kuzuuum Allah razı olsun bebişimmm.d hala temkinli konuşuo bende tüp dr umu aradım yarın görüşcez bakalım...
inan hepimizin burada hamileyimmm yazmasını canı gönülden istiyorummm.
Allahımmm tek bana ddeğiill hepimize bebiş verrr.

AMİNNNN canım cann...Hamileyim yazacaksın az kaldı...

canım bu benim sonucum değil çidonun sonucu. onun yazısını kopy yaptım sayfaya:14:

hemen düzelettim mesajıı...ALLAH MI yazdırdı neee...
hadi inşallah bak...erken kutlama yaptım sana...

alışverişe gittim canım 7 saatliğineee:9:
benim olmadığım zamanda gelmişsin sende karşılaşamadık :5:

bebeğim bugünkü ajanlığın tişikkürler...topikten haberleri uçurdun bana merakta bırakmadın:54:

hmmmm kuş kimmiş belli olduuu.demek milistone hemen haberleri uçurdu haaaa.:34:

gün geçtikçe katlanır canım sıfır çıkmamışki canım
burda bir topikte okudum test günü 5 ile başlayıp bebeğini kucağına almış kişiler var
bence hamilesin:16::7:

canım benim hemen umudunu yitirme.. Belkide geç döllenme olmuştur...

sağol canım nasısılsın nasıl oldun

canım değerler hakkında hiç bir bilgim yok ama gebelik olması bizi baya ümütlendirdi inşallah pazartesi güzel sonuçla kutlama yaparız

canada tünaydın canım nasılsın

geç döllenme olmuştur canım ,sonuçta sıfır çıkmamış hamilelik var,umudunu kırma sakın ,pozitif düşünn

umarım güzel haberler alırsın..

Canım sakın moralini bozma herşey güzel olur inşallah.. Belki de geç tutundu olabilir bazı embriyoların gelişimleri daha geç oluyor biliyorsun.. İnşallah pazartesi günü güzel haberlerle gelirsin.. Allahım kalbine göre versin, yüzünü güldürsün tatlım.. Dularım seninle..

inan heyecanla bekliyordum.ama umudum var senin adına...inşaallah değerin pazartesi artacak ben inanıyorum.lütfen sen de inan...

canim sakin üzülme degerin katlanarak articaktir baska bir topikde bu hafta arkadasin 37 ile baslayip 62 bugünde 172 ulasti canim oda hamilelik oldugundan süpeliydi cok üzdü kendini agladi ama sonu mutlu oldu sende olumlu düsün canim bebisi üzme bol bol duat pazartesiye kadar

slmm kislarrr:3::3::3:
nasilsiniz,ozledimmm sizleri
yarin donuyoruz eve,suan cepten giriyorum,yazmasi gicik oluyor:19:

elvanelvan & juliet canim gozunuz aydin ,hayirli olsun :nazar::nazar::nazar:

Canım seninkinide çok merak etmiştimmm..Değrin çok yüksek olmasada bir değer mevcut en azındann..Burada böyle mucizelere çok şahit oldukk..İnş 2 gün sonra sen,nde değerin artar ve meleğin seninledir..Hayırlısını versin gülümm Allahh..

canım işşallah değerin artar pazartesii moralini bozma sakınn...bebeişin seninle olur işşallah....

ama ne alışveriştiiiii...

güle güle gittim feci yorgun döndüm...

canım şu an hamilesin ve inşallah değerin pazartesi artacak...
kutlamayı 2 gün geç yapalım olsun varsın...

oyyy geçmiş olsun kuzummm...

:16::16::16::16::54:

şekerim nihayet teşrif ettin eve gelmeden senin öğlen topiğe geldiğinin haberini aldımmm..
demek tedavi mayısa kaldı...
napalım kuzum Allah dermansız dert vermesin...

JULİETTAM ın sonucu ne kızlar :28: çokk merak ediyorummm :46::52::49:

iyiki varsınız..az olan umuduma umut kattığınız için çoook teşekkür ederim...:54:
bu durumda olup gebelik elde eden sayılı insan var biliyorum..dilerim bende o mucizeye ulaşırım..
doktorum senden çok umutluydum bizde şoktayız dedi..ama yapacak birşey yok..nasibimde bunuda görmek varmış..her işte bir hayır vardır muhakkak..
en azından bana tutunduğunu ve bebeğimin hayata tutunma mücadelesini biliyorum..bu bile yeter bana..:emir_bebek:
Allahım ağız tadıyla bu sevinci yaşatsın bana, hepimize..:16:
sizleri seviyorummm iyiki varsınız..:29:

yavrummmm yeminle senin yazılarını okurken gözlerim doluyo yeminle.inşalllah burdaki herkesin göbüşlerini doldursunnn.amiiiinnn.

