• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz !

inşallah kuzum..adetim 9 ay gelmezse süper olur tabii...ama tedaviye öyle hazırlamışım ki kendimi ya erken adet olursamda randevuya dek gelmezse derdindeydim..kendiliğinden gelme ihtimali 2.planda kaldı bu ay...neyseki kritik günleri atlattım..yarında olmam inşallah pazar olursa süper olur...

İyi geceler Egunal İnşallah senin de mücize bebeğin gelmiştir Bakarsın tedaviye başlamanın heyecanıyla bebeğin göbüşüne konuvermiştir

:)))))) bende çok yorgunum ama size bakmadan yapamadım... artık sabah okurum neler kaynattığınızı....

misafirlerine ne yedirdin bakiimmm....

İyi geceler Egunal İnşallah senin de mücize bebeğin gelmiştir Bakarsın tedaviye başlamanın heyecanıyla bebeğin göbüşüne konuvermiştir

bende sana yazacaktım canım...inşallah gelmiştir...deliririm herhalde mutluluktan...sen nasılsın???

kızlar kocişim yat artık diyoooo...evin beyini kızdırmayayım...hepinize iyi geceler...

Canım hayırlı olsun İnşallah değerin bol bol katlanır Allahım sağlıcaklada kucağına almayı nasip eder Allahım aynı mücizeyi hepimize nasip eder inşallah

sağol canımmm Allahım hepimize yaşatsın inşallah.inan hepiniz dualarımdasınızzz.

misafirlerine ne yedirdin bakiimmm....

bende sana yazacaktım canım...inşallah gelmiştir...deliririm herhalde mutluluktan...sen nasılsın???

Canım şimdilik iyiyim Bende belirsizlikler devam ediyor Şimdilik kararımız mayıs ayında donmuşlarla tedavi görmek Birkaç gün içinde doktorumuza gitmeyi düşünüyoruz Galiba birkaç genetik test yaptırmayı düşünüyor

sağol cnm bnm Allah razı olsun hepinizden...ümit olmasada başka bahara olur şifacım..biraz araştırma yapim dedim bnm durumumda olanlar var mı diye..

sağol kuzuuum Allah razı olsun bebişimmm.d hala temkinli konuşuo bende tüp dr umu aradım yarın görüşcez bakalım...
inan hepimizin burada hamileyimmm yazmasını canı gönülden istiyorummm.
Allahımmm tek bana ddeğiill hepimize bebiş verrr.

JUUİLETTA canım değerin inşallah yükselicek hamilesin sen umudunu kaybetme sakın .:54:

CAN82 canım herşey gönlünce olsun inşallahhh :54::54:

$3ynkrbrgc8ex7rv3[1].gif
Topiğimizin güzel hatunlarına güzel birgün diliyorum...

sanada günaydın şikerimm...

günaydın canım...ah kuzum uyku tutmuyomu yoksaaaa

yok cnm şükür uyuyorum ama..sabah öyle düşüncelere daldım biraz birse fitil olayı varya sabah fitilden sonra yatmam lazım yaa öyle iştee:31:

Back
X