• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz !

Aşşşkolll küstümm benii unuttunnn amaaa:20::20::19::19::19::19::19::19: Bende gelmek istiyorum hemm....

ahhh kuzum sen unutulurmusun ben sen demek ya ondan yazmaya gerek duymamıştır...

Nasıl ciciler aldın kendineeee bidanemmmm..Temizlik bitti bende annemde bittikk..Hayırlısı ile yarınıda atlatırsammmm üzerimden nasıl bir yük kalkıcak varr yaaaaaaaaaa anlatamamm..

çok gezdik ama çok bişi alamadık bi çoğunun bedeni kalmamıştı kendime 5 parça anneme de 2 parça bişiler aldık...canım valla misafirlerin gelip gitse hayırlısıyla bitse ben senden çok rahatlayacam...perişan oldun bir haftadır...

bugün de bitti adet olmadım:21::21::21:
dermişim ve olurmuşummm hiiii Allah korusun...
randevu günüme göre gelmesi gerekiyooo çünki...

ben geldim kızlarr..yumoşlarım toplandı sanırım çok die biraz agrım war uykum war çok gözümü açamıom.şimdi biraz ii hissettim kendimi size bakiim dedimm..sizler napıosunuzz?

canım çok sevındımmmmmmm masallah hepsı ask yasasınlarrrr cok guzellll bebısler olsunlar ınsal....

super iste, gerci 1 gun geciksen dr ayarlamaz mi randevu?

durum şu şekerim...
daktır yurtdışında en erken pazatesiye randevu veriyorlar...adet geciksin önemli değil yeterki erken gelmesin...yarın gelirse randevu günü 3.günüm olur...yaniiiiii tedavi adetin 2. ya da 3.günü başlıyo ya ondannnn....

geçen erva sana yazmışşşşş başlık aynen şu...
MİLLİSTONE :60::60::60:

Son düzenleme:
durum şu şekerim...
daktır yurtdışında en erken pazatesiye randevu veriyorlar...adet geciksin önemli değil yeterki erken gelmesin...yarın gelirse randevu günü 3.günüm olur...yaniiiiii tedavi adetin 2. ya da 3.günü başlıyo ya ondannnn....

anladimmm, ay cok heyecanli, tedavin basliyor, insallah bebegin olur bu sefer,
optum ben kaciyorum kocis seslenip duruyor, arayi bozmiyim malum lazim bana bu aksam :12::16:

selam kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar dün benim doğum günümdü yani sonucumun 10.günü pozitifffffffffff 574,91 allahıma şükürler olsun tüm sonuç bekleyen arkadaşlarımızın rabbim inşallah yüzünü güldürür tüm arkadaşlara dualar için allah razı olsun diyorum ve rabbim en güzel doğum günü hediyesi verdi bana kızlar belirti falan aramayın benim çünkü hiç belirtim olmamıştı inşallah hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip eder

canım cok sevındım degerın cok guzel masallahhhhhhhh rabbım kucagına almayı nasıp etsınnnn cnmmmm :nazar::nazar::nazar:

geçmiş olsun allah iyiliğini versin canım....

tedavin hayırlı olsun canım....

tebrikler canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah...:21::21::21::21::21::21::21::21::21::64::64::64::64::64::64::64:::64::64::64::64::64::64::64:
::64::64::64::64::64::64::64:

hiç olumsuz düşünme olumlu düşün ki güzel şeyler olsun bebeğin şu an seninle ötesi var mıııııııııııı......................... npıhtılaşma testin çıkmışmıydı

canım testlerin hepsi iyi çıktı biri hariç oda ne testi bilmem.pıhtılaşma diye baya bişeye bakıyolar.

du bi sesleneyim sanırım millstone pc nin başında yorgunluktan sızdıı...
MİLLSTONEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE UYAAAAAAANNNNNNNNNNNNNNNNNNN....SESİME SES VEEEEEERRRRRRRR....

bugün de bitti adet olmadım:21::21::21:
dermişim ve olurmuşummm hiiii Allah korusun...
randevu günüme göre gelmesi gerekiyooo çünki...

canımmmm hosgelmıssınnnn sefalar getırmısıınnnn artık edetın yarında gelse sıkıntı yok ama bugece gelemsın deeeeee sonra rahatla kuzummmm

kızlarrrrr bılıyorsunuz benım transfer carsamba gunu oldu ve ben dus almadımmmm cıkarken doktoruma sordum bugun bıle ılık alabılırsın dedı ama sızden okuduklarıma gorede 3-4 gun almayın yazıları vardı sımdı ben alsammı almasammı ???

canımmmm hosgelmıssınnnn sefalar getırmısıınnnn artık edetın yarında gelse sıkıntı yok ama bugece gelemsın deeeeee sonra rahatla kuzummmm

Sağol canımmm...bugün ki gezenti halimden sonra inşallah bu gece adet olmam...malum hareket etmek tetikleyici oluyor...ara ara ağrılar giriyor kasıklarıma korkuyorum valla...sen nassın bakiimmmmm

Sağol canımmm...bugün ki gezenti halimden sonra inşallah bu gece adet olmam...malum hareket etmek tetikleyici oluyor...ara ara ağrılar giriyor kasıklarıma korkuyorum valla...sen nassın bakiimmmmm

çokkk sukur canım ıyıyımmm yıyom yatıyom valla ama bugunm 15 dak dısarı cıktık ıste oyle dolandık geldık oyle ısteeee ... amana sakın olma stresede gırme canımmmm

kızlarrrrr bılıyorsunuz benım transfer carsamba gunu oldu ve ben dus almadımmmm cıkarken doktoruma sordum bugun bıle ılık alabılırsın dedı ama sızden okuduklarıma gorede 3-4 gun almayın yazıları vardı sımdı ben alsammı almasammı ???

yarın yapabilirsin canım...oturmadan ayakta ılık suyla çabucak yap çık...

çokkk sukur canım ıyıyımmm yıyom yatıyom valla ama bugunm 15 dak dısarı cıktık ıste oyle dolandık geldık oyle ısteeee ... amana sakın olma stresede gırme canımmmm

ye yat ohhhh sefan olsun bebişlerin göbişine sıkı sıkı tutunsun...
arada hareket et zaten rahimin kanlanması için gerekiyor...

Back
X