asıl sen caannnnsın taammıııı.:54::54:hem benim hemde burdaki herkesin canıııııı:nazar::nazar::nazar::nazar:.Allahımmm emeklerini boşa çıkarmasınnnn.

ay deme öyle niye bilmiyorum bugün çok duygusalım valla oturur ağlarım heee...
Allahım yanıltmasın yazdıklarımı aynen yaşatsın...Bugün millstone aradağında hemen seni sordum varmı bi haber diye...annemle gezerken bile hep dilimdeydin...Bu kadar yürekten inanmışken ve bu kadar yaklaşmışken rabbim boş çevirmesin bizi...

iyiki varsınız..az olan umuduma umut kattığınız için çoook teşekkür ederim...:54:
bu durumda olup gebelik elde eden sayılı insan var biliyorum..dilerim bende o mucizeye ulaşırım..
doktorum senden çok umutluydum bizde şoktayız dedi..ama yapacak birşey yok..nasibimde bunuda görmek varmış..her işte bir hayır vardır muhakkak..
en azından bana tutunduğunu ve bebeğimin hayata tutunma mücadelesini biliyorum..bu bile yeter bana..:emir_bebek:
canım alıntı yapınca anladım 11 çıkmış galiba :26: ama ümidini bitirme inşşş pazartesi günü kat kat katlanacak değerin canımsın dualarımdasınnn :49::29::16:

ekin cnm opun güzel geçmiş çok sevindim..Allahım hayırlısıyla tamamına erdirir inşallah arkadaşım..

şifaa cnm tedavin hayırlı olsun başladığına çok sevindim...inşallah güzel ve bol yumoşların olur tatlımm

cann arkadaşım test sonucum çok güzel..hayırlı olsun cnmmm

canımmm sakın umudunu yitirme çarşamba 10. idi benim değerim bugün 32.5 olmuşş..

ben hiç iyi değilim 3lü testin sonucunu beklerken aradılar alınan kan yeterli değilmiş tekrar kan vermeniz gerekiyor dediler
bide pişkin pişkin ücret ödemenize gerek yok dediler komşudaydım yoksa bi güzel paylardım ama
eşim gelsin gitcez hastaneye paylama işini orda yaparız artık karı koca
1 haftadır bekliyom bide ya

bende soracam sana hep bişey oluyo kaynıyoo...demek kan yeterli gelmemiş...yuh diyorummm...gerisi yazarsam kk kariyerim son bulur...neyse canım olan olmuş germe kendinide kuzunuda...

dr umutlu olumlu bakıyor,yorumluyor inşallah canlarım azcık kaldı bebişime kavuşmama müjdem yakın inşşşş 16:

geldim canlarım az evvel eve geldik muayene etti hormonlarım için kan verdim şükür herşey normal ve yolunda olduğu için tedaviye başlıyoruz dedi dr eğer hormon sonucum kötü çıksaydı tedaviye bu ay başlıyamayacakmışız ama Yüce Rabbim yüzümüze baktı da herşey normal ilerliyor inşş inşşşş müjdem çokkkk yakında

Lucrin 5 ünite

Gonal-f 300 ünite kullanıcam artık veee salı günü gidicem dr a

dualarınız sayesinde huzurlu,umutluyum Rabbim hepimizin dualarını kabul buyursun inşşş

oh oh maşallah tedaviye kaptırdın kendini gidiyorsun bakıyorum..daha da iyi olacak inşallah çok sevindim canım:16:

canım alıntı yapınca anladım 11 çıkmış galiba :26: ama ümidini bitirme inşşş pazartesi günü kat kat katlanacak değerin canımsın dualarımdasınnn :49::29::16:

sağol cnm bnm Allah razı olsun hepinizden...ümit olmasada başka bahara olur şifacım..biraz araştırma yapim dedim bnm durumumda olanlar var mı diye..

ay deme öyle niye bilmiyorum bugün çok duygusalım valla oturur ağlarım heee...
Allahım yanıltmasın yazdıklarımı aynen yaşatsın...Bugün millstone aradağında hemen seni sordum varmı bi haber diye...annemle gezerken bile hep dilimdeydin...Bu kadar yürekten inanmışken ve bu kadar yaklaşmışken rabbim boş çevirmesin bizi...

Allahım senin o büyük yüreğini boş çevirmesin inşallah gülümmmmmm.inan benimde dualarımda en başta gelenlerdensinnn.

Back
